MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Bokningen fungerade smidigt och samma dag som de skulle komma ringde de och frågade om det var okej att komma tidigare. Väldigt bra service och det passade oss perfekt. Jobbet blev riktigt bra och... Voir plus

Jag bokade sofftvätt och är väldigt nöjd med resultatet! MöbelRent har trevlig och professionell personal som kom hem till mig och gjorde en noggrann rengöring av min soffa. Alla fläckar försvann oc... Voir plus

Var försiktig med priser, små bokstäver och dolda kostnader, oavsett vad du räknar med att lägga till runt 1000 kr mer. Oärligt och opportunistiskt. Jag skulle aldrig anlita den här tjänsten igen.... Voir plus

Två jättetrevliga killar kom hem till mig och tvättade min matta. Jag har tre barn, så mattan var väldigt smutsig med massor av fläckar. Jag blev verkligen överraskad över resultatet – mattan blev som... Voir plus

1. Service de nettoyage de tapisseries
  2. Blanchisserie
  3. Pressing
  4. Service de blanchisserie
  5. Service de nettoyage de moquettes

Alla arbeter utförs på plats i ditt hem. Mattvätt, möbeltvätt, sofftvätt, madrasstvätt och sängrengöring. Vi utför detta direkt i ert hem för bästa möjliga service-upplevelse. Välkomna in på vår hemsida eller ring oss direkt! Mattvätt, sofftvätt, möbeltvätt och madrasstvätt i hela Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Kungälv, Lerum och Varberg. Du hittar alla priser på mattvätt, sofftvätt och möbeltvätt på vår hemsida. https://www.mobelrent.se/

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

268 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

51 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Perfekt utfört arbete!

1 décembre 2017

Réponse de MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Tack för ditt omdöme! välkommen åter vid behov

Detta var första gången som vi anlitade …

Detta var första gången som vi anlitade Möbelrent. Mattor, soffor samt bäddmadrasser... en härlig känsla efteråt. Men så mycket ofattbart "osynligt" damm och smuts samlat i vårt hem.
Vi är så nöjda över resultatet samt också det ödmjuka beteendet.
Mannens närvaro i arbetsprocessen imponerade stort. Under en kort fikastund få höra hans berättelse om hur han tog sig till Sverige... gav verkligen perspektiv på livet och hur olika det kan se ut, trots att vi lever i den här tiden och på samma planet!? Intressant.
Önskar fortsatt Lycka till med företagandet. Vi hör av oss snart igen.
Varm hälsning
Margaretha i Fjärås

30 novembre 2017

Hej Margaretha!
Tusen tack för ditt fina omdöme. Det är många av vår kunder som tycker att det är en underbar känsla att få rena möbler innan jul! Roligt att kunna göra en insatts i all julstädning! Välkommen åter vid behov.

Trevligt bemötande och kunnig personal …

Trevligt bemötande och kunnig personal med ett utmärkt resultat av rengöring av vår soffgrupp samt rumsmatta/ Lasse Sandsten

28 novembre 2017

Réponse de MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Härligt, så skall det ju vara! välkommen åter

Snabb återkoppling och grym service.

Snabb återkoppling och grym service.
Rekomenderas varmt.

28 novembre 2017

Réponse de MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Tusen tack. Välkommen Åter vid behov!

Bra service

Bra service, höll tiderna.

26 novembre 2017

Réponse de MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Tack för din recension! Välkommen åter

Kan varmt rekommendera MöbelRent

Kan varmt rekommendera MöbelRent! Jag har nu en "ny" soffa. Otroligt service vänliga, snabbt & enkelt. Detta borde alla göra minst en gång om året!

24 novembre 2017

Réponse de MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Vi hoppas att höra från dig igen! Tack för din recension.

Supernöjd med mattvätten i dag

Supernöjd med mattvätten i dag. Snabb service, bra pris . Kan varmt rekommenderas

24 novembre 2017

Réponse de MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Det är viktigt för oss att våra kunder får snabb och bra service! välkommen åter vid behov

Strålande

Glänsande resultat rekommenderas varmt.

Tack, Välkommen åter!

Otroligt snabbt och proffsigt arbete …

Otroligt snabbt och proffsigt arbete med min Ryamatta. Dessutom ett trevligt bemötande och rimliga priser efter RUT avdraget. Smidigt att boka via hemsidan och där man har möjlighet att skriva en kommentar om något särskilt man önskar.

Réponse de MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Härligt att höra att vi levt upp tid dina förväntningar. Bra för plånbok och miljö att inte köpa nytt i onödan. Välkommen åter

Fantastiskt resultat!

Wael var hemma hos mig för att göra rent mina två ullmattor. Då resultatet blev så otroligt bra så valde jag att även göra min soffa vid samma tillfälle. Bokningen var enkel att göra på nätet och Wael var väldigt professionellt men framförallt avslappnad och trevlig vilket gör att jag varmt rekommenderar andra att anlita företaget för möbel och mattrengöring. Jag är verkligen jättenöjd!

Réponse de MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Tusen tack. Bra för både miljö och plånbok att inte köpa nytt i onödan! Härligt att höra att vi levt upp tid dina förväntningar. Välkommen åter!

Utmärkt utfört arbete till ett bra …

Utmärkt utfört arbete till ett bra pris. Trevligt bemötande. Är välkommen tillbaka om ett år.

Réponse de MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Tack för fin kritik, välkommen åter vid behov!

Väl utfört arbete

Väl utfört arbete, vänligt bemötande

20 novembre 2017

Tusen tack. Välkommen åter

Detta företaget har jag anlitat flera …

Detta företaget har jag anlitat flera gånger! ALLTID varit jättenöjd! Personalen är helt underbara, inget tjafs kommer med en gång! Vill ni fräscha upp hemma så RING det lönar sig!😊

19 novembre 2017

Réponse de MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Tusen tack för dina fina ord. Det betyder otroligt mycket att höra så fin feedback! Välkommen åter!

Väl utfört arbete o väldigt trevligt …

Väl utfört arbete o väldigt trevligt bemötande, nu har jag en fräsch säng, tack vare möbelrent! Kan varmt rekommenderas!

16 novembre 2017

Réponse de MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Tack för ditt omdöme! Välkommen åter vid behov.

Vi är jättenöjda

Vi är jättenöjda!
Vår stora otympliga "äkta" ullmatta har blivit ordentligt rengjord, först avlägsnades damm och andra partiklar (två stora högar....trots att vi själva dammsugit innan) och sedan tvättades och impregnerades den, nu har lystern i färgerna återkommit - mattan både ser ut och känns som ny!
Nu till vintern och julen känns det härligt och ombonat med en ren värmande matta!

Mattan har legat nedpackad för vi visste inte hur vi skulle få den ren.
Vi funderade på hur vi skulle göra - kemtvätt var ett alternativ - men MöbelRent kom ju hem till till oss, vi slapp allt besvär med att transportera mattan.

Och sist men inte minst - mycket prisvärt!

Sammanfattningsvis: Effektivt, snabbt, trevligt bemötande och prisvärt!

Rekommenderar varmt och återkommer gärna både för mattor möbler och sängar!

16 novembre 2017

Réponse de MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Tack så otroligt mycket för ditt fina omdöme. Roligt att höra att du fått en bra upplevelse, det är ju så det skall vara! Varmt välkommen åter vid behov.

Jätte nöjd med min soff och mattvätt

Jätte nöjd med min soff och mattvätt. Tack MöbelRent

15 novembre 2017

Réponse de MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Tack för ditt omdöme. Välkommen åter!

Bra och snab jobb

15 novembre 2017