1. Atelier de réparation de téléphones mobiles

“Met al meer dan 10 jaar ervaring repareren wij graag uw Smart apparaten.” Bij Mobielland bent u aan het juiste adres voor een reparatie van uw smart apparaten. Dankzij onze ervaring bent u weer snel online. Mobielland geeft 12 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. De voordelen voor reparatie bij Mobielland: – Vervangend toestel – Mogelijkheid tot facturatie op rekening voor zakelijke klant – Bij meerdere reparaties een kortingspercentage – Meekijken tijdens de reparatie – Mogelijkheid dat u kosteloos uw toestel naar ons op stuurt – Haal- en brengservice – Verkoop van refurbished smartphones en tablets Tijdens de reparatie is het bij ons altijd mogelijk om te wachten en mee te kijken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de gegevens die op de telefoon staan op straat komen te liggen.

3,8

Bien

N'a pas répondu aux avis négatifs

Beun de Haas

Beun de Haas. Veel praatjes en valse beloftes, maar voor de zoveelste keer een mislukte reparatie bij deze man.

2 juillet 2025

Kan niet beter

Wat een goede, snelle service. Telefoon was gevallen, bleef in de veilige modus staan. Weggebracht binnen 1 uur weer netjes en zorgvuldig gerepareerd. Alles werkt weer 100%.

Anna

21 décembre 2023

Aanrader

Goede ervaring mee. Je wordt keurig en vriendelijk geholpen. Er wordt mee gedacht om een goedkope oplossing te zoeken bij je probleem. Waar de kwaliteit goed is.

10 février 2022

Super behulpzaam

Super behulpzaam, snel klaar en goede prijs-kwaliteit. Heel fijn bedrijf!

15 janvier 2022

Dank u wel voor uw mooie reactie

Ben al jaren klant bij mobielland

Ben al jaren klant bij mobielland. Ben erg tevreden over de service en de vriendelijke behandeling.
Helpt mij en mijn kleindochter waar hij kan en voor een goede prijs.
Gr. Marga

13 janvier 2022

Aan te bevelen

Mijn ervaring: eerlijke zaak met veel ervaring! Aanrader.

13 janvier 2022

Prima bedrijf !

Prima bedrijf. Lost mijn problemen meestal erg snel op.

12 janvier 2022

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, goede service altijd klaar voor het zoeken naar een oplossing. Ik raad dit bedrijf zeker aan

10 janvier 2022

Erg fijn bedrijf

Erg fijn bedrijf.
die mij en mijn vrienden al vaak heeft geholpen.
ze hebben altijd een oplossing voor het probleem en de reparaties zijn betaalbaar.

10 janvier 2022