Super god oplevelse :) gode drinks og…
Super god oplevelse :) gode drinks og professionelt team. At have 2 bartendere fik samlet festen på en helt anden måde. Klart noget vi vil benytte os af en anden gang. Kæmpe anbefaling herfra
Hos MM Rental Bar er det din vision, der sætter rammerne. Vi leverer udstyret og stemningen, så du kan fokusere på dine gæster. Uanset om du planlægger en havefest, et brag af en studentergilde eller et elegant bryllup, har vi en løsning, der matcher dit behov. Er du typen, der selv vil styre slagets gang? Vi leverer vores flotte bar og alt det nødvendige udstyr, så du er klar til at servere iskolde drinks. Vil du hellere være midt på dansegulvet end bag disken? Lad vores erfarne bartendere tage over. Vi sørger for professionel service, god stil og den helt rigte atmosfære hele aftenen. Pakken indeholder: Komplet bar-setup og professionel bartender (standard 4 timer). Gør dit arrangement til noget helt særligt. Vi opgraderer den komplette barløsning med en Soundboks, så der ikke bare er styr på de våde varer, men også på den tunge lyd. Vi tilpasser os dig! Uanset hvilken pakke du ville have, står vi klar til at hjælpe. Vi sørger for det praktiske, så du kan skabe minder.
4190, Munkebjergby, Danemark
Jeg lejede en bar til min 20-års fødselsdag, og jeg kunne ikke have været mere tilfreds! Der var virkelig styr på tingene fra start til slut, og alt fungerede problemfrit. Der fulgte en masse tilbehør med, som gjorde det supernemt at lave lækre drinks hele aftenen. En rigtig god oplevelse – kan helt klart anbefales! 🍸✨