Mobielverbinden Avis

3,7

De start was niet geweldig want het apparaatje moest eerst geconfigureerd worden! Hoe dit moest wisten wij niet, dus een probleem. Terug naar de winkel waar we het datakaartje gekocht hadden. De verk... Voir plus

Op zich heel tevreden met de snelle levering. Maar ik werd niet blij van het ongevraagde advies om een andere modem te nemen dan degene die ik zelf had uitgezocht. Ik kan namelijk prima zelf bepalen... Voir plus

1. Opérateur de réseau mobile

À propos de Mobielverbinden

Informations provenant de diverses sources externes

Mobielverbinden Mobielverbinden.nl is dé specialist op het gebied van 3G- en 4G-dataoplossingen en is onderdeel van KommaGo.

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Enorm goed geholpen met de 4G…

Enorm goed geholpen met de 4G verbinding in mijn camper. Zocht al tijden naar een manier hoe ik mijn 4G-signaal kon verbeteren en betere wifi in de camper te krijgen. Hiervoor heb ik een Puck-2 geadviseerd gekregen in combinatie met een 4G router en dit werkt super.

20 avril 2026

ONMOGELIJK CONTACT TE KRIJGEN!!!

Ik kocht een RUT241 mobile router. Werkt prima, maar wil niet verbinden met een Nest-camera. Contact met de helpdesk ging zeer moeizaam. Elke keer zou ik terug gebeld worden, maar daar wacht ik nu dus nog steeds op.

Uiteindelijk de salesmanager aan de telefoon gekregen. Hij heeft een linkje gestuurd waarmee ik de hele boel terug kan sturen.

Zonde hoor. Lijkt op zich een prima bedrijf, maar een stukje service kan er niet van af. (oh, ja het kan wel, maar of ik dan even 95,- vooraf wil betalen)

Nou, lekker bezig mannen, ik zal iedereen een ANDER BEDRIJF ADVISEREN!!!

11 septembre 2025

Prima afhandeling.

Snel geleverd ondanks staking NL Post wel apart betaald.
Vele keren gebeld om technische redenen vanwege slechte gebruiksaanwijzing van fabrikant.
Netjes en correct geholpen in meedenken in oplossingen.
Ga zo door.

9 août 2015

Prima webshop, onderdeel van meerdere sites

Prima maar beperkt assortiment, goede prijzen ten opzichte van andere sites, bij telefonisch gestelde vraag werd ik niet direct beantwoord, maar ik werd wel snel teruggebeld met de gevraagde informatie. Prettig dat je ook kunt afhalen, altijd goed om even te zien waar zo'n bedrijf gevestigd is en personeel even te spreken.

Deze site is onderdeel van een bedrijf met meerdere webshops, elk gespecialiseerd in een type product.

18 juillet 2015

Scherpe prijs en vlotte levering! (en top product)

Voor de vakantie nog snel even een mifi adapter van Huawei (E5273) gekocht voor 3G/4G mobiel internet. Wat een top-apparaat: bij de lokale Orange-shop een SIM-kaartje ('pochette surf-a-porter') van 2Gb gekocht, in Huawei gestopt. Direct toegang tot het Internet via wifi (en een vlotte 3G). Geen extra instellingen hoeven aanpassen, behalve uit voorzorg het admin en wifi-wachtwoord gewijzigd. De extra features zoals NAT e.d. heb ik voor vakanties niet nodig, wel mooi dat het er op zit. Tot slot: prima prijs voor full-featured een mifi adapter voor 3G/4G!

10 juillet 2015

Dienst na verkoop

Huawei E5786 wit model omgeruild voor een zwarte variant.. Binnen de week was dit in orde!! Een uitstekende en vooral snelle service!

2 juillet 2015