Wat een leuke advent kalender moest zijn met beertjes werd een advent kalender met plastieken schijfjes. Je krijgt antwoord wanneer je je geld terugvraagt - dit staat ook op de site dat ze dit doen... Voir plus
Lisez les avis des autres
Miply zijn de grootste oplichters. Eerst een zielige vertoning van de whisky pakket.en een bestelling nooit meer ontvangen. Ze reageren zelfs niet op de mails. 1 tip ga hier niet mee in zee.
Wij zijn opgelicht met Chinese nepzooi van deze webshop. Op de website ziet het er allemaal geweldig uit, maar bij ontvangst is is een mini-flesje met drank een plastic plaatje. De site suggereerd mi... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
A répondu à 48 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Les gens ont aussi consulté
Inderdaad geen ster waardig
Inderdaad geen ster waardig. Oplichters. Ook wij stonken er in bij Whiskey adventkalender. Na bezorging bleek het pakketje 110 gr. inclusief verpakkingsmateriaal. Op de site staat niet hoe en naar welk adres je kan retourneren. Typisch gevalletje van Dropshipping. Na veel mailverkeer krijg je een adres in China. Miply is verplicht een Nederlands adres te vermelden. KOOP HIER DUS NOOIT !!
Hier niets kopen
Hier niets kopen. Je wordt belazerd
Miply ik denk dat alleen Marloes nij jullie werkt. Ik denk dat AI eens een andere persoon moet laten reageren. Marloes heeft het heel druk zo te zien.
Zorg voor retour adres in Nederland
Ik wilde het pakketje terug sturen
Ik wilde het pakketje terug sturen, want op de site staat niet goed geld terug. Nou dat ging niet teveel werk, duurt lang. Mocht wel wat anders uitzoeken maar moest dan wel verzendkosten betalen. Toen ik vroeg hoeveel dat was kreeg ik geen antwoord. Ook kon ik een cadeaubon krijgen van 50% vd kosten. Maar toen ik nog een keer zei dat ik het geld terug wilde. Kreeg ik u kunt 20% terug krijgen. Puntje bij paaltje pakket gehouden. Nou daar zit dus ECHT NIET in wat er op de site staat. Zo jammer dit.
Geen ster waard
Geen ster waard. Opgelicht . Zit niks in de verpakking. Consument heeft 14 dagen bedenktijd bij online aankopen.
Hopelijk geven jullie hier gehoor aan.

Koop hier niet!!!!!
Koop hier niet!!!!!
Het is goedkope rotzooi, verassingscadeau nergens te bekennen en bij Bol.com € 10,00 goedkoper.

Réponse de Miply
Wat een vreselijk bedrijf koop er…
Wat een vreselijk bedrijf koop er niets. Pakket is door brievenbus gefrommeld. Doos stuk. Ik kon er wel een mooi kadopapiertje omheen doen. Als ik een nieuwe wil, moet ik 10 euro verzendkosten betalen. De kalender viel tegen. Goedkope rommel voor veel geld. Voel me belazerd. Koop er niets !!!!
Heb ik mail gestuurd, krijg hetzelfde antwoord 20% van het aankoopbedrag terug. Verrassing ook nog steeds niet gehad, hoeft ook niet meer is namelijk een bon, die binnen 7 dagen moet besteden bij miply. En of ik de review wil verwijderen omdat we tot oplossing zijn gekomen. Dus niet hé. Ik ben zeer ontevreden over de afhandeling, heb ik ook doorgegeven.

Een bende oplichters
Een bende oplichters. Maken reclame voor een adventskalender met flesjes wiskhy. Blijkt het platte plastic rommel te zijn en geen flesjes. Ik ben erin getrapt, hopelijk wordt dit gelezen zodat er niemand meer opgelicht word

Bestel NOOIT bij Miply!!!!!
Het is een Chinees bedrijf en geen Nederlands bedrijf. DROPSHIPPING.
Weken wachten op mijn bestelling Whiskey adventskalender. €30,00. Wat een belazerij. Plastic prullaria van nog geen euro. Koop hier niets. Ik herhaal: KOOP HIER NIETS!!!!!!
Retour sturen voor 30 euro dus je bent gewoon je geld kwijt!
N.a.v. reactie heb ik contact opgenomen met Miply maar tot op heden niets gehoord en zeker oplossing voor deze wan prestatie!

Bestel niets bij Miply
Wat een achterlijk bedrijf, ik ben er mooi ingetuind met de whisky adventskalender, je krijgt voor €30,- een doosje met plastic prulletjes, moest er ruim 14 dagen op wachten en dan dit...... Wat een oplichterij! Dus bestel hier niks, je krijgt ook niks! Zeer slecht!

Zeer slecht
Zeer slecht. Wiskey advent kalender besteld, krijg een paar zeer lelijke plastic prulletjes geleverd.
NIET BIJ DEZE CLUB BESTELLEN!!!

Réponse de Miply
Waardeloze Emotional support advent kalender 2025…
Emotional support advent kalender 2025 besteld. De site doet vermoeden, zo staat het ook beschreven, dat je leuke GEHAAKTE figuurtjes zou krijgen. NIKS is minder waar. Het zijn waardeloze plastic platte en lelijke figuurtjes met een print er op gedrukt. Hoe bedonderd kan iemand zich voelen. Hoe durven ze hier met drogen ogen € 30,- voor te vragen. Ook dom van mij, had de reviews en voorwaarden beter moeten lezen.... Daarom deze review op de hoop een bijdrage te leveren dat mensen hier NIKS kopen.

Een woord Bedrog
Wat een bedrog kristallen beeldjes en t,is verdomme plastiek en beloofde cadeau die erbij ging zitten en een maand wachten ze zouden jullie moeten straffen voor bedrog mensen koop daar niks wees niet dom die hollanderd zijn bedriegers

Bestel NOOIT bij Miply!!!!!
Het is een Chinees bedrijf en geen Nederlands bedrijf. DROPSHIPPING.

Wat een oplichterij
Wat een oplichterij. Zojuist voor 30euro een adventskalender met whisky ontvangen. Het is piepklein decoratiemateriaal. Op de website doen ze het voorkomen als kleine flesjes met inhoud.
Bestel hier niet of lees in ieder geval de omschrijving 19x door.

Dropshipping china
Het ziet eruit als een Nederlandse site, maar de track en trace code komt vervolgens uit China. Heel mooi dat ze beloven dat je je pakketje de volgende dag toegestuurd krijgt, je kunt wachten op je bestelling tot je een ons weegt. Ik bestel hier nooit weer en raadt het ook echt niet aan. Mn bestelling van 24. Sept. Is nog steeds niet aangekomen, staat nog op processing..
Miply.nl is gewoon chinees, niet Nederlands
Miply.nl doet zich op de website voor als een Nederlands bedrijf maar als je besteld hebt blijkt het toch weer uit China te komen. Vandaag besteld, morge afgeleverd is dus weer een keer niet waar. Vandaag bestellen, 3 weken wachten komt eerder.
Weer een lesje geleerd met die misleidende chinese websites. Onbetrouwbaar tot het eind.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.