Jeg har handlet her flere ganger, og er like fornøyd hver gang. Varene holder topp kvalitet med en solid og gjennomført utførelse. Alt har vært godt pakket og levert i perfekt stand. Leveringen er all... Voir plus

L'entreprise a répondu

Veldig fornøyd med handelen! Kjøpte en madrassbeskytter og i første vask raknet flere sømmer selv om den ble vasket etter anvisningen. Jeg dokumenterte med bilder og fikk raskt tilbakemelding om at je... Voir plus

L'entreprise a répondu

I ordered bathroom hand towels but did not receive the color that I had ordered. I am not complaining now and did not contact modernhome to return them because I really liked what they sent. Some th... Voir plus

1. Magasin de design et de décor intérieur
  2. aussi dans
  3. Boutique de porcelaine
  4. Décorateur d'intérieur
  5. Magasin d'ameublement et de décoration
  6. Magasin d'articles de salle de bains
  7. Magasin de literie

Écrit par l'entreprise

Med mange års erfaring innen hus, interiør, smarthus og garasje er vi det perfekte valget for deg og ditt hjem. Vårt motto, “Litt ekstra luksus i hverdagen”, gjenspeiles i vårt fokus på bransjens sterkeste merkenavn. Vi samarbeider med kjente merker som Halvor Bakke, Magnor Glassverk, GANT, Lexington, Tone Kroken, Laura Ashley, Hexclad og flere. Vi er en familieeid, helnorsk nettbutikk med lager lokalisert i Skien. Hos oss står kunden alltid i fokus. Vi er stolte av å levere førsteklasses produkter kombinert med personlig og profesjonell kundeservice – alt for å gi deg litt ekstra luksus i hverdagen.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

4,8

Tous les avis

74 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Rask levering

Rask levering. Topp kvalitet på vare.

23 février 2026

Réponse de Modern Home

Takk for hyggelig omtale, Elin. Gøy å se du er fornøyd, det betyr mye for oss ⭐️

Gode produkter og best pris

Fikk god informasjon om produktene, og de leverte størrelser på sengetøy som jeg har slitt med å få tak på. Vi kjøpte også naturtro led stearinlys med fjernkontroll som lyser flott og som står på dag og natt, ikke byttet batterier siden vi fikk de, og det er snart 10 dager siden, helt utrolig.

Réponse de Modern Home

Veldig gøy med så positiv omtale, tusen takk for det. Og det å kunne skaffe det litt sære til interiøret er jo nettopp prosjekter vi synes er ekstra gøy å løse for våre kunder. Så bra at vi fikk til en løsning her 🥰

Helt fantastisk kundeservice som yter…

Helt fantastisk kundeservice som yter det lille ekstra! Utrolig kjappe til å svare og sende ordre. Pakken kom dagen etter. Tusen takk til Andreas som fikset at riktig farge ble sendt 🫶🏻 Trivelig med håndskrevet hilsen også!

Réponse de Modern Home

Blir helt rørt, tusen takk for veldig koselig omtale! Vi legger mye tid og sjel i våre kunder, så at vi får slike tilbakemeldinger betyr utrolig mye for oss. Håper vi ser deg igjen som kunde snart 💚

Meget fornøyd

Kjapp tilbakemelding, de var utsolgt for produktet jeg bestilte, men tilbød meg ny og oppgradert versjon til samme pris. Fikk håndskrevet hilsen med pakkseddelen. Alt i alt er jeg svært fornøyd med handelen og servicen! :)

Réponse de Modern Home

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding, Lene. Godt å høre at dette har løst seg, det viktigste for oss er at våre kunder går ut av handelen fornøyde. Og det set det ut som vi har fått til her 🧡

Super service

Super service. God informasjons flyt

Réponse de Modern Home

Takk for omtalen, Gunn. Godt å høre du er fornøyd, det setter vi pris på 💙

Gode tilbud

Gode tilbud, godt utvalg og rask levering👍

25 janvier 2026

Réponse de Modern Home

Takk for fin omtale, Elin 🧡 Veldig gøy at du er fornøyd, det betyr mye for oss. Håper å se deg som kunde igjen snart 🥰

At dere pakker inn ekstremt godt. Jeg kjøpte utflykt.

Ekstremt godt innpakket lykt.

Réponse de Modern Home

Takk så mye for hyggelig omtale, Linn Eli. Vi forsøker så godt vi kan å skape en god opplevelse av det å motta varer fra oss, og det hele starter når du åpner esken. Så vi legger sjel i dette, og tror vi er i en egen klasse på dette området. Håper å se deg som kunde igjen 🤩

Veldig bra service, informasjon og kvalitet

Veldig bra service og informasjon på mail etter bestilling.
De hadde ikke varen inne, men synes det kom rask allikevel. Fikk også med en liten gave siden jeg måtte vente litt.
Kjempe fornøyd med produktene. Kommer absolutt til å bestille her igjen.

