MØ Entreprise Avis

4. Constructeur de maisons personnalisées
  5. Maçon
  6. Rénovateur de salle de bains
  7. Service de collecte d'ordures ménagères

Kvalitetshåndværk fra start til slut. Vi tilbyder totalløsninger inden for salg og opsætning af solcelleanlæg, totalentrepriser, renoveringer, nybyggeri, bjælkehuse, arkitekttegnede huse, tilbygninger. Med fokus på kvalitet, skaber vi holdbare løsninger – både funktionelt og æstetisk.

Bien

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Vedholden, kvalitet og gavmild

Det er for os tre meget gennemgående kendetegn ved MØ Entreprise, og deres tilgang til renovationen af vores hus i Ry.

Vi fik i sommeren 2026 hjælp til nyt badeværelse, gulv i underetagen, ventilation, loft i underetagen, kloakering, døre, større og nye vinduer - og resultatet er, som vi kunne ønske os. Helt perfekt! Og for alle opgaver oplevede vi, at Mø Enterprise havde overblik over alle detaljer, leverede til tiden, var engageret i opgaven og insisterede på altid at levere et godt resultat, som vi kunne se os i. Vi var altid velinformeret og bekendt med progressionen, og spurgte vi om hjælp og fif til noget, som vi gerne selv vil lave, så er Mø Enterprise også altid meget gavmild med gode råd og anbefalinger.

16 juillet 2026

Top Professionel All round håndværkerfirma

Vi har med stor fornøjelse brugt MØ Entreprise ved Morten til 3 forskellige husprojekter, og kan give vore bedste anbefalinger til husrenovering til såvel store som mindre opgaver.

Morten har lige fra start til slut givet kyndig og meget professionel vejledning, samt overholdt tid og budget ved overlevering af følgende projekter;

-større renoveringsprojekt af villa i Vejle
-total renoveringsprojekt af stormflodsramt sommerhus ved Kolding
-indvendig renoveringsprojekt af villa ved Silkeborg

Morten og Co. kan selv udføre eller koordinerer håndværksprojekter indenfor tømre, mure, el og diverse specialister, og altid i godt humør og punktlig til trods for deadlines og ændringer i opgaverne.

4 mars 2025
Logo de MØ Entreprise

Réponse de MØ Entreprise

Tak for den fine anmeldelse og godt samarbejde. Det vil glæde os at samarbejde med jer igen. Bedste hilsner Morten, MØ Entreprise

Super tilfreds med renovering af badeværelse.

MØ Entreprise har renoveret vores badeværelse og toilet, og vi er virkelig glad for resultatet. Alt er blevet lavet flot og ordentligt, og det hele spiller bare.
De var nemme at snakke med, holdt os opdateret undervejs og kom, når de sagde de ville. Ingen bøvl – bare god service og dygtige folk, der ved hvad de laver.
Kan helt klart anbefale dem, hvis du skal have lavet noget derhjemme. Vi ville bruge dem igen uden tøven.
Tak for et super godt stykke arbejde.

7 août 2025
Logo de MØ Entreprise

Réponse de MØ Entreprise

Hvor dejligt at høre og tak for godt samarbejde. Bedste hilsner Morten, MØ Entreprise