Hurtig hjælp og god service
Skift af 4 dæk på Tesla indenfor få timer efter jeg kontaktede. God kommunikation og god pris.
Kan kun anbefales:)
Mobil DækPro ApS – Vi kommer til dig. Altid. Punkteret dæk? Intet problem. Hos Mobil DækPro rykker vi ud til dig – uanset om du står strandet på motorvejen, holder hjemme i indkørslen, er på arbejdspladsen eller i et parkeringshus. Vi tilbyder akut mobil dækservice i hele Storkøbenhavn og omegn – herunder Køge, Roskilde og Farum – 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Ingen ventetid på et værksted. Vi kommer til dig. Med mange års erfaring i branchen, 5 års garanti på lapning og "Vejen som arbejdsplads"-certificering leverer vi professionel og sikker dækservice direkte på stedet. Vi hjælper med alt inden for dæk og hjul: dækskift, hjulskift, lapning af punkteringer, afbalancering, TPMS-service og programmering af dæktrykssensorer. Vi sælger desuden nye og brugte dæk i størrelse 13"-21" – til både privatbiler og varebiler. Vi hjælper både private bilejere og virksomheder. Har du en flåde af firmabiler, kan vi servicere flere køretøjer på samme adresse og minimere nedetiden. Alle opgaver løses effektivt og synligt på stedet, så du altid kan følge med i arbejdet. Hos Mobil DækPro sætter vi ærlighed og punktlighed højt. Du får altid en klar pris, inden vi går i gang – ingen overraskelser på regningen. Vi overholder vores aftaler, fordi vi respekterer din tid. Vores kunder kommer tilbage, fordi de ved, hvad de får: hurtig udrykning, solidt håndværk og service i topklasse. 📞 Ring til os på 50 29 05 08 – vi er klar til at hjælpe dig videre på vejen.
Aucune trace de demande d’avis
Kan kun anbefales:)
Kæmpe, kæmpe anbefaling.
Servicemindede, hurtige og ikke mindst venlige! Vi punkterede og måtte holde ind til siden, lidt væk fra vores hjem. Under en time efter, blev dækket fikset og vi behøvede ikke være til stede. Helt genialt! ☺️
En meget varm anbefaling herfra.
Havde to huller i dækket det blev lappet, og det blev fikset og var hurtigt ude på en lørdag.
Jeg opdagede at dækket stadig tabte luft, og han kom ud så hurtigt han kunne og lappede det, og var meget ærlig at de ikke helt var lukket til. Så tak.
Punkterede forleden aften. Om morgenen dagen efter stod de på hjemmeadressen og fixede på 20 min.
God og hurtig service til en meget fornuftig pris.
Vil benytte anden gang
God og hurtig service til en god pris
Kan klart anbefales
Vi brugt Dem til alle former for dækskifte og punkteringer de sidste 2 år, både hos mig selv og familien
Kommer altid til den aftale tid, og sted.
MEGET tilfreds kunde
Super hurtig og god service, fair pris. Kan på det varmeste anbefales herfra.
Hurtig udrykning, hurtig lapning, meget venlig service. Dæk dur igen👌
5-stjernet service!
Det er anden gang, vi har fået et dæk-problem på en motorvej og er blevet reddet af MobilDækPro. Super og hurtig service. Fair priser. Den varmeste anbefaling herfra.
Virkelig god service, svarede hurtigt søndag og kom mandag og skiftede dækket der var gået i stykker. Ville til enhver tid bruge ham igen hvis det bliver nødvendigt
Bedste service nogensinde! Vildt fleksibel, virkelig hurtigt assistance, og her kan man virkelig tale om en forretning der går den ekstra mil for sine kunder. Min families ferie er reddet. Kæmpe anbefaling herfra!
Klasse service. Super hurtig, venlig og effektiv. Kan klart anbefale.
Mudi kom lynhurtigt forbi og havde lappet mit dæk på under 15 minutter ;)
Hurtigt og effektivt - har brugt dem 3 gange nu, og der har været styr på det hver gang. Effektivt og smart!
Havde en punktering, som blev lappet kort tid efter at jeg havde ringet. Kompetent og professionelt.
Fleksibel, hurtigt og super venlig! Klart en anbefaling herfra!