L'entreprise a répondu
Zaden kopen online begon mij tegen te staan want sommigen durven bij briefpost voor 5 zakjes zaden nog EUR 8.95 verzendkosten te vragen :O Hier was verzending zelfs gratis en binnen een paar dagen... Voir plus
Preiplanten besteld , helaas komen ze totaal uitgedroogd bij me aan . Ze hebben ze op vrijdag verstuurd echter DHL werk in het weekend niet en op maandag kreeg ik bericht dat er vertraging was ( k... Voir plus
L'entreprise a répondu
Al 10 jaar dé specialist in groenteplanten, pootgoed en zaden Moestuinenbloem.nl is dé webwinkel voor iedereen met een moestuin. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, bij ons vind je een uitgebreid assortiment van topkwaliteit: Groenteplanten – Gezonde, sterke planten voor een succesvolle oogst. Pootgoed – Hoogwaardige aardappelen, uien, sjalotten en plantknoflook. Zaden en kruidenplanten – Alles voor een bloeiende en productieve tuin. Gratis verzending vanaf €35 en bestel je alleen zaden, dan betaal je nooit verzendkosten! Wat ons onderscheidt? Deskundig advies en vakmanschap. Ons team helpt je bij het kiezen van de juiste producten, zodat jij met succes kunt moestuinieren. Bestel eenvoudig online en begin morgen al met zaaien en planten!
Havendijk 3, 4583RW, Terhole, Pays-Bas
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Wij bestelden wat groenteplanten en kregen geen gehoor om te bellen of dat onze order wel was aangekomen. Steeds een antwoord apparaat. Wij wilden graag weten wanneer het verzonden zou worden. We kregen een mail terug dat men heel druk was en vermoedelijk de bestellingen niet binnen de levertijden op hun website vermeld, konden verzenden. Wij kregen netjes ons aankoopbedrag terug met excuses!

Réponse : Moestuinenbloem.nl
suggestieve afbeeldingen op de website die niet overeenstemmen met geleverd product

Réponse : Moestuinenbloem.nl
Alles netje bezorgd alleen wat later dan verwacht. Alles keurig verpakt.
Goede verpakte en verzorgdeplantjes. Alleen de plantjes waren wat klein

Réponse : Moestuinenbloem.nl
Ten eerste was ik blij nog ergens boerenkool en palmkoolplanten te kunnen krijgen. En omdat ik er toch was heb ik meer plantjes ingeslagen, we krijgen toch weer een warme herfst.
Alle plantjes kwamen goed verpakt en heel aan.

Moestuin liefhebber!
Ik ben al jaren vaste klant van moestuinenbloem, de plantjes zijn altijd stevig verpakt en mooi van kwaliteit! Wanneer je vragen hebt krijg je snel reactie en goede tips! Ook dit jaar weer heel veel kunnen oogsten !

Réponse : Moestuinenbloem.nl
Al mijn balkon bloembakken weer helemaal mooi gevuld door tuin de Bruijn. Blij mee!

Réponse : Moestuinenbloem.nl
Preiplanten besteld , helaas komen ze totaal uitgedroogd bij me aan .
Ze hebben ze op vrijdag verstuurd echter DHL werk in het weekend niet en op maandag kreeg ik bericht dat er vertraging was ( komt vaak voor dat DHL net doet dat je niet thuis bent.) camera terug gekeken maar geen DHL aan de deur geweest. Op Dinsdag komen ze doe doos open zijn de planten allen maar in n stukje papier gerold zonder eenige bescherming van de wortels. Stukje plastic en n nat keuken papiertje erom en niet net voor het weekend versturen dan waren de planten bruikbaar.
Gelijk nieuwe besteld bij andere firma die ze wel netjes en binnen 2 dagen levert en ook nog dubbelen hoeveelheid voor lagere prijs dan moestuinenbloem.
Mailtje gestuurd, Ze vonden de planten nog steeds bruikbaar (hahaha) helaas niet voor herhaling vatbaar , slechte review en melding doen bij ACM .

Réponse : Moestuinenbloem.nl
Ik had kruidenplantjes, peperplantjes en tomatenplantjes besteld. Ik kreeg 6 geraniums, ook leuk maar niet de bedoeling. Telefonisch niet bereikbaar maar, echter na een mailtje had ik binnen twee dagen alsnog mijn bestelling. Iedereen maakt fouten, maar het gaat om de oplossing. Deze was uitstekend.
Ik bestel al een aantal jaren en eigenlijk is het altijd uitstekend.
Snelle verwerking en levering.
Planten worden heel goed verpakt en komen netjes en heel aan.
De planten zelf zijn van goede kwaliteit en erg mooi.
Er zit altijd wel een kleine verrassing bij wat ik enorm waardeer.
Ik ben erg tevreden en echt een aanrader.

Réponse : Moestuinenbloem.nl
Pakket tijdig en kompleet in 1 keer ontvangen.
Alles zag er fris en vers uit.
Voor herhaling vatbaar. Toppie.
Via bol.com besteld.
Netjes verpakt en snelle levering.
Levering van kool en sla plantjes was perfect.
Goed verpakt!
Ze groeien als kool!(en sla)

Réponse : Moestuinenbloem.nl
Hele mooie spullen, voor een mooie prijs, echt kwalitatief goed, dit is soms lastig in deze sector. Klantenservice ook top, als er iets is of wilt weten, kan je er altijd snel mee in contact komen.

Réponse : Moestuinenbloem.nl
Zojuist mijn bestelde viooltjes ontvangen. Erg blij mee. Knap werk om ze zo in te pakken dat ze niet beschadigen tijdens de reis naar mijn huis. Bedankt moestuinenbloem.

Réponse : Moestuinenbloem.nl
Verschillende keren via bol besteld, altijd goed gegaan. Deze keer verkeerde zaadjes gekregen, contact opgenomen via mail en ze hebben het heel snel geregeld. Ik blijf hier bestellen!

Réponse : Moestuinenbloem.nl
Via Bol bij Moestuinenbloem 3 trays Calibrachoa - festival - ca. 3 kleuren in pot - 6 kwekerspotjes (012cm) besteld. Op de afbeelding waren gele, purperen en rode bloemetjes te zien. Van de 3 trays die ik bestelde had er maar 1 die kleuren, de anderen waren anders. Dat je niet levert wat er op een foto staat, daar til ik zwaar aan. De plantjes zagen er ook niet meer zo fris uit, hopelijk overleven ze het. Al met al geen positieve ervaring, ik zal niet nog eens online planten bestellen.

Réponse : Moestuinenbloem.nl
Blauwe druif besteld via Bol.com.
Het zou volgens de website een plant zijn van ong 50 a 60 cm in een 2 liter pot. Niets bleek minder waar. Het bleek een klein potje te zijn met een klein zielig stokje waaraan nog 1 blaadje bungelde. Bah, dat dit ingepakt en verzonden is, vind ik schandalig. Geprobeerd contact te krijgen met moestuinenbloem, maar tevergeefs. Ik kreeg een bandje waarin aangegeven dat ze wegen's enorme drukte ze me niet te woord konden staan. Persoonlijk vind ik 1 ster nog teveel.

Réponse : Moestuinenbloem.nl
Diverse moestuinplantjes bestelt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik best huiverig was of dit wel goed zou gaan in een pakket. Niets is minder waar. Zeer keurig verpakt en uitstekende kwaliteit plantjes. Knappe prestatie. Ik schrijf nooit beoordelingen maar vond het nu toch wel verdient om moestuinenbloem.nl een pluim te geven.
En savoir plus sur les différents types d'avis.