Modedelft Avis

TrustScore 1 sur 5

1,2

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

En weer ben ik er ingetrapt. Altijd de reviews van te voren lezen. De foto's zijn zeer geflatteerd. De damesblouse en het herenoverhemd zijn van polyester (echt Chinees). Aan de oorspronkelijke prij... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Inderdaad, ik lees het ook van anderen: wat een oplichters. Ik dacht een leuk spijkerjurkje te bestellen want zo werd het aangeprezen en was het ook te zien op de foto, maar ik kreeg een verfrommeld p... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een vreselijke oplichters! Eerst duurde de levering al meer dan een maand. Het product was vreselijk! Na een mailtje kreeg ik eerst te horen dat retourneren ongeveer 30 a 40 euro zou kosten. Ik ko... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn vrouw bestelde voor Sinterklaas en de Kerst twee boxen met diverse soorten parfum. De doosjes zijn na meerdere keren contact gehad te hebben bezorgd, helaas leeg! Na nog eens contact gezocht heb... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

91 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ongelovelijk tuig.

Ongelovelijk tuig.
Mooie emailtjes, hoop slap gelul maar leveren ho maar.
Waarom ben ik zo dom om niet eerst op Trustlilot te kijken..ze horen in de bajes

10 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Prettige kerstdagen, maar niet heus

Heb 3 adventkalenders met 24 verrassingen ( mini parfum) besteld bij ModeDelft, na veel gezeur over leverdatums, eindelijk ontvangen, maar helaas een paar dozen , maar geen verassingen ( misschien is dat de verrassing) volgens de reclame, heb ik 30 dagen de tijd om de pakketten te retourneren, heb een e-mail gestuurd met vraag om instructies, maar Sanne de Vries reageert niet. Treurig geen fijne kerst,

10 décembre 2025

Oplichters

Oplichters! Heb nog steeds niks ontvangen na 10 dagen en krijg maar mails over uitgestelde bezorging...

Eerlijker zijn.

Eerlijker zijn.
MENSEN trap er niet in het is OPLICHTING.
Had een V8 bouwpakket besteld en kreeg niet wat ze laten zien en reageren niet meer.
Jammer dat facebook hier aan mee werkt voor advertentie geld.

NOG EEN STER TEVEEL!!!!!

NOG EEN STER TEVEEL!!!!!
Net zoals de vorige recentie , een motor v8 bouwdoos
gekocht daar , duurde 1 maand tot levering , en krijg je een waardeloos plastic prul ding .
TRAP HIER NIET IN , WAARDELOOS .

Modedelft.com OPLICHTERS

Wat een stelletje oplichters zijn dit. Koop je een V8 motor a € 36,--voor je kleinzoon om in en uit elkaar te zetten zoals in de beschrijving stond. Krijg je een plastic modelletje van 10x10 cm. waar je niets mee kan doen. De zorgnaamde dozen die in elkaar passen waar je snoep in kan doen a €25,-- zijn een zootje scheve niet passende kartonnetjes. Echt te triest voor woorden dat dit kan. Retour sturen is niet mogelijk. je moet een complete film maken van het moment van uitpakken (????) en de kosten kunnen varieren van €20,-- tot € 60,--

Oplichters

Hetzelfde als alle andere reviews adventkalender besteld 3 x parfum maar alleen mail gekregen dat het vertraging geeft opgelopen etc maar zal wel niet komen geen goede track en trace

Oplichters

Oplichters, snoepbox van 20 euro. Was een doos met karton gevuld. Geen snoep.

Onbeschaamde bedriegers

Onbeschaamde bedriegers
Op 20 november 2025 koop ik het 5D gezichtsveranderende puzzelspel voor mijn kleinkinderen.
Op 24 november 2025 krijg ik een mail waarbij ze zich excuseren voor de vertraging en bieden 10% korting aan bij mijn volgende aankoop.
Op 29 november 2025 hebben ze het lef om via mail te melden dat mijn pakket al onderweg is
op 2 december krijg ik opnieuw een mail met de vermelding dat het pakketje bij hen is aangekomen en verstuurd zal worden.
De trackinginformatie is vals en geeft geen enkel detail vrij.
Vanaf die dag verbreken ze ook alle contact.
Hoe is het mogelijk dat zo'n bedrieglijke praktijken niet bestraft worden.
Enkel geld aftroggelen van goedgelovige, oudere mensen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik had nog op Trustpilot gekeken maar...

Ik heb nog op Trustpilot gekeken maar zag niks over de adventkalenders staan.
Ik wilde nl weten of ze gevuld waren, aangezien ik steeds vaker lege kalenders tegenkom.
Ik heb er notabene 5 besteld á €27,- al 2 mails gekregen dat het al uit het magazijn is. Geen TT code, nog helemaal niks.
24 november besteld. Inmiddels 12 december nog niks binnen.
Nu lees ik dat het toch lege kalenders zijn. Wat een ongelovelijke domper.
Wat zijn er toch akelig veel nepsite's en oplichters actief op socialmedia.
Wie en Wat kan je dan nog wel vertrouwen???
Zeker omdat ik het nog had gecontroleerd op Trustpilot.
De reacties kwamen pas later..

Oplichters!!

Oplichters! 1 STER NOG TE VEEL :((
Ik had iets voor mijn. Kleindochter besteld en betaald - kreeg een bevestiging mail en een zeer onduidelijke TT code - na enkele klachten mails kreeg ik een excuus mail ivm vertraging en 10% korting op volgende aankoop :( nou nooit niet.
Weer een mail gestuurd dat ik alles annuleer en me geld terug wil, ze reageren niet meer STELLETJE OPLICHTERS!!!!!!

20 novembre 2025

GROTE OPLICHTERS !!!!

GROTE OPLICHTERS !!!!!

Niks van kopen!!!

Had voor mijn dochter een adventkalender besteld met parfum wat duidelijk in de omschrijving staat !!!
Het enige wat je krijgt is een lege doos wat je zelf in mekaar moet zetten stel mafkezen!!! Geen goed woord voor over!! Voor 27 euro te gek voor woorden had ik ook wat anders voor kunnen kopen.
Mail gestuurd en reactie is helaas kunnen we het pakket niet terug nemen ivm hygiëne dat de verpakking open is geweest, heb de verpakking nog gewoon dicht zitten!! Maar daar wordt niet op gereageerd!!

MENSEN AUB NIET VAN DEZE SITE KOPEN!! GROTE OPLICHTERS !!!!!!!!
(En dan zeg ik het nog netjes)

Belazerd?

We bestelden vorige week speelgoed voor de Sint. Het bericht dat de bestelling verzonden was bevatte ook een tracking-code waarmee je niets kan aanvangen, niet eens zien om welke koerierdienst het gaat. Allemaal verdacht temeer dat we net ook nog een bericht ontvingen dat de bestelling door drukte vertraagd is en we binnen 10 dagen meer nieuws zouden ontvangen

Op een Chinese site zagen we intussen hetzelfde stuk speelgoed voor luttele euro's. In het beste geval sluizen ze alsnog hun eigen vertraagde bestelling aan ons door tegen de gevraagde woekerprijs, ver nadat de Sint alweer vertrokken is!
Ik loop misschien op de zaken vooruit maar denk het eigenlijk niet, spijtig.

N.B. ter compensatie vd opgelopen vertraging kregen we een korting van 10% op de volgende bestelling! Echt waar zeg, menen ze dit nu echt?

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb ook de V8 zelf te bouwen motor…

Ik heb ook de V8 zelf te bouwen motor besteld. Jullie raden het vast al. Niks zelfbouw....een blok ijzer dat lijkt op een V8 motorblok en kun je dus helemaal niks mee. En inderdaad wordt er niet op email gereageerd. Hoewel, 1 keer dat de levering vertraging had terwijl ik dat waardeloze ding al had ontvangen. Dus ja ook mijn geld kwijt.

25 novembre 2025

Net als Ellis

Net als Ellis. Parfum verassing pakket besteld. Kreeg een pakketje lege opgevouwen doosjes aan. Dat voor 27€ is erg dure verpakking. Reageren ook niet op e-mail. Grote oplichters. Ook wij hadden eerst op trustpilot moeten kijken dus. 🙃

1 décembre 2025

Adventkalender met parfum…

Adventkalender met parfum besteld..alleen een kartonnen doos gekregen, zonder parfum..3 mails gestuurd geen reactie. Zo slecht dit. Weg leuke verrassing voor dochter.

28 novembre 2025

Oplichting

Nep site, je krijgt niet wat je koopt.
Stukje plastic ipv een bouwpakket, geen reactie op de mails die je stuurt, geld gewoon weg, pure oplichting KOOP HIER NIETS.
Jammer dat het nog steeds kan.
Goede les geleerd even onafhankelijke reviews zoeken, en niet die in de advertentie staan, met een linkje kom je op een site die er uitziet als trustpilot, maar het dus niet is.

29 novembre 2025

Adventkalender parfum

Op de site stond een adventkalender met parfum erin. Ik kreeg alleen het kartonnen omhulsel. Voel me erg in het ootje genomen door dit bedrijf!

25 novembre 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus