Jeg har købt et stuemøbelsæt comfivo salix, som jeg meget glad for, og den har fået mange komplimenter af mine gæster også. Den anbefaler jeg herfra. Giver 4 stjerner kun fordi jeg ville ønske sk... Voir plus

L'entreprise a répondu
Har haft en meget frustrerende og uprofessionel oplevelse med Møbler1. Jeg bestilte et TV-bord (ordre 6527034), og leveringen blev registreret som fuldført. I virkeligheden modtog jeg kun 1... Voir plus
L'entreprise a répondu
Skab din drømmeindretning. Hos os finder du tusindvis af møbler for enhver smag. Fra lænestole, du vil blive forelsket i ved første blik, til senge, du gerne vil blive i længere.
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Den anbefaler jeg herfra.
Giver 4 stjerner kun fordi jeg ville ønske skabene kunne åbnes fra siden istedet for oppe fra.

Réponse : Mobler1
Har haft en meget frustrerende og uprofessionel oplevelse med Møbler1.
Jeg bestilte et TV-bord (ordre 6527034), og leveringen blev registreret som fuldført. I virkeligheden modtog jeg kun 1 ud af 2 pakker. Min overvågningsvideo dokumenterer tydeligt, at der kun blev leveret én pakke, selvom deres system siger noget andet.
Jeg tog fri fra arbejde for at modtage leveringen, hvilket har medført et direkte økonomisk tab – og det hele var forgæves. Selve pakken blev lagt i garagen.
Kundeservice har været stærkt utilfredsstillende. Jeg har kontaktet dem flere gange og får blot at vide, at den manglende pakke “nok kommer”, uden nogen konkret løsning eller tidsramme. Transportøren (BFT Logistik) var ikke til at få fat i.
Det er uacceptabelt, at man som kunde står med et ufuldstændigt produkt, har spildt en hel arbejdsdag og samtidig mødes med så lidt ansvarstagen.
Jeg kan på ingen måde anbefale at handle her baseret på min oplevelse.

Réponse : Mobler1
Jeg bestilte et spisebord, fire stole og en kontorstol, og jeg er meget tilfreds med kvaliteten af alle produkterne. Kundeservicen er også meget hjælpsom og professionel. Jeg oplevede en mindre defekt på et armlæn på kontorstolen, men efter jeg kontaktede dem, fik jeg hurtigt svar, og de sender en erstatningsdel hurtigst muligt. Rigtig god oplevelse.

Réponse : Mobler1
Leveringen gik som den skulle. Møblerne er desværre ret svære at samle, og der er fejl i vejledningen. Til gengæld er kundeservice rigtig flink og hjælpsom og svarer hurtigt.

Réponse : Mobler1
Super flotte møbler. Hurtig levering. Er meget tilfreds og vil handle der igen 😊

Réponse : Mobler1
Købte og betalte den 4.12.25, sofa og stol til levering 6-8 uger senere. Hørte intet fra dem, kontaktede dem personligt flere gange. Endelig i uge 9 fik vi sofa stolen var væk, og vi har stadig ingen stol, og får divergerende forklaringer ved henvendelse. Melding var vi fik stolen indenfor 14 dage fra fredag uge 8 Afventer stadig svar på hvornår stolen kommer.. Vi handler ikke der igen, Til andre betal kun depositum inden i får varen

Rigtig god oplevelse.
Jeg havde kontakt til kundeservice fordi jeg troede der var en fejl, men det var der ikke (Brædder var med til at sikre at varen ikke blev beskadiget og jeg troede de skulle bruges til noget.) Jeg fik kontakt med det samme og de ville gerne hjælpe.
Så alt i alt en meget god oplevelse!
#6526168

Réponse : Mobler1
Der var intet bøvl med leverig og tidspunkt det hele var meget præcist، vil også lige sige vvor smuk eg skab det er og rummelig farven er spot on

Réponse : Mobler1
Virkelig dårlig oplevelse med Møbler1.
Elendig kundeservice de svarer flabet og virker fuldstændig ligeglade. Man får de samme kopierede svar igen og igen uden at problemet bliver løst.
Kvaliteten er skuffende og lever slet ikke op til det, de lover. De holder heller ikke deres aftaler.
Kan på ingen måde anbefales.

Réponse : Mobler1
Til perfektion, fra start til slut, rigtige flotte og god kvalitets møbler, kan kun anbefales, der kommer både Qr kode med video hvordan man samler samt en samlevejledning, helst silker en trofast kunde i har fået i mig. Tal for super Service og flot møbel.

Réponse : Mobler1
Som udgangspunkt er jeg okay tilfreds.
Men da jeg lavede købet, kunne jeg ikke se nogen steder, at møblet var noget, jeg selv skulle samle. Så jeg blev noget skuffet, da det kom. Jeg kunne heller ikke læse mig til, at højglansen kun var på fronten og ikke også på siderne samt toppen af kommoden. Jeres beskrivelse er mangelfuld...

Réponse : Mobler1
Der var styr på det fra ende til ende, bestilling - leveringstid - betaling - info om lev. dag og senere ca. 1 time før igen.
Dejlig oplevelse
Lars

Réponse : Mobler1
En savoir plus sur les différents types d'avis.