Montcho Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

- Mooie overzichtelijke website - Producten worden mooi gepresenteerd - Goede informatie over de producten - Bestellen gaat makkelijk - Account aanmaken is geen vereiste - Meerder... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na een klacht over de het niet bezorgen van het bestelde door UPS is dit door Montcho meteen opgepakt en is een nieuwe bestelling aangemaakt die door POSTNL gelukkig wel is bezorgd. Prima service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had hiervoor een abonnement bij On That Ass, maar sinds ik Montcho heb geprobeerd wil ik niet meer terug. De boxershorts van Montcho zitten veel comfortabeler en de kwaliteit voelt duidelijk beter... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling gedaan , maar eenzijdig door Montcho gewijzigd naar 1 exemplaar maat M. Dit terwijl ik meerdere exemplaren had besteld omdat er stond dat je enkel de verzendkosten betaald. Blijkbaar pas... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Marché de textile
  2. Magasin de vêtements
  3. Tailleur sur mesure
  4. Magasin de vêtements de sport

À propos de Montcho

Écrit par l'entreprise

Montcho Logo

MONTCHO staat voor hoogwaardige kwaliteit, stijl, en comfort in herenondergoed.

Onze collectie is zorgvuldig ontworpen om de perfecte mix van kwaliteit en comfort te bieden. Elk paar straalt tijdloze stijl uit, waardoor je geniet van ultiem draagcomfort met een vleugje elegantie.

Ontdek ons herenondergoed in moderne kleuren en kies MONTCHO voor een stijlvolle en comfortabele ervaring. Ervaar de perfecte balans tussen kwaliteit, stijl, en moderne kleuren in onze collectie.

De Kwaliteit van Montcho

Bij MONTCHO geloven we in compromisloze kwaliteit. Onze herenboxershorts worden vervaardigd met de fijnste materialen, zorgvuldig geselecteerd om comfort te waarborgen. Elk detail wordt met precisie behandeld, van de stiksels tot aan de afwerking, om ervoor te zorgen dat elk paar voldoet aan de hoogste normen van vakmanschap.

De Stijl van Montcho

Bij MONTCHO omarmen we niet alleen trends; we creëren ze. Onze herenboxershorts belichamen een tijdloze stijl die vooruitstrevend is en tegelijkertijd de essentie van elegantie vastlegt. Elk ontwerp is doordacht en verfijnd, met moderne kleuren en eigentijdse details die je look compleet maken. Ontdek herenondergoed dat niet alleen een statement maakt, maar ook jouw persoonlijke stijl omarmt.

Montcho voor Elke Gelegenheid

Of je nu de wereld rondreist, een belangrijke vergadering hebt, of gewoon ontspant in het weekend, MONTCHO biedt herenondergoed dat elke gelegenheid omarmt. Voel je zelfverzekerd en comfortabel, waar het leven je ook brengt. Onze herenboxershorts zijn niet alleen een basislaag; ze zijn een expressie van jouw levensstijl. Van zonsopgang tot zonsondergang, kies voor het comfort en de veelzijdigheid van MONTCHO.

SHOP NU

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

31 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Besteld, nooit meer!

Recent bestelling gedaan, echter komt dit bedrijf de gemaakte afspraken niet na. Bestelling gedaan van 5 stuks boxershorts, echter één boxer ontvangen. Na bestelling een bevestiging van de webshop ontvangen, daarna radiostilte waarbij er maar 1 van de 5 is geleverd, en ook nog eens een te grote maat. Voorwaarde zijn nu inmiddels aangepast. Achteraf de voorwaarden aanpassen is in mijn ogen dubieus. Had in ieder geval contact opgenomen, echter is dit niet gebeurd. Bestellen niet aan te raden.

Noté 3 sur 5 étoiles

Klacht wordt niet opgelost.

De levering was snel en de kwaliteit van het product goed. Verkeerde kleur geleverd, hierop heb ik 5 dagen geleden via e-mail het verzoek ingediend om dit op te lossen, ik heb nog steeds geen antwoord teruggekregen.

Fantastische prijs kwaliteit…

Fantastische prijs kwaliteit verhouding! Montcho was zo genereus om een gratis boxer weg te geven, vervolgens een 5 pack set gekocht omdat ze zo fijn zitten.

Ik lees overigens een aantal vreemde 1 ster reviews van mensen die de disclaimer niet goed hebben gelezen. Ieder oortje brengt zijn gierigheid, blijkt maar weer…

Noté 1 sur 5 étoiles

Toen ik bestelde was er nog geen…

Toen ik bestelde was er nog geen voorwaarde dat het 1 boxershort per maat betrefte. Ik wilde een XXL krijg ik een XL binnen. Klantenservice is niet behulpzaam, ze maken een fout zodat je meerdere maten kan bestellen en ipv bestelling te annuleren sturen ze een random maat. Wat een gare zaak. Eerste keer een boxershort van ze maar ook direct de laatste keer.

Noté 1 sur 5 étoiles

Houd zich niet aan overeenkomst

Dit terwijl ik meerdere exemplaren had besteld omdat er stond dat je enkel de verzendkosten betaald. Blijkbaar past Montcho de voorwaarden achteraf aan en benadeeld zo de consument. Communiceer dan met mij dat de bestelling niet geleverd kan worden of annuleer deze dan desnoods, maar ga niet op eigen houtje zelf beslissen welke maat eruit gaat.
Jammer!

Noté 1 sur 5 étoiles

Onacceptabele levering: Verkeerde maat, kleur en aantal boxershorts

Helaas ben ik zeer teleurgesteld over mijn recente bestelling. Op 1 mei heb ik drie boxershorts besteld in de maten M, L en XXL. Echter, tot mijn verbazing ontving ik enkel één XXL boxer.

Dit is niet alleen in strijd met mijn bestelling, maar getuigt ook van een grove nalatigheid in uw orderverwerkingsproces. De correcte levering van bestelde producten is een fundamenteel aspect van koopovereenkomsten, waarop ik als consument recht heb.

Naast bovenstaande, wil ik nog benadrukken dat uw handelwijze indruist tegen de regels omtrent duurzaamheid en milieubewustzijn. Het onnodig versturen van een verkeerd product resulteert in onnodige verspilling van verpakkingsmaterialen en transportmiddelen, wat onacceptabel is in de huidige tijd.

Mocht het om wat voor reden dan ook onmogelijk zijn om de twee ontbrekende boxershorts te leveren, eis ik een volledige terugbetaling van de gemaakte verzendkosten.

Réponse de Montcho

Beste Rohan, dank voor je bericht. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat je ontevreden bent over je bestelling. Wij willen een aantal aspecten duidelijk maken, alhoewel we dit ook al hebben gedaan op onze productpagina. Wij hebben aangegeven dat er per persoon maximaal 1 boxershort opgestuurd zal worden en dat het geen zin heeft om meerdere maten te bestellen. Wij vinden dat u gelijk heeft dat de handelswijze indruist tegen de regels omtrent duurzaamheid, want als de voorwaarde, die heel duidelijk staan beschreven netjes werden nageleefd, dan zouden er geen onnodige verspilling van verpakkingsmaterialen en transportmiddelen ontstaan. Het is om deze reden ook tegelijkertijd onmogelijk om de ontbrekende boxershorts bij je te leveren en kunnen wij je terugbetalen zodra je de boxershort retourneert. Zo niet, dan wensen wij je heel veel draagplezier!

Betrouwbaar

Geweldig, een prachtig aanbod en snel en correct geleverd!

26 avril 2024

Réponse de Montcho

Beste Wim, Dank voor je leuke recensie! Wij zijn erg blij om te horen dat alles goed is verlopen. Wij wensen je heel veel draagplezier!

Noté 1 sur 5 étoiles

Rare manier van zaken doen

Verkeerde maat, verkeerde kleur en onvolledige bestelling. Bestelling ging om 3 boxers met de maat S,M en L in het zwart. Ik krijg nu een XL geleverd in de kleur grijs. Volgens mij gaan we gewoon een koopovereenkomst aan?

Ik lees dat de verkoper nu aangeeft dat er vermeld stond dat het om 1 gratis boxer zou gaan waar de kleur wordt bepaald door de voorraad. Dit klopt niet. Dit staat er nu wel, maar bij aanschaf stond het niet omschreven zoals de verkoper aangeeft. Er stond dat je een 'gratis boxer' kon krijgen. Echt gratis is het niet, je betaald €4 en krijgt nu iets wat je niet hebt besteld.

