Groot assortiment, snelle verzending, keurig verpakt en kreeg maar liefst 3 nuttige cadeaus, super leuk!
Lisez les avis des autres
Vandaag voor een kleur analyse geweest en make-up advies. Het hartelijke maar vooral ook professionele ontvangst was als een warm bad. Goede uitleg over mijn kleur profiel de do’s en dont’s goed uitl... Voir plus
Super mooie producten, goede uitleg en hulp. Goed en snel verzonden, en toen ik te laat was om n verzending optijd binnen te krijgen snel een persoonlijk bezoekje kunnen plannen. Met wederom hulp en a... Voir plus
Netjes verpakt en vlot bezorgd Altijd fijn winkelen bij Mooi bin Roos
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Persoonlijk advies op gebied van make up en huidverzorging.
Coordonnées de contact
Den Bulk 18, 5126PW , Gilze, Pays-Bas
- +31 6 20 92 18 59
- info@mooibijroos.nl
- mooibijroos.nl
Demande des avis aux clients
Voor herhaling vatbaar
Mooi bij Roos, zij is een vakvrouw
Mooi bij roos verkoopt fijne verzorgende producten. Mocht je een vraag hebben dan krijg je een eerlijk antwoord. Mocht je in de gelegenheid zijn om een workshop bij haar te volgen dan zou ik zeggen DOEN! Roos is een vak vrouw en verkoopt die producten waar ze achter staat

Réponse de Mooibijroos
Tevreden
De website is duidelijk.
Er was een speciale zomerkorting.
De levering was vlug, goed en niet te ruim verplakt zodat het nog door de brievenbus paste.
Ik ben tevreden met de Mintenz producten en ook de erbij gekochte proefjes zijn groot genoeg om meerdere keren te testen.
Het versturen was oké
Het versturen was oké, de pen is minder ik had er meer van verwacht
Helemaal tevreden
Met zomerkorting erbij een bestelling gedaan en alles kwam op de 2de dag, goed aan. Zeker tevreden!
Je bent altijd stipt.
Je bent altijd stipt.. snelle service en
snelle reactie.
Ik bestel graag bij je en alles wordt goed geregeld
Advies gevraagd wat kleuren betreft
Advies gevraagd wat kleuren betreft. Hierop heel snel antwoord gekregen.
Bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis!
Top zaak om bij te winkelen
Overzichtelijke site, met goede prijzen en vaak super acties
Mooie spullen,goeie prijs
Netjes verpakt en vlot bezorgd
Altijd fijn winkelen bij Mooi bin Roos
Goede service!
Altijd bereikbaar voor vragen!
Denkt mee ...en heel aardig in omgang
Bezoek aan Roos
Ik
Liep bij het uitzoeken
Van de juiste kleur make-up tegen wat problemen aan . Na een afspraak bij Roos was dat zo opgelost. Ze nam
Alle tijd om een goed advies te geven. Bij alle produkten die ik kocht gaf ze een goede uitleg. Ze heeft regelmatig leuke kortings acties. Kortom Mooi bij Roos is een aanrader zowel in de shop als in de webshop. En dan is het ook nog een hele leuke spontane vrouw
Geweldige service
Geweldige service, klantvriendelijk, goede producten en een zeer sympathiek, vrolijk persoon
Top service
Echt top service en hele goede producten
Word goed geholpen bij uitzoeken van de juiste producten
Snelle levering als je besteld
L’expérience Trustpilot