Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte service, er wordt niet meer gereageerd op een bericht nadat ik heb aangegeven uitslag te krijgen. Ik kan de producten niet terugsturen, een terugbetaling zou kunnen. Daarna nergens geen reacti... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Tijdens de black friday een leuke actie besteld bij Moobalm en tot nu toe zijn wij erg tevreden over de producten en zouden hier zeker weer bestellen!

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik heb een deel van de bestelling niet ontvangen ondanks dat ik hiervoor betaalde. Twee maal een bericht naar hen gestuurd om dit te melden. Ondertussen krijg je wel bericht dat er een nieuwe voo... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb een bestelling geplaatst en op hun website staat als je voor 21 uur besteld de volgende dag in huis en bij drukte kan het langer duren maar dan krijg je bericht. Nou geen van dit alles gebeurt... Voir plus

L'entreprise a répondu

1 étoile

A répondu à 15 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Super blij dat ik dit ontdekt heb

Een vriendinnetje van mij heeft me overgehaald om MooBalm te proberen en ik ben echt blij dat ik geluisterd heb. Ik ben de laatste tijd veel bewuster bezig met gezond eten en natuurlijke produkten, en dit past daar perfect bij. Het is nu de vervanging voor bijna al mijn andere skincare. Het voelt puur en zacht, zonder plakkerig of vettig te zijn, en mijn huid reageert er heel goed op. Ik hoop dat er in de toekomst ook nog een natuurlijke cleanser en zonnebrand bijkomen, dan heb ik alles compleet.

22 septembre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Goede zalf

Goede zalf, maar levering is niet best.
1e bestelling duurde lang,
Nu 2e bestelling 29 augustus, zeggen meestal binnen 24 uur bezorgd, max 48 uur, nu 3 september, nog niks gezien of gehoord. Ook e-mail gestuurd met de vraag wanneer het wordt geleverd. Tot op heden nog niks gehoord.

3 septembre 2025

Super!

Ik heb al mijn hele leven (ben nu 61) last van exceem. Heb een hele gevoelige droge huid. Ben al vele jaren op zoek naar een crème waar mijn huid niet allergisch op reageert.

Toen ik Moobalm tegenkwam heb ik de soft besteld om te proberen. Wat een geweldige crème! Het voelt zo fijn op mijn gezicht. En heel belangrijk voor mij, geen irritatie!
Op de plekken waar ik exceem heb voelt het ook goed.

Ik heb daarna de andere varianten en de bodybutters besteld en heb ze een tijdje gebruikt. Allemaal heel fijn!

Door ze allemaal "getest" te hebben is voor mij de conclusie:

De original is voor mijn droge huid niet vet genoeg. Maar irriteert absoluut niet!

De vanille, de calming en de bodybutters voelen ook fijn op mijn droge huid.

De soft heb ik de afgelopen week op mijn armen, waar ik al maanden exceem heb, gesmeerd. En het is bijna weg. Echt super!

Service is ook super! 👍
De mail wordt snel beantwoord en een bestelling wordt snel verwerkt en verzonden.

Kortom: Moobalm maakt mij, en vooral mijn huid, heel blij! 🙌🙌

Groetjes van Karin 🤍

30 août 2025

Ik zou deze bedrijf 10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ster geven

Ik zou deze bedrijf 10⭐️ster willen geven.
Heel fijne bedrijf! Ik reageerde beter op originele Balm dan soft met mijn gevoelig huid.
Luisa denk met je mee en help je echt. In deze tijd dat je zo veel nep spullen online tegen komt is een fijne gevoel om een eerlijke bedrijf te vinden die goed bezig is.
Ik zou zeggen vraag om advies en probeer deze prachtige producten! Mijn zus gaat het ook bestellen. Om mooie er uit te zien heb je niets meer dan deze balm nodig. Less is more! Thank you❤️

27 août 2025

Positief verrast!

Tijd voor een review voor mensen zoals ik..! Alles geprobeerd, een ellendige huid en niks werkt. Dus na een aantal weken moobalm volgen online ging het zoals altijd: proberen dan maar...

We zijn 2 maanden verder maar mijn huid is rustig, midden in de zomer (!) met alle zon, warmte, zweet...
Natuurlijk ben ik sceptisch, want er zijn meerdere producten geweest die ook wel 2 maanden werkten en toch voelt dit anders.

Ik heb met de 2+1 actie, 3x de soft besteld, 2 vanille en 1 normale. Omdat ik altijd een droge huid heb, of eigenlijk: had dus...
Beter had ik ook 1 pot original mee kunnen bestellen!
Omdat ik merkte dat moobalm soft werkte maar me te vettig was als dagcreme heb ik een nieuwe bestelling gedaan voor de original en de bodybutter, ik kreeg de calming er bij! (Service!)

Ik was bang voor een bijzonder luchtje, maar zo bijzonder is het eigenlijk niet. Zeker niet als je alles al geprobeerd hebt en vaak zonder parfum dus...
Als je het al ruikt is het alleen bij het opsmeren, het is zo weg. Ik had daarom de soft + vanille besteld maar ben zelf geen fan van vanille. Daarom zou ik een volgende keer de gewone soft opnieuw bestellen! Ik gebruik de soft als nachtcreme in de zomer maar verwacht in de winter deze wel als dagcreme te kunnen gebruiken. Overigens gebruik ik de soft nu weinig want ik kies 's avonds nu eerder voor de calming.

De original is nu voor de zomer perfect, trekt relatief snel in en is nu mijn favo als dagcreme.
De bodybutter vind ik het lekkerste ruiken, de citrus! Ook voor na het scheren ideaal!

