Jeg har handlet her flere ganger, og er like fornøyd hver gang. Varene holder topp kvalitet med en solid og gjennomført utførelse. Alt har vært godt pakket og levert i perfekt stand. Leveringen er all... Voir plus

L'entreprise a répondu

Veldig fornøyd med handelen! Kjøpte en madrassbeskytter og i første vask raknet flere sømmer selv om den ble vasket etter anvisningen. Jeg dokumenterte med bilder og fikk raskt tilbakemelding om at je... Voir plus

L'entreprise a répondu

Fikk god informasjon om produktene, og de leverte størrelser på sengetøy som jeg har slitt med å få tak på. Vi kjøpte også naturtro led stearinlys med fjernkontroll som lyser flott og som står på dag... Voir plus

L'entreprise a répondu

I ordered bathroom hand towels but did not receive the color that I had ordered. I am not complaining now and did not contact modernhome to return them because I really liked what they sent. Some th... Voir plus

1. Magasin de design et de décor intérieur
  2. aussi dans
  3. Boutique de porcelaine
  4. Décorateur d'intérieur
  5. Magasin d'ameublement et de décoration
  6. Magasin d'articles de salle de bains
  7. Magasin de literie

Écrit par l'entreprise

Med mange års erfaring innen hus, interiør, smarthus og garasje er vi det perfekte valget for deg og ditt hjem. Vårt motto, “Litt ekstra luksus i hverdagen”, gjenspeiles i vårt fokus på bransjens sterkeste merkenavn. Vi samarbeider med kjente merker som Halvor Bakke, Magnor Glassverk, GANT, Lexington, Tone Kroken, Laura Ashley, Hexclad og flere. Vi er en familieeid, helnorsk nettbutikk med lager lokalisert i Skien. Hos oss står kunden alltid i fokus. Vi er stolte av å levere førsteklasses produkter kombinert med personlig og profesjonell kundeservice – alt for å gi deg litt ekstra luksus i hverdagen.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

4,8

Tous les avis

76 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bra pris og rask levering 🙂

29 septembre 2025

Réponse de Modern Home

Tusen takk for din tilbakemelding, Bjørn! Pris er viktig, så vi gjør vårt beste for å henge med. Og vår prisgaranti skal også sørge for at vi er det prefererte stedet å handle premium interiørprodukter. Det kombinert med rask levering, så er det gøy å se at vi klarer å vinne igjennom. Gleder oss til å ha deg som kunde igjen ❤️

Kom raskt med hyggelig brev om at…

Kom raskt med hyggelig brev om at varene matchet hverandre. Varene var som forventet.

25 septembre 2025

Réponse de Modern Home

Takk så mye for din tilbakemelding, Marianne! Vi synes det er utrolig gøy å følge med på hva kundene våre kjøper, og det gir oss selv mye inspirasjon. Flinke kunder som lager mange fine interiørkombinasjoner. Godt å høre du er fornøyd, ser fremover til å ha deg som kunde igjen ❤️

Rask levering samt hyggelig oppfølging…

Rask levering samt hyggelig oppfølging av Modernhome😊. Varen var tipp topp 👍🏻

1 octobre 2025

Réponse de Modern Home

Tusen takk for tilbakemeldingen, Sande! Godt å høre du er fornøyd med både varen og vår service. Håper å se deg som kunde igjen snart ❤️

Anbefales på det sterkeste!

Flotte produkter, gode priser, rask frakt og supervennlige folk. Anbefales på det sterkeste!

5 septembre 2025

Réponse de Modern Home

Takk for utrolig hyggelig tilbakemelding, Makan. Din anbefaling betyr mye for oss, så dette setter vi stor pris på. Håper å se deg som kunde igjen ❤️

Topp service!

Topp service!:)

28 août 2025

Réponse de Modern Home

Tusen takk for din tilbakemelding, Eyvind! Godt å høre du er fornøyd, det er alt som er viktig for oss. Håper å se deg som kunde igjen snart ❤️

Rask levering

10 av 10 veldig fornøyd :)

25 août 2025

Réponse de Modern Home

Tusen takk for din tilbakemelding, Thomas! Vi er fornøyd med den poengsummen, så det setter vi stor pris på å høre. Gleder oss til å ha deg tilbake som kunde 😍

God kjøps opplevelse 👍

20 août 2025

Réponse de Modern Home

Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi pris på å høre. Håper du får en god opplevelse en gang til hos oss i fremtiden 😁

super kundeopplevelse

Fantastiske priser, bra leveringstid, og generelt bra opplevelse. Kjøpte en nimly dørlås fra modernhome. Denne kom også med en hyggelig håndskreven melding på kviteringen. Bra kjøpeopplevelse😁
⭐⭐⭐⭐⭐

8 août 2025

Réponse de Modern Home

Tusen takk for din tilbakemelding, Kevin! Veldig hyggelige ord, det setter vi stor pris på. Ikke minst at du er fornøyd, det betyr alt for oss. Gleder oss til å ha deg tilbake som kunde ❤️

Rask levering og god kvalitet

Rask levering og god kvalitet. Koselig med en håndskreven takk på pakkseddelen

11 août 2025

Réponse de Modern Home

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Kirsti. Gøy å høre at du er fornøyd med hva vi leverer, det betyr så mye for oss. Gleder oss til å se deg som kunde igjen 😍

Rask levering og enkel bestilling og…

Rask levering og enkel bestilling og betaling.
Nydelig duft på såpen

30 juillet 2025

Réponse de Modern Home

Tusen takk for tilbakemeldingen, Aiimee. Godt du fant en såpe du er fornøyd med, vi fokuserer hardt på å levere skikkelig kvalitet på såpene da vi selv er entusiastisk opptatt av dette. Gleder oss til å se deg som kunde igjen :)

Rask leveranse

Rask leveranse. Jeg opplever det som produktene er pakket for hånd og det var lagt med et hyggelig "brev" ;o). En positiv oppleverlse

31 juillet 2025

Réponse de Modern Home

Tusen takk for din tilbakemelding, Tanya. Nettopp det å gjøre handleopplevelsen hos oss personlig er viktig for oss. Det er slik vi kan vinne igjennom i vårt marked. Vi gjør litt ekstra for at ikke bare produktet skal oppleves bra, men hele handelen fra man bestiller til man pakker opp varen. Gleder oss til å se deg som kunde igjen.

Rask, rimelig og hyggelig.

Rask, rimelig og hyggelig kundebehandling.

25 juillet 2025

Réponse de Modern Home

Tusen takk for din tilbakemelding, Jorunn! Alltid gøy nå vi klarer å levere på topp nivå, noe vi jobber hardt for hver dag. Takk for at du handler hos oss, og ser fremover til å ha deg som kunde igjen :)

Rask levering og flotte varer i beste…

Rask levering og flotte varer i beste kvalitet

27 juillet 2025

Réponse de Modern Home

Tusen takk for din tilbakemelding, Marit. Godt å høre du er fornøyd, ikke minst med vår levering. Så lenge vi klarer å ha varer på lager så etterstreber vi hardt å levere så raskt som overhode mulig 🚚 ❤️

Rask levering, kvalitetsvare

Varen kom rask,med søt håndskreven sommerhilsen i tilegg

25 juillet 2025

Réponse de Modern Home

Tusen takk for din tilbakemelding, Karla. Godt å høre du er fornøyd, det varmer en liten nettbutikk sitt hjerte. Gleder oss til å se deg som kunde igjen.

Dynene vi kjøpte er av fantastisk…

Dynene vi kjøpte er av fantastisk kvalitet!
Forsendelsen tok litt tid, men det var allerede ved bestillingen informert om at dette ville ta noen dager, så det var vi innstilt på.
Hyggelig melding fra Andreas vedlagt, så summa sumarum en bra kjøpsopplevelse!

24 juillet 2025

Réponse de Modern Home

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Aina. Godt å høre du er fornøyd med dynene, dem er virkelig helt fantastiske ❤️ Gleder oss til å ha deg tilbake som kunde.

Rask levering

Rask levering av bestilte varer.
Og så er det veldig hyggelig med en håndskrevet "takk for handelen-lapp" inne i pakken. Det gjør det til en ekstra hyggelig og personlig opplevelse å handle her.

15 juillet 2025

Réponse de Modern Home

Tusen takk for tilbakemeldingen, det var koselig å høre. Godt du fikk en god opplevelse, og det gjør at vi gleder oss stort til å ha deg tilbake som kunde en gang ❤️

Gode tilbud

Gode tilbud, flotte produkter og rask respons på sendingen. Mottok varene etter kun 3 dager. Anbefales!

21 juillet 2025

Réponse de Modern Home

Tusen takk for tilbakemelding, Heidi 😎 Veldig gøy å høre så hyggelige ord når vi gjør så godt vi kan for nettopp å levere en god kundeopplevelse ❤️

Super opplevelse!

God pris, rask levering og koselig personlig hilsen i pakken :)

28 juin 2025

Réponse de Modern Home

Tusen takk for tilbakemelding, Andreas! Veldig gøy å høre du synes handelen var en god opplevelse, det betyr alt for oss. Gleder oss til å se deg igjen 😍