Lave erstatningspriser.
Deres erstatningspriser på deres ydelsesliste er meget lave i forhold til, hvad jeg har betalt hos tandlægen.
Min skade kostede 2.734 kroner. Der er dækning for ALT jeg har fået foretaget, ifølge policen. Jeg fik refunderet 537 kroner, efter selvrisiko og efter MMAs urealistiske prislister.
Jeg er chokeret over hvor elendig dækningen er hos mma. Jeg har første gang brugt min forsikring og det jo helt til grin.
Jeg kan absolut ikke anbefale dem. Selvrisiko er også ret høj iforhold til andre tandlægeforsikringer.
Dækning pr skade er meget langt fra danske tandlægers normale priser i den ordning vi har gennem arbejde.
Desuden bliver der pålagt en høj selvrisiko, så kompenssation ender tæt på 0 ved almindelige plastfyldninger, røntgen mv.
Måske har min arbejdsplads været ringe til at forhandle eller også er det bare en ringe dækning
Måske er jeg bare heldig, men jeg har fået dækket mine tandlægeregninger til punkt og prikke. Det har ikke været skader eller ulykker, bare regulære regninger. Jeg har ikke været i kontakt med dem, deres hjemmeside, hvor jeg sender regningerne til, er rimeligt intuitiv at bruge. Måske er de en smule bagud med taksterne fra Danmark - de er sat lavt - men herregud, det er småbeløb.
I min police står der at de dækker 100% af beløbet. Men når man så skal bruge forsikringen finder man ud af at de kun dækker et beløb som de selv har fastsat for de forskellige behandlinger og som sjovt nok er langt under hvad det reelt koster ved en tandlæge. Virkeligt et gustent koncept og tæt på at være svindel
Ingen dækning for en tyggeskade med knækket hjørne af tand! Hvad er en tandforsikring så egentlig værd ? Når man anmelder en skade er det ikke muligt at beskrive hvad der er sket. Svarbrevet er derfor bare utroligt intet sigende når der bare står - at skaden ikke er dækket. Man kan heller ikke ringe til en kundeservice og tale med et menneske.
Kan ikke anbefales som forsikring. Desværre er det et tvunget onde da det er min ansættelse som har denne aftale. Jeg ved at præcis samme tyggeskade dækkes af sygesikringen Danmark som andre firmaer i stedet har aftale med.
Meget dårlig dækning, ikke tilsvarende dækning af danske tandlægeregninger. ikke det værd.
Mit eksempel:
Betalt 1440,-kr hver pr år i 2 år. Ved brug af forsikringen til nye fyldninger fik jeg 4100 ud af en regning på 8600,-kr. så jeg har næsten betalt regningen selv. Og for 1440kr pr år kan man sagtens få en tandlæge eftersyn. Så igen ikke det værd, meget dårlig dækning.
MMA tandforsikring er et af de der forsikringsselskaber, der gerne vil tage fuld betaling selvom når man er dobbeltforsikret, og samtidig heller ikke ønsker at opsige forsikringer før hovedforfald.
Hvis du vil have dækket 1/4 af din tandlægeregning, så benyt denne forsikring. Dette gælder i hvertfald ved hjælp til fjernelse af visdomstænder hos en specialist. Vi har forsikringen over firmaet, så jeg opsagde min private tandforsikring, som ville have dækket hele beløbet på 7800 kr. Men jeg fik sølle 2195 kr. Fra MMA. Skønt op til julen (:
Jeg er forsikret via min arbejdsgiver, og jeg har kun haft gode oplevelser. Det gælder mht. erstatning, svar på spørgsmål via telefon og hjemmesidens brugervenlighed.
Derfor laver jeg denne anmeldelse uopfordret.
Oprettede en sag på min behandling af paradentose som blev afvist.
Jeg har i flere år gjort brug af min forsikring hos Tryg for samme behandling uden problemer.
Hurtig behandling af min regning og dækning jf. betingelser. Jeg fortsatte forsikringen i privat regi, efter at have skiftet job, fra den arbejdsgiver der oprindeligt tegnede forsikringen. Var lidt spændt på hvordan skadehåndtering ville gå, eftersom jeg kom ud for en dyr tandskade allerede inden jeg havde betalt første præmie (det bliver man altså ikke stolt over!).
Jeg er afgjort tilfreds og skriver denne anmeldelse uden at være opfordret til det.
Den sidste stjerne ville de have fået hvis deres hjemmeside var mere brugervenlig :)
En savoir plus sur les différents types d'avis.