En dan de calming, hoewel lavendel ook niet echt mijn geur is vind ik deze lekker ruiken. Hij is net als de soft wat vettiger maar ideaal bij jeukende of geïrriteerde huid! Op dit moment gebruik ik deze 1-2x per dag en mijn huid is rustig. Andere momenten (na zwemmen/douchen/jeukende huid) pak ik daar de soft voor.

Twijfel je? Met de 2+1 actie zou ik dan de calming, soft en original bestellen. Dan zit je in 1x goed!
Ik hoop zo over een aantal maanden nog net zo enthousiast te zijn!
Service: Top! Verzending: Snel!

12 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Voor mij persoonlijk de fijnste creme…

Voor mij persoonlijk de fijnste creme die ik ooit gebruikt heb (tallow of gewoon)
Zo zacht, geurloos en mijn huid is as happy as can be.
Geen enkele irritatie whatsoever!
Verzending nog nooit ‘n probleem geweest en het contact is vriendelijk, open en geïnteresseerd.
Veel overhypte (rete-dure) crèmes beloven gouden bergen vaak gemaakt van gebakken lucht maar ik ben er stiekem van overtuigd dat MooBalm voor veel mensen ECHT een blije huid gaat opleveren.
Ik was zelf in de eerste instantie super huiverig echter na een aantal maanden gebruik moet ik er niet aan denken ooit nog iets anders te gebruiken.
Geen flashie potje gebaseerd op water en chemische bladiebla…Real skincare, no bullsh*t, ik ben fan!!!

6 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Natural solution for your skin

Ever since early puberty, my (male) skin was always restless. Too fat with Acne or too dry. I’ve started using scrub Cream and A-brand moisturizers which helped a lot.

Now I’m 51 years old and just want a no-nonsense brand which is natural instead of a chemical combination of ingredients.

Moo-balm is exactly my solution. As a daily wet shaver, its a relief to use this natural Cream which is a bit shiny at first, but before I leave the house gives a matt, well hydrated face. I’m a fan!

6 août 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Geen reactie meer als je niet tevreden bent

Bestelling is zo geplaatst, stond bij dat het binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd zou worden met dhl-express. Twee dagen later niets gehoord nog, dus mailtje naar de klantenservice gestuurd en kreeg vlot antwoord. Er zat een vertraging op 1 van de drie moobalms die ik had besteld en zou de dag erna een deel van mijn bestelling krijgen en later die week de moobalm waar vertraging op zat. Dit klopte en zijn ze goed nagekomen.

De producten besteld omdat het erg veelbelovend was. Mijn zoontje en ik hebben beide eczeem en hebben al van alles geprobeerd dus was erg hoopvol dat MooBalm voor ons goed zou werken aangezien de goede recensies.

Echter na een aantal dagen smeren met MooBalm vlamde onze eczeem juist erg op. Ik dacht even afwachten en de tijd geven maar bij dag 6 werd het zo oncomfortabel voor mijn zoontje omdat juist alle klachten verergerd terug kwamen. De plekken van de eczeem waren inmiddels vuurrood en hij had ook ontzettend veel jeuk meer dan hij normaal gesproken had.

Omdat op de website van MooBalm staat dat ze werken met niet tevreden, geld terug garantie contact opgenomen met de klantenservice. De situatie uitgelegd en kreeg binnen een paar uur netjes antwoord. Ze gaf aan: Bij veel mensen begint de huid pas echt te reageren rond dag 11 of 12, als de huid verzadigd raakt. Juist bij eczeem kan het in het begin soms wat onrustiger lijken, maar dat trekt meestal bij.

Hierbij zei ze ook nog gebruik het alsjeblieft nog een paar dagen om dus te zien of het nog zou gaan werken.

Hierop heb ik dezelfde dag geantwoord dat ik het niet nog een paar dagen wil proberen omdat het zo snel verslechterd is en het gewoon niet verantwoord is om nog maar te blijven 'proberen'. Bij mijn eigen eczeem werkte het ook averechts en ook hierbij verergerde mijn klachten juist.

Dit mail contact was 30 juli en tot op heden geen reactie meer ontvangen over mijn beslissing dat ik echt gebruik wil maken van de niet tevreden, geld terug garantie. Gisteren nogmaals een mail gestuurd erover maar ook tot nu toe geen reactie meer mogen ontvangen.

Wat me opvalt is dat ze eerder super snel reageerde, maar nu ik duidelijk niet tevreden ben en graag mijn geld terug wil is er plots radio stilte...

Ik hoop nog steeds op een reactie terug en dat het netjes opgelost zal worden.

Update 6 augustus: Inmiddels is het bedrag terugbetaald. Daar ben ik blij mee, al kwam dit pas nadat ik mijn review had geplaatst. De communicatie had duidelijk beter gekund, maar uiteindelijk is het netjes opgelost.

5 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Door een eczeem uitbraak over bijna…

Door een eczeem uitbraak over bijna mijn hele nek en gezicht ging ik op zoek naar iets wat mijn huid zou kalmeren.
Ik kwam uit bij Moobalm en het is nu onderdeel van mijn dagelijkse gezichts verzorging.
Het maakt mijn huid huid zacht en soepel waardoor mijn eczeem goed te verdragen is.
De service is ook fijn!
Er was iets fout gegaan met mijn bestelling en het contact verliep netjes en soepel, en als verrassing zat er in mijn nalevering een extra potje Moobalm!
Daar werd ik heel blij van want ik kan echt niet meer zonder 😊

22 juillet 2025

Super fijne crème

Super fijne crème. Ik vind ze allemaal lekker.
Ik heb een droge huis en naar jaren zoeken heb ik MooBalm gevonden. Mijn huid is niet meer droog en voelt zacht. Mijn kinderen hebben eczeem en gaan super goed op deze crème. Heel blij mee.

1 juillet 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus