Alltid trevligt bemötande vilket gör mig glad sedan var det bra pris på en pläd som jag gillar (Monachil) också bra pris på Vinga bordslampa laddningsbar och snygg . Ljusen 5 kr styck dock inte så rol... Voir plus

Fik købt et lækkert tæppe , troede jeg . I butikken i Helsingborg virkede tæppet dejligt tyk og vamset , ( Model Richmond , offwhite 200x300 cm )lige det jeg gik efter . Er kommet hjem fået rullet... Voir plus

Var på Mio med min partner och fick jätte mycket tips och råd av två killar på Mio Frölunda! Svarade på alla våra frågor och gav det där lilla extra som inte alla ger 🤩 Tusen tack till Isac och hans... Voir plus

Hade en värdecheck denna gången, blev 660:- men gav bara 360:-,jättetrevliga o inga konstiga miner för den låga summan, köpt både elsängar o hela möbelserien woodenforge tidigare, aldrig strul, fick m... Voir plus

1. Magasin de meubles
  2. Magasin de lits
  3. Magasin de moquette
  4. Magasin de rénovation
  5. Magasin de meubles de salon
  6. Magasin d'ameublement d'extérieur

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 75 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Vi brinner för att förgylla kundernas liv hemma med riktiga möbler och prisvärd kvalitet. Vi vill vara det spännande alternativet som inspirerar kunderna att förnya sina hem. Mio ska vara det självklara valet när det gäller möbler och inredning för den pris- och kvalitetsmedvetna kunden och alltid leverera en positiv kundupplevelse.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

4 k avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Köpte en dyr säng slutet av 2024 och…

Köpte en dyr säng slutet av 2024 och den däckade ihop ett år senare. Vände mig till Reklammationsavd på Mio men det var kalla handen direkt. Man begärde in bilder massor med ggr och jag skickade dessa. Det var bara nej och åter nej.
Skrev om detta på vår lokala facebook grupp. Det strömmade in om liknande berättelser där sängarna bara gett upp på kort tid och där man beskriver hur hopplöst det är att få upprättelse.
Det var i princip ingen som fått rätt mot Mio möbler. Samtidigt inkom massor med klagomål på att man fått trasiga soffor levererade och då inte fått lämna tillbaka dom eller fått pengar tillbaka.
Det går helt enkelt inte att få rätt mot Mio Möbler.
Vände mig till ARN liksom många andra och då påstår Reklammationsavd att dom bara fått 2 bilder av mig. Övriga bilder var kasserade.
Jag har då alltså bara slängt mina pengar i sjön trots att det var 3 års garanti.
Vill verkligen varna unga personer som är på väg att skaffa sitt första hem. Det kan bli en dyr historia då ni kan bli tvungna köpa säng 2 ggr. För Mio har absolut inget ansvar då man säljer felaktiga varor.
Min säng höll knappt ett år men för andra på facebook har den kanske hållt högst ett par månader.
Jag köpte extra fast och talade om vid köpet att jag inte kunde sova i för mjuk säng men den blev en hängmatta.
Vid besök på Mio i Handen så svarade chefen där att dom inte går efter vad ARN säger.

15 avril 2026
Avis spontané

Lakanens storlek är ofta mindre än…

Lakanens storlek är ofta mindre än utlovat (har mätt). Kundtjänsten har vanliga tonåringar och AI-svar som inte är hjälpsamma. Passa på, våga testa någon annat märke för du kommer inte bli nöjd.

8 avril 2026
Avis spontané

Fik købt et lækkert tæppe

Er kommet hjem fået rullet tæppet ud , men hold da op , det er simpelthen så glat at gå på og du kan mærke en masse små knopper overalt i gulvettæppet som bestemt ikke er behagelige at gå på . Virkelig øv ,

12 avril 2026
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.