Min mor har for nylig købt en Sanne lænestol med sædeløft i rød semianilin læder hos Tylstrup Møbelsalg, og hun er simpelthen så tilfreds med hele oplevelsen. Fra start til slut fik hun en helt... Voir plus

Lisez les avis des autres
Møbelsalg Tylstrup Herlig uforpligtende kundeservice. Fin indlevelse i vore ønsker, uden påtrængende henvisning til alt muligt andet. Meget fin service og hurtig levering. Handler helt sikkert... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg købte en sofa med levering tre måneder senere, hvilket slet ikke var noget problem. Jeg fik hurtige svar på mails gennem hele forløbet, og det var nemt at tilkøbe en ekstra mand til leveringen eft... Voir plus
5 stjerner slår slet ikke til. Fortjener over 10 Helt fantastisk service og hjælpsomhed . Bestilte 2 cubano barstole og Anette ydede top service og hjælpsomhed , langt udover hvad jeg nogensinde har... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Magasin de meubles
- Magasin de meubles de chambre à coucher
- Assemblage en kit
- Magasin de meubles de salon
- Magasin d'ameublement d'extérieur
- Magasin de canapés
Écrit par l'entreprise
Hos Møbelsalg er vi mere end bare en møbelforretning; vi er en passioneret familie af designentusiaster, dedikeret til at bringe stil, komfort og funktionalitet ind i hvert hjem. Grundlagt i 2004 har vi stolt tjent Danmark med et bredt udvalg af håndplukkede, kvalitetsmøbler, der afspejler de nyeste trends inden for hjemmeindretning. Vores rejse begyndte med en simpel vision: at tilbyde enestående møbler, der kombinerer æstetik med holdbarhed, til priser, der er tilgængelige for alle. Vores rejse tog en spændende drejning, da vi udvidede vores passion for møbler til den digitale verden. Fra at være en elsket lokal forretning i Tylstrup nær Aalborg, har vi nu udviklet os til også at omfatte en omfattende online webshop, der servicerer hele Danmark. Denne udvidelse har gjort det muligt for os at nå ud til endnu flere kunder og tilbyde en bekvem, brugervenlig shoppingoplevelse online, samtidig med at vi bevarer den personlige kontakt og den unikke atmosfære i vores fysiske butik. Uanset om du besøger os online eller i Tylstrup, er vores engagement i kvalitet, service og tilfredshed altid det samme. Velkommen til Møbelsalg – hvor vi bringer komfort og stil direkte til din dør, uanset hvor i landet du befinder dig.
Gratis fragt
Gratis levering på alle møbler
Coordonnées de contact
Luneborgvej 57, 9382 , Tylstrup, Danemark
- 23 43 95 23
- info@moebelsalg.dk
- moebelsalg.dk
A répondu à 75 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Super dejlig og hurtig kundeservice
Super dejlig og hurtig kundeservice. Og jeg er simpelthen forelsket i min nye flyder sofa.
Kan klart anbefales

Réponse de MØBELSALG
God oplevelse at jeg kunne få byttet…
God oplevelse at jeg kunne få byttet stolen jeg købte til min mand. Da han heller ville have en anden stol pga af hans ryg. Da vi bor længere væk fik vi den med fragt bilen som ringede inden de kom. Alt til fineste orden.

Delivery to The Netherlands
Hi, thank you for your effort for delivering to The Netherlands, glad I found what I was searching for at Moebelsalg.
We had a good email conversation.

Réponse de MØBELSALG
Jeg var ked af at jeg ikke fik rabat
Jeg var først ked sf at jeg ikke fik rabat på købet. Men det var så MIN fejl. Var ikke berettiget. Men har nu fået en rabat hvad jeg er meget overrasket over. Jeg finder det er meget fint gjort af forhandleren. Jeg er meget taknemlig. Er kun pensionist uden anden tillæg så hver øre tæller. Det var en dejlig julegave. Tusind tak. Jeg vil anbefale andre til at handle netop der. Kvaliteten er helt i top.
Else Käs

Réponse de MØBELSALG
Var oppe ved jer og se på ny sofa…
Var oppe ved jer og se på ny sofa hurtig blev vi betjent af anette og fik bestilt vores nye sofa god pris i forhold til vi have set i andre butikker levering var også ok enda før tid så helt sikker en god betjening
berit og Jan

Réponse de MØBELSALG
Handler aldrig ved de store møbelhuse
Handler aldrig ved de store møbelhuse, efter den rare behandling man for ved Møbelsalg.dk 💪🏻💪🏻💪🏻

Réponse de MØBELSALG
Jeg har i dag modtaget min vanvittige…
Jeg har i dag modtaget min vanvittige flotte og kæmpe sofa og jeg elsker alt ved den .
Kundeservice er helt i top og fik hurtigt svar på mine spørgsmål. Alt i alt en super god oplevelse med møbelsalg.dk 👍

Réponse de MØBELSALG
Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner…
Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner til Møbelsalg, så havde de fået det! Jeg købte en Jacob sofa og selve servicen var fantastisk og leveringen var virkelig hurtig! Samt er kvaliteten slet ikke til at sætte en finger på! Alt i alt en fantastik oplevelse og bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Møbelsalg 😍

Réponse de MØBELSALG
Har fået ombyttet en vare rigtig god…
Har fået ombyttet en vare rigtig god service og god hjælp med det hele . Kan klart anbefale dem .

De bedste anbefalinger herfra
Bestilte 2 lænestole med tilhørende skamler. Desværre var den ene fodskammel i stykker. Jeg skrev en mail og fik svar med det samme. Vi fik tilsendt en ny fodskammel indenfor et par dage. Så virkelig god kundeservice.

Rigtig god oplevelse
Rigtig god vejledning om farver, holdbarhed og komfort. Flink personale, og kaffe på kanden.
Fair priser, de var billigere sammenlignet med de andre møbelhuse vi havde været i.
Stolene som vi havde bestilt blev leveret lige foran døren, og kom 1 uge før forventet. 😊

Réponse de MØBELSALG
Jeg har dd modtaget min chelsey flyder…
Jeg har dd modtaget min chelsey flyder sofa i mosgrøn. Den er SÅ flot! Jeg er fuldt ud tilfreds med den. Og de sødeste chaufføre, Nikolaj hed den ene fra Step transport. Jeg kan kun anbefale dette firma ☝️

Vi har købt et Rowico Filippa bord
Vi har købt et Rowico Filippa bord. Det er rigtig pænt og passer perfekt i vores stue. Nemt at samle.

Réponse de MØBELSALG
Super go service ringet mandag morgen…
Super go service ringet mandag morgen og fik lov at komme forbi selv om de godt nok har lukket. Vi kørte 2 timer for at kigge og prøve en sofa, blev mødt af glade og smilende personale.
Fik dog også købt en sofa efter snakken frem og tilbage blev vi næsten enig om prisen 😂 super service kan kun anbefales 🙂🙂👍👍👍

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.