Maar goed, zelfs als dit alles zou kloppen wat de verkoper aangeeft (wat in zijn beleving zo is). Waarom stuurt hij/zij geen bericht naar de koper, met daarin een uitleg dat de bestelling niet klopt of iets dergelijks? En dat je als koper een keuze moet maken tussen 1 van de 3 boxers? Hij ziet toch een bestelling binnenkomen van 3 boxers? En dan ook nog iets leveren wat niet in de bestelling voorkomt. Het afschuiven naar de klant/koper siert je in deze niet.

Reactie op koper(update)

Je geeft aan dat je dus duidelijk ziet dat er meerdere boxershorts in de bestelling staan, waarna je aangeeft dat er maar 1 boxer in de voorwaarde stond beschreven. Nogmaals dit stond er niet.

Jij geeft nu ook aan dat er dus 4 boxers in de bestelling staan en onder die voorwaarde gaan we een koopovereenkomst aan.

Erg laf om je te verschuilen achter iets wat er niet stond bij moment van bestelling en dan maar iets te versturen waarvan jij het gevoel hebt dat dit het juiste is. Ik vind het jammer dat je niet komt met een oplossing maar opnieuw het probleem bij de koper legt. Ik zie ook op de trustpilot site dat meerdere kopers hetzelfde hebben ervaren. Best gek dat alle kopers het verkeerd hebben gelezen. Hoop dat je hiervan leert en in een volgende keer beter omgaat met je klanten en kijkt naar oplossingen.

Réponse de Montcho

Beste Ravi, dank voor je bericht. Wij willen je even duidelijk maken dat je niet 3 maar 4 verschillende maten hebt besteld waarin dus ook de XL in staat. Er staat ook vanaf het begin dat het gaat om een 1-pack boxershort. Ook hebben wij expliciet aangegeven dat het geen zin heeft om verschillende maten te bestellen en dat 1 persoon 1 boxershort krijgt. Als er dan verschillende maten worden besteld, wordt het lastig voor ons om te weten welke maat daadwerkelijk van jou is. Wij kunnen helaas niet iedereen een bericht versturen om aan te geven dat de bestelling verkeerd is, omdat de voorwaarden duidelijk op ons productpagina staat vermeld. Wij vinden het dan ook erg jammer dat we een slechte recensie van je mogen ontvangen.

Slecht

Niks ontvangen is pure oplichterij dit

29 avril 2024

Réponse de Montcho

Beste Arjen Veldhuizen, dank voor je bericht. Erg vervelend om te horen dat je niks hebt ontvangen. Wij hebben je zending gecontroleerd en het klopt dat er staat dat je zending nog niet is ontvangen. Wij zullen contact opnemen met PostNL om ervoor te zorgen dat je boxershort toch bij je aankomt. Wij zullen je per e-mail bereiken!

Zwarte xxl onderbroek besteld

Zwarte xxl onderbroek besteld, ontvang ik een witte maat M. Terugsturen heeft geen zin ivm verzendkosten. Knap waardeloos

Edit: mijn gedachte was: stuur maar een xl of xxl, wat jullie over hebben. Jullie weten vooraf best dat ik met M helemaal niks kan. Annuleer desnoods de order als het niet aan de voorwaarden voldoet. Kleur heb ik overheen gelezen, maar vind ik in dit geval ook minder belangrijk.

Ik concludeer hieruit dat jullie bedrijf duurzaamheid en milieu van ondergeschikt belang vind. Je weet dat het artikel niet past en linea recta in de vuilnisbak beland. Gewoon verzenden want het is natuurlijk toch al betaald.

2 mai 2024

Réponse de Montcho

Beste Roeland, Bedankt voor je feedback. We vinden het erg jammer dat je een slechte review hebt achtergelaten, terwijl we alles duidelijk op onze productpagina hebben vermeld. We willen graag ophelderen dat onze actie specificeert dat onze klanten een gratis boxershort ontvangen, waarbij de kleur door ons wordt bepaald op basis van beschikbare voorraad. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn om een andere kleur te ontvangen dan verwacht, maar we hopen dat je begrijpt dat we dit doen om een verscheidenheid aan klanten te bedienen en onze voorraad te beheren.

Wat betreft de maat, onze actie staat slechts één gratis boxershort per klant toe, dus het lijkt erop dat de misverstand bij ons is ontstaan doordat je verschillende maten hebt besteld. Daardoor hebben we ook op onze productpagina duidelijk gemaakt dat er per persoon maximaal 1 boxershort verstuurd zal worden. Wij hopen dat dit voor opheldering heeft gezorgd!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus