Väldigt trevliga och kan varmt rekommendera att handla era kristaller härifrån. ❤️ Hjälper till att hitta och ta hem kristaller du letar efter. Varit mycket nöjd med mina köp.🦋
Emma och Markus är så trevliga och hjälpsamma! De lyssnar på sina kunder och hjälper efter bästa förmåga! Specialbeställningar har de även lyckats lösa så jag fick en liten corgi hund i kristall!... Voir plus
Moon Kissed är en liten webbshop startad 2022 av Markus och Emma, med passion för kristaller och natur. Vi säljer handplockade kristaller, armband, ringar och inredning – noga utvalt med fokus på kvalitet och unika detaljer. Allt görs med hjärtat i varje steg.
26533, Åstorp, Suède

Réponse : Moonkissed Kristaller
Fick mina kristaller snabbt och i fint skick. Precis så som jag ville ha dem. Rekommenderar starkt att köpa ifrån 10/10

Réponse : Moonkissed Kristaller
Jag har handlat hos Moonkissed Kristaller ganska länge nu o man blir aldrig besviken. Väldigt bra dialog mellan dem o kund när man skriver dm via instagram. Senast idag öppnade jag ett paket där ett av armbanden var ngt trasigt, jag fick pengar tillgodo nästa gång jag handlar . Så väldigt trevliga & serviceminded. Tack för att ni finns Enma & Markus! 🫶

Réponse : Moonkissed Kristaller
Väldigt trevligt bemötande och så hjälpsam. Jag beställde ett armband, jag fick mitt paket snabbt och det var såå fint, jag är supernöjd 💕

Réponse : Moonkissed Kristaller
Jätte trevliga, hjälpsamma och personliga. Kommer handla fler fina kristaller och ha kontakt =)

Réponse : Moonkissed Kristaller
Supernöjd! Varierat utbud av kristaller i bästa kvalitet. Alltid trevligt, proffsigt bemötande. Fint och omsorgsfullt paketerat. En stooor favorit!

Réponse : Moonkissed Kristaller
Jättefina kristaller av hög kvalitet , snabb leverans och så fint inslaget. Rekommenderar också att vara med på deras lives på Instagram, som är mysiga och avkopplande.

Så nöjd med bemötande, snabb leverans. Och såå fina kristaller. Tack snälla 🫠🥰
Fina varor snabb leverans. Mysiga trevliga lives.

Réponse : Moonkissed Kristaller
Så himla nöjd med min fina beställning, som vanligt ❤️ Allt motsvarade mina förväntningar.
Tack fina ni

Réponse : Moonkissed Kristaller
Rekommenderar dessa enormt, vackra kristaller och grym kunskap! 🙏

Réponse : Moonkissed Kristaller
Jag är så imponerad av både kvaliteten på kristallerna och de vackra smyckena jag köpte. Varje produkt känns noggrant utvald och har en unik energi. Leveransen var snabb, allt var fint förpackat, och kundservicen var varm och hjälpsam. Jag kommer definitivt att handla här igen – rekommenderas varmt till alla som söker något både vackert och meningsfullt! 💎🌿

Réponse : Moonkissed Kristaller
Fick idag hem underbara skatter i fluorit! Superfin kvalitet och säkert packat!
Jättenöjd med service och produkter.

Réponse : Moonkissed Kristaller
Emma och Markus är så trevliga och hjälpsamma!
De lyssnar på sina kunder och hjälper efter bästa förmåga!
Även bra gemenskap och trevligt under live sales!
Veckans höjdpunkt med deras live :)

Réponse : Moonkissed Kristaller
Underbar kvalité på kristaller och smycken. Professionellt och jätte trevlig bemötande. Rekommenderar stark att handla från moonkissed.

Réponse : Moonkissed Kristaller
Moonkissed har superbra kvalitet på sina smycken och kristaller. De är dessutom väldigt trevliga och hjälpsamma. De får mina högsta rekommendationer!

Réponse : Moonkissed Kristaller
Moonkissed är så otroligt trevliga och erbjuder noga och väl utvalda kristaller och smycken i fantastiskt bra kvalitét.
De har en klockren kundservice och det har aldrig varit några som helst problem.
Jag är en nöjd återkommande stammis 🌟

Réponse : Moonkissed Kristaller
Erbjuder väl utvalda kristaller i toppenkvalitet, har fantastisk service och god energi! ✨😍

Réponse : Moonkissed Kristaller
En savoir plus sur les différents types d'avis.