Réponse de Modern Home

Tusen takk for din tilbakemelding, Katrin 🥰 God kommunikasjon løser mye, så vi gjør virkelig så godt vi kan. Og at det gir resultater synes vi er utrolig moro å se tilbakemeldinger på, så veldig gøy at du er fornøyd. Gleder oss stort til å ha deg som kunde igjen 🧡

God pris

God pris, rask levering og hyggelig service.

21 janvier 2026

Réponse de Modern Home

Takk så mye for tilbakemeldingen, Aksel 🤩 Vi setter pris på at du tar deg tid til å skrive en omtale, og veldig gøy at du er fornøyd.

Bra priser og Super service

Bra priser og Super service! Alltid med en koselig håndskrevet hilsen i pakken.Kan varmt anbefale denne nettbutikken.

27 janvier 2026

Réponse de Modern Home

Toril, så fin omtale 💖 Tusen takk, og veldig gøy å lese at du er fornøyd. Det betyr mye for oss, så håper å se deg som kunde igjen snart.

Rask levering og hyggelig handel.

Rask levering og hyggelig handel.

21 janvier 2026

Réponse de Modern Home

Tusen takk for din tilbakemelding, Roar! Vi gjør så godt vi kan som en liten butikk i et stort marked, så slike omtaler setter vi ekstra stor pris på. Håper du kommer tilbake som kunde en gang 💖

Veldig hyggelig opplevelse

Veldig hyggelig opplevelse. Fandt fort det jeg trengte og i pakken lå det en håndskrevet hilsen og en liten ekstra gave (skulle hilse og si det faldt i smak).
Det var rask levering også, er ikke siste gang jeg sjekker der 😊

12 janvier 2026

Réponse de Modern Home

Jette, tusen tusen takk for særs hyggelig tilbakemelding 🤩 Veldig gøy å høre du er så fornøyd, det betyr mye for oss. Gleder oss stort til å ha deg som kunde igjen! 🧡

Kvalitetsprodukter til god pris.

Kvalitetsprodukter til god pris.
Kjempe bra kundeservice!!!

28 décembre 2025

Réponse de Modern Home

Takk så mye for hyggelig tilbakemelding, Gunnar 💚 Godt at du er fornøyd med både produkter og kundeservice, bedre kan det nesten ikke bli. Håper at vi ser deg som kunde igjen snart 🤩

Anbefales

Flott nettbutikk. God handleopplevelse med en personlig hilsen vedlagt bestillingen. Rask levering. Anbefales.

5 décembre 2025

Réponse de Modern Home

Tusen takk for flott omtale og anbefaling, det setter vi virkelig stor pris på 💖 Vi legger ned mye kjærlighet i kundereisen og kundeservice hos oss, så er ekstra gøy å få slike tilbakemeldinger da. Håper å se deg snart igjen.

Flott produkt og rask levering 😊

29 décembre 2025

Réponse de Modern Home

Takk så mye for din tilbakemelding, Ingar 🥳 Godt å høre du er fornøyd med både produkt og levering, bedre kan det nesten ikke bli. Gleder oss til å ha deg som kunde igjen.

Kjapt levert

Full score for kjapp levering.

19 décembre 2025

Takk for din tilbakemelding, Roy 🤩 Håper vi ser deg som kunde snart igjen 🧡

Dette produktet gir for det første…

Dette produktet gir for det første håret ditt en deilig duft. Håret blir også mykt, styrket og gjenoppbygd, slik man håper på. Jeg kan anbefale denne Conditioneren.

23 décembre 2025

Réponse de Modern Home

Tusen takk for din tilbakemelding på selveste lille julaften, Hannah! Godt å høre du er fornøyd med produktet du har kjøpt hos oss. Og hvis noen lurer så er det altså Halvor Bakke Balsam som Hannah omtaler her. Håper å se deg som kunde igjen snart 🥰

Modernhome.no har en imponerende…

Modernhome.no har en imponerende kundeservice. Rask levering og med hver forsendelse følger det en håndskreven personlig hilsen. Jeg kommer til å bestille varer fra Modernhome igjen.

20 décembre 2025

Réponse de Modern Home

Tusen takk for veldig koselig omtale, Inger Lise 🩵 Det varmer jo våre hjerter å høre at du vil bestille fra oss igjen, det betyr at vi har gjort noe riktig. Så gøy at du er fornøyd 😁 Gleder oss stort til du er tilbake som kunde.

Flott vare til god pris

Flott vare til god pris. Kjempefornøyd og fikk også håndskrevet hilsen som takk for handelen 👏😊

22 décembre 2025

Réponse de Modern Home

Tusen takk for din tilbakemelding, Elisabeth 💖 At du er kjempefornøyd betyr veldig mye for en liten nettbutikk som oss, det er nettopp slike kundeopplevelser vi jobber så hardt for. Håper å se deg som kunde igjen snart 🤓