Bestilte en parfume omkring 5.juni, og pengene blev hurtigt trukket fra min konto. Men pakken er endnu ikke kommet. Jeg har skrevet UTALLIGE mails til firmaet, forgæves! Jeg har også skrevet via fb o... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bestilte parfume hos Morecosmetics, her er hvad vi efterlyser hos en del virksomheder - God service, god leveringstid og gode priser. Jeg vil fremover kun bestille parfume og morecosmetics hos de... Voir plus
Hos Morecosmetic finder du altid de førende mærker til en god og fordelagtig pris. Pigerne bag, sørger for kvivskarp vejledning og lynhurtig levering. Derudover kan du ofte finde konkurrencer og vilde... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har efterhånden benyttet morecosmetics en del gange, da produkterne generelt er meget billigere end mange andre webshops i Danmark. Jeg mistede dog en pakke hos Postnord for et halvt års tid... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Fournisseur de produits de beauté
- Fournisseur de cosmétiques et de parfums
- Magasin de cosmétiques
- Parfumerie
Écrit par l'entreprise
Hos Morecosmetics brænder vi for at give dig adgang til kvalitetsprodukter inden for hudpleje, hårpleje, make-up og parfume – altid til skarpe priser. Vi lægger stor vægt på god kundeservice, hurtig levering og en tryg købsoplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Morecosmetics – hvor kvalitet og kundetilfredshed er i centrum.
Coordonnées de contact
Bryghuspladsen 8 , 1473, København K, Danemark
- +45 61 60 58 03
- kundeservice@morecosmetics.dk
- morecosmetics.dk
Aucune trace de demande d’avis
A répondu à 36 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Les gens ont aussi consulté
Fantastisk service
Fantastisk service, bestemt et sted jeg handler igen.

Réponse de Morecosmetics
Der var meget forvirring omkring min…
Der var meget forvirring omkring min pakke.
GSL kunne ikke finde den, ved henvendelse til Morecostmetics fik jeg straks mine penge retur, og en ny parfume tilsendt u/b
Produktet er godt, og prisen fås ikke bedre. Desuden rigtig god service 👍

Réponse de Morecosmetics
Dejlig hurtig levering og fordelagtige…
Dejlig hurtig levering og fordelagtige priser 😊

Réponse de Morecosmetics
Hurtig levering og mange gode…
Hurtig levering og mange gode produkter! Hele vores familie handler her, og vi anbefaler det altid til venner!
Og gode priser!!
Kh,
Jonna

Réponse de Morecosmetics
Fantastiske priser og kundeservice i top! 🌟
Jeg har efterhånden handlet hos Morecosmetics flere gange og har hver gang været rigtig godt tilfreds. De har et udvalg af nogle af mine absolutte favoritprodukter og ofte til priser, der ligger væsentligt under, hvad man ser hos andre danske webshops.
Jeg har også haft kontakt med kundeservice / Alexander, og