Akupunktur Universitetet - Boel Moderne Akupunktur Avis

TrustScore 4 sur 5

1. École d'acupuncture

Écrit par l'entreprise

Akupunktur Universitet underviser i moderne og klassisk kinesisk akupunktur. Boel Moderne Akupunktur består af akupunktursystemet Acunova og 10 andre moderne akupunktursystemer udviklet af John Boel Snr. Er man læge, terapeut eller klassisk akupunktør vil man normalt starte her. Ønsker du at blive professionel akupunktør, tilbyder vi den store Master Akupunktør uddannelse. Her vil man udover at lære de moderne akupunkturformer, gå i dybden med den klassiske kinesiske akupunktur.

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Fantastisk oplevelse

Johannes 79 årig mand har gået med iskiassmerter i 5 måneder smerterne lammede mit højre ben så jeg flere gange er faldt til jorden som en karklud.
Fik 5 behandlinger alle smerter er væk.

26 juin 2025

Har fået 2x10 behandlinger mod AMD.

Har fået 2x10 behandlinger mod AMD.
Det har været en meget skuffende oplevelse.
Ingen effekt overhovedet.
Selve klinikken yder en robotagtig behandling hele vejen igennem. Som en fabrik.
Pris 8.000 kr.
Seancen sluttede med et råd om at banke mig med en tandbørste 5 min daglig omkring øjet.
Så er bunden vist nået.

5 septembre 2022

Kursus i AcuNova

Jeg har i weekenden været på et lærerigt og spændende kursus. Med egen klinik og en baggrund i traditionel kinesisk akupunktur er denne 'moderne akupunktur-form' uden tvivl en jeg vil inddrage i fremtiden. Faktisk har jeg allerede anvendt den flere gange siden kurset på mine klienter med lovende resultater.

17 février 2022

Fantastisk kursus…

Jeg har lige været på AvuNova kursus hos John Boel Jr. Et fantastisk og intenst kursus, hvor både teori og praksis indgik. Jeg er allerede i gang med at behandle min mand, som efter 2 behandlinger oplever mærkbar bedring med slidgigt i lænden.

14 février 2022
Logo de Akupunktur Universitetet - Boel Moderne Akupunktur

Réponse de Akupunktur Universitetet - Boel Moderne Akupunktur

Hej Berit

Jeg gør mig virkelig glad at du allerede er i gang med at behandle din mand. Dejligt at det hjælper!

Venlig hilsen
John Boel Jr

Har gennemgået 2 kurser med hhv

Har gennemgået 2 kurser med hhv. Boel junior og senior, meget kompetente undervisere, og kurserne har givet mig mulighed for at hjælpe flere mennesker med forskellige lidelser. Kan kun anbefale at tage disse kurser, hvor du med ganske få nåle kan opleve meget store helbredelsesrater hos dine klienter..
Kenneth Kure

19 janvier 2022

Jeg gikk på hold 7.

Jeg gikk på hold 7 i master utdannelse i Boel Moderne Akupunktur. Jeg ble uteksaminert November 2017. Det var en spennende og lærerik reise John Boel senior tok oss med på, innen den unike metoden han har utviklet. Min reise innen akupunktur startet noen år før det, med et kurs innen Acunova i Oslo, da med den dyktige John junior. Jeg anbefaler på det varmeste om man vil tilføre sin klinikk dette unike "verktøy", eller om man vil kun lære det for å hjelpe sine nærmeste familie.
Samin Madsen :-)

18 janvier 2022

Jeg tok min første utdannelse hos john…

Jeg tok min første utdannelse hos john Boel 3.juli 2007 <3
Jeg startet egen klinikk året etter å har nå holdt på i 14 år i Kodal, som ligger mellom Tønsberg og Larvik. Jeg har stor suksess takket være hva du lærer på kursene du tar hos John Boel jr og John Boel sr. Jeg er evig takknemlig på hva dem har lært meg. Går du med en drøm om å hjelpe andre mennesker, kan jeg love deg at du vil gjøre det like bra. ACUNOVA ER OG BLIR FREMTIDENS MEDISIN . Vennlig hilsen HEIDIS HELSE Kodal/Heidi J.B.Moholt

18 janvier 2022