Medisch Keuringsinstituut Nederland Avis 193

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Werd goed en vriendelijk te woord gestaan, zowel via de mail, als telefonisch. Je krijgt keurig van alles bevestigingsmails! Via de navigatie geen probleem om er te komen. Wel was het even zoeken na... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijk en beleefde medewerkers, ook aan de informatiebalie. Ondanks mijn te laat zijn werd er soepel geregeld dat mijn 2e afspraak ook doorgang kon hebben.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn ervaring met dit centrum was uitstekend. Het personeel was zeer professioneel en vriendelijk, en ik werd met respect en aandacht behandeld. De arts legde alles duidelijk uit en beantwoordde al mi... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Médecin légiste
  2. Service du permis de conduire et des papiers du véhicule
  3. Bureau des permis de conduire

Écrit par l'entreprise

Met het Medisch KeuringsInstituut Nederland (MKiN) zijn wij dagelijks bezig om mensen zo goed mogelijk te ontzorgen in het proces van het bepalen van de rijgeschiktheid. Wij zorgen ervoor dat men deskundig en zonder hinder een oordeel ontvangt over hun gezondheidssituatie in het kader van de beoordeling van de rijgeschiktheid bij het CBR.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb ervaren dat het een heel professionele organisatie is.

Ik heb ervaren dat het een heel professionele organisatie is, telefonisch contact prima en professionele en communicatieve keuringsarts.

20 mai 2026

Réponse de Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review. Fijn om te horen dat u ons als een professionele organisatie heeft ervaren, met prettig telefonisch contact en een professionele en communicatieve keuringsarts. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

75+ keuring

Werd goed en vriendelijk te woord gestaan, zowel via de mail, als telefonisch.
Je krijgt keurig van alles bevestigingsmails!
Via de navigatie geen probleem om er te komen. Wel was het even zoeken naar het juiste huisnummer. Er staat ook daar niet een bord waarop bv Rijbewijskeuring staat,

22 mai 2026

Réponse de Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. Fijn om te horen dat u zowel via e-mail als telefonisch vriendelijk bent geholpen en dat de bevestigingsmails duidelijk waren. Ook goed om te lezen dat de locatie goed bereikbaar was via navigatie. Dank voor uw feedback over het huisnummer en de bewegwijzering op locatie. Dit nemen wij mee om de vindbaarheid verder te verbeteren.
Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Prettige en kundige arts

Prettige, kundige en goede ervaring, zowel met het instituut als de arts

22 mai 2026

Réponse de Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review. Fijn om te horen dat u zowel met het instituut als met de arts een prettige, kundige en goede ervaring heeft gehad. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Noté 5 sur 5 étoiles

Voelde mij erg prettig en op mijn gemak…

Voelde mij erg prettig en op mijn gemak bij de keurende arts. Ook alle informatie voor de tijd en na de keuring ruim voldoende!

19 mai 2026

Réponse de Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw goede review. Fijn om te horen dat u de arts als aardig, nauwkeurig en duidelijk heeft ervaren. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Snel aan de beurt

Snel aan de beurt, keuze tussen snel en dichtbij. Prettig geholpen.

8 mai 2026

Réponse de Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw goede beoordeling. Fijn om te horen dat u snel terecht kon, keuze had tussen snelheid en een locatie dichtbij en prettig bent geholpen. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Vriendelijk en beleefde medewerkers

15 mai 2026

Réponse de Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u onze medewerkers, ook aan de informatiebalie, als vriendelijk en beleefd heeft ervaren. Ook goed om te lezen dat ondanks uw vertraging toch soepel is geregeld dat uw tweede afspraak door kon gaan. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben blij om heel oud te kunnen worden.

Het was heel erg goed en ook in het ziekenhuis hebben ze alle vetrouwen met mij.
Zelfs is mij gezegd dat ik een oude man kan worden.
Mijn vrouw en ik zijn daar heel blij mee.

15 mai 2026

Réponse de Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie en persoonlijke review, meneer Soesbergen. Fijn om te horen dat u zo’n positieve ervaring heeft gehad en dat u en uw vrouw met vertrouwen naar de toekomst kunnen kijken. Wij wensen u samen nog vele veilige kilometers toe!

Réponse de Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling. Fijn om te horen dat alles vlot en volgens schema is verlopen. Wij waarderen het dat u uw ervaring met MKiN heeft gedeeld.

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was een heel prettig gesprek met…

Het was een heel prettig gesprek met deze neuroloog hij stelde je eerst op het gemak.

11 mai 2026

Réponse de Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling. Fijn om te horen dat u het gesprek met de neuroloog als prettig heeft ervaren en dat u op uw gemak werd gesteld. Nog vele veilige kilometers gewenst.

Réponse de Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw goede review. Fijn om te horen dat u goed bent geïnformeerd over de status en het verdere verloop. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Heel menselijk en geruststellend

Heel menselijk, geruststellend en meegaand, iedereen ontzetten vriendelijke en behulpzaam

11 mai 2026

Réponse de Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review. Fijn om te horen dat u onze dienstverlening als menselijk, geruststellend en meegaand heeft ervaren en dat iedereen vriendelijk en behulpzaam was. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

vriendelijk

vriendelijk, snel en effectief geholpen; goede info en communiucatie; mooie accommodatie

4 mai 2026

Réponse de Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review. Fijn om te horen dat u vriendelijk, snel en effectief bent geholpen en dat u de informatie, communicatie en accommodatie als positief heeft ervaren. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Noté 5 sur 5 étoiles

De gehele begeleiding van t afspraak…

De gehele begeleiding van t afspraak maken en ook het verzetten van de afspraak verliep probleemloos de herrinneringsmails heb ik ook als positief ervaren al met al ben ik uiterst content met hoe ook deze keer de keuring begeleidt en uitgevoerd is.

1 mai 2026

Réponse de Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en goede review. Fijn om te horen dat zowel het maken als het verzetten van de afspraak probleemloos verliep en dat u de herinneringsmails als prettig heeft ervaren. Ook goed om te lezen dat u opnieuw tevreden bent over de begeleiding en uitvoering van de keuring. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Om het goed te doen

Ze hebben mij goed geholpen

30 avril 2026

Réponse de Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u goed bent behandeld.
Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

de afspraak op tijd.

de afspraak op tijd.
vriendelijke man.
geeft duidelijke uitleg en is rustig.

30 avril 2026

Réponse de Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw goede review. Fijn om te horen dat de afspraak op tijd begon en dat u de arts als vriendelijk, rustig en duidelijk heeft ervaren. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Noté 5 sur 5 étoiles

Gisteren keuring gehad voor mijn…

Gisteren keuring gehad voor mijn rijbewijs .In Rotterdam dat zijn niet de leukste gesprekken en wist niet wat me te wachten stond . Maar eenmaal aangekomen op locatie kwam een vriendelijke dokter mij halen voor het gesprek binnen 2 sec was mijn spanning weg . Het was een prettig gesprek en kon mijn verhaal goed en in alle rust vertellen de vragen van de arts waren duidelijk en werden rustig gesteld en dat is fijn bij een gesprek wat niet prettig is . Over twee jaar moet ik weer gekeurd worden en dan kom ik zeker terug .

28 avril 2026

Réponse de Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. Fijn om te horen dat u zich ondanks de spanning snel op uw gemak voelde en dat het gesprek rustig en prettig is verlopen. Ook goed om te lezen dat u uw verhaal in alle rust kon doen en dat de vragen duidelijk werden gesteld. Wij stellen uw vertrouwen op prijs en verwelkomen u over twee jaar graag weer. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede arts die een luisterend oor heeft.

29 avril 2026

Réponse de Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u de arts als goed heeft ervaren en dat er echt naar u werd geluisterd. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Persoonlijke aandacht ..gerichte vragen

25 avril 2026

Réponse de Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u de persoonlijke aandacht en gerichte vragen als prettig heeft ervaren. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Noté 5 sur 5 étoiles

Er word goed geluisterd naar jouw casus

24 avril 2026

Réponse de Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat er goed naar uw situatie is geluisterd. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor het eerst van mijn leven gekeurd…

Voor het eerst van mijn leven gekeurd bij het CBR. Het verliep prettig , de procedure werd uitgelegd en binnen de interactie en contact straalde het vriendelijkheid en rust uit.

23 avril 2026

Réponse de Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review. Fijn om te horen dat uw rijbewijskeuring prettig is verlopen, dat de procedure duidelijk werd uitgelegd en dat u de sfeer als vriendelijk en rustig heeft ervaren. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus