À propos de l'entreprise

1. Atelier de réparation automobile
  2. aussi dans
  3. Concessionnaire Audi

Écrit par l'entreprise

MKF Automotive is een autobedrijf in Linschoten dat gespecialiseerd is in de inkoop en verkoop van occasions. Bij ons staat de klant centraal: we willen dat iedereen ons pand verlaat met een mooie auto én een glimlach. Bij MKF Automotive hebben een gevarieerd aanbod occasions in verschillende prijsklassen. Elke auto wordt met zorg geselecteerd, zodat je met een gerust gevoel kunt rijden.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 20 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

2,7

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

VALSE ACCOUNT! DIT ALLEMAAL KLOPT NIET!

Je bent een afschuwelijk persoon die totaal niks te maken heeft in combinatie met deze bedrijf. Ik ben de bedrijfseigenaar, Fikri Chamlikh. Neem maar gerust contact op met mijn telefoonnummer 06-38999513. Dit is een pure afgunst en afgunst/jaloezie. Heel raar dat ik binnen 3 dagen 6 slechte revieuws heb😂 maar geeft ook aan dat ik het goed doe.

11 octobre 2026

Slechte ervaring

Slechte ervaring. Denk dat de eigenaar alcoholist is of drugs gebruikt, want hij keek niet helder uit zijn ogen. Ook zag ik dat er in meerdere auto’s vlekken zaten, waarschijnlijk poep.

1 octobre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Super !

Broeder,

Ik zal eens iets goeds schrijven want alles wat hier staat begrijp ik HÈ-LE-MAAL niks van ! Gisteren vanuit Oss gekomen om te kijken naar een Peugeot 308 voor mijn vrouw. Zelf een kapotte verrotte Opel Adam ingeruild waar ik daadwerkelijk mee opgelicht ben maar zeer zeker niet hier ! Eerlijk bod op de oude auto gekregen en netjes en vriendelijk behandeld. De deal was snel gesloten en de auto is in één woord PERFECT ! Erg jammer wat hier verder wordt geschreven want van geen een woord wat er is gezegd snap ik iets van. Ik vindt het een aanrader voor anderen, vriendelijk snel en mooie auto’s. Nogmaals dank voor de auto en misschien tot snel. Succes verder ook op je nieuwe prachtige locatie !

9 octobre 2026

Réponse de MKF Automotive

Ik weet niet of je bij het juiste autobedrijf zit, maar ik heb nog nooit een peugeot 308 verkocht en ook herken ik je niet. Ook heb ik geen nieuwe locatie! Ik handel gewoon vanuit dezelfe locatie: Engherzandweg 13, 3461 AE Linschoten, Het klopt wel dat ik kapotte verrotte Opels inkoop en door verkoop. In iedergeval bedankt voor de 5 sterren want deze heb ik lang niet meer gehad voor mijn bedrijf.

Wat een verschrikkelijke ervaring

Wat een verschrikkelijke ervaring! Ik ga nog liever voor altijd met de fiets dan dat ik hier nog een keer terug moet komen! Nare man die je op een chagrijnige niet behulpzame manier te woord staat. Volgens mij is dit een witwaszaak!!

13 août 2026

Réponse de MKF Automotive

Dan gaat u toch lekker met de fiets! dan bespaart u geld en ik tijd!

Onbetrouwbaar

Onbetrouwbaar, komt afspraken niet na. Lijkt bij hem in het bloed te zitten. Als de grond te heet wordt onder zijn voeten, gaat hij onder een andere naam weer verder op een andere locatie.

3 octobre 2026

Super slecht bedrijf

Super slecht bedrijf. Hier niet je auto kopen!
Fikiri Chamlikh komt heel lief over op het gezicht maar op het moment wanneer je verliefd bent geworden op een auto gaat ie je helemaal uitkleden. Afspraken worden niet na gekomen. Vervolgens is de auto betaald en de accueerkt ineens niet meer Je raad het al.. meerdere malen contact opgezocht maar tevergeefs ik krijg geen terugbel verzoek noch word de telefoon opgenomen. Maar toen we de auto gekocht hadden of afspraken maakte om de auto te komen was die ineens wel bereikbaar na 1x over laten gaan nam die heel lief de telefoon op. Ik raaad niemand aan om hier zijn auto te kopen. Schijnheilig boef is het. En ook zeker geen aanbetaling doen want anders ben je je geld kwijt als je van gedachte veranderd.NOOIT HIER JE AUTO KOPEN.

23 mai 2026

Réponse de MKF Automotive

Dit is niet zo en je hoeft niet mijn naam op het internet te zetten dat is onnodig. wil je aub de review aanpassen metteen mijn naam weghalen aub????!

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus