1. Conseiller d'orientation
  3. Centre de coaching
  4. Graphiste
  5. Agence de presse et de marketing
  6. Photographe

Hos mLux har vi mere end 15 års erfaring med forandringsledelse, strategisk udvikling og digital transformation, som har skabt værdi for både virksomheder, medarbejdere og kunder.

4,4

Coaching i særklasse!

Coaching i særklasse!

Jeg havde som nyopstartet virksomhed utroligt meget vigtig sparring med mLux.
Sparringen blev tilpasset mit niveau og var den bedste læring jeg kunne have ønsket mig.

Stor anbefaling herfra!

9 mars 2022

Et foredrag sprudlende af liv og sjæl

Et foredrag sprudlende af liv og sjæl, som kun kan opleves med den livserfaring denne vidunderlige kvinde har med sig.

Glæde, sorg, nysgerrighed og medmenneskelighed, samt et drive, der sparker rumper og dørene ind hvor andre ellers ikke tør stå ved sandheden og tage handling.

Hvis man ønsker og er i stand til, at modtage tips, tricks og massive mængder viden og visdom, så er du endt hos den rette.

Dette er en alt i en løsning, hvis du tør tage springet.

13 septembre 2021

Opgaven er ikke løst, før resultatet er i orden

mLux og Maria går til opgaven med indlevelse og professionalisme. Opgaven er ikke løst, før resultatet er i orden, og der bliver arbejdet kreativt undervejs. Maria er god til at skubbe blidt til konventioner og vaner - og få motivet ud over rampen.

10 septembre 2021

MLux er utrolig dygtig til at fange de…

MLux er utrolig dygtig til at fange de naturlige, autentiske sider af ens jeg.
Billederne i sig selv er så stærke, og siger så mange ord. Hvert og et fortæller de en historie.

MLux har både taget billeder af min datter og af mig. Min datters billeder var lidt modelagtige, vi legede med tøj, omgivelser og beskæring. Der kom nogle utrolig billeder ud af det. Meget intense og smukke.
Mine egne har været billeder fanget i de naturlige øjeblikke.
Man føler at ens sjæl krænges ud på de billeder. Jeg bliver altid så overrasket over hvor godt MLux fanger nuet, hvor tydligt billedet viser ens følelser, glæde, eftertænksomhed, afslappethed.

Forogeafen er utrolig talentfuld, når det kommer til billeder. Hun har sans for detalje, beskæring, det intense blik, historien bag mennesket, grafikken. Derudover skaber hun et rum hvor man føler sig tryg og derved slettere kan slappe af. Jeg ville ikke være et sekund i tvivl om at anbefale hende til andre eller bruge hende igen.

6 septembre 2021

Bryllupsdag

Maria var med os hele dagen til vores bryllup. Vi fik kreative, personlige og sjove billeder fra hele dagen.
Maria kan få alle med, selv de der helst vil gemme sig fra linsen.
Absolut en anbefaling

4 septembre 2021

Kæmpe succes, kan 100% anbefales

Maria har hjulpet mig enormt langt med mig selv og min virksomhed.
Hun er enormt inspirerende, lyttende og motiverende. Tusind tak Maria, håber dig alt det bedste! 5/5 stjerner, ærgerligt jeg ikke kan give flere!

2 septembre 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit