3,5

Moyen

Det/de faste sommerstop på Møn

Min familie og jeg har besøgt MønIs gennem de sidste 10 år; først sammen med vores sønner, og sidenhen bare hver gang vi har været i området. Det er blevet en fast tradition og et “must”, når vi er på Møn.

Det startede med isen, men i dag nyder vi også det store udvalg af Hovgårdens egne produkter og andre lokale specialiteter, der nu sælges i butikken.

Personalet er måske ungt, men vi sætter stor pris på både smagen af isen, kvaliteten af de øvrige varer (vi tager nu også altid mel med hjem), og det lokale iværksætteri, som hele stedet emmer af.

Vi elsker, at så meget som muligt bliver produceret, håndteret og solgt lokalt, det gør oplevelsen endnu mere autentisk og nærværende.

2 août 2025

De helt små kalve i stalden taget fra deres mor

De helt små kalve i stalden, der ikke kan være meget mere end 1 dag gamle, bliver taget fra deres mor og ligger alene indhegnet på ca. 2 m2.
Det gjorde så ondt at se.
Der var massere af piger der stod og solgte deres is, men i de 2 timer jeg var der var der ikke en bondemand, eller anden person til at tage sig af alle de køer de har.
Det hø de spise var vådt og lugtede meget dårligt. ÆV de reklamere med de er økologiske, når kunderne ser de forhold de små kalve har

13 juin 2025

Lækker is og flot butik

Lækker is og flot butik. Elsker at køre forbi og nyde en is med lakrids, bounty og baileys smag. Efter min mening en af de bedste is i Danmark.

12 juillet 2024

I efterårsferien havde jeg 4 gæster med…

I efterårsferien havde jeg 4 gæster med til Møn-Is. Alle var begejstrede over at der fandtes sådan et sted. De købte alle forskellige is, der gik på omgang :-). Lakrids og saltkaramel-isene vandt.
der er meget andet end lækker is,-mel, øl, vin, lammeskind og en hel del mere. Søde kalve,køer og lam. Og stranden er tæt på.

19 octobre 2023

Noget nær det bedste is jeg har smagt

Noget nær det bedste is jeg har smagt! Vi var en familie på 4 Pers. Som alle var enig om dette. Virkelig ren i smagen! Deres lakrids is er udsøgt! Vi var vilde med at det ikke var den her fede fløde is oplevelse, men en let lækker is

4 août 2021

Skuffende!

Købte to bægre a 100ml. Bailey/daim smagte ikke af meget og havde en kunstig smag. Mønbo eskimo - vanille(???)is og bær havde INGEN smag, dog undtaget chokoladestykkerne. Isen havde ikke en fyldig fløde smag eller konsistens. Og vi havde glædet os og haft store forventninger. Må konstatere, at isen ikke engang kan måle sig med trefarvet discountis. NB: vi har smagt is overalt fx USA og Italien, og isen var holdbar til okt. 2019.

22 mai 2019

Lækker is :-)

Lækker is som bare bør smages. Økologisk is fra deres egen mælk. Man kan så afgjort smage, at det er kvalitets is. Hvis du kommer forbi, så skal det prøves :-)

Varme hilsener,
Hanne

6 avril 2017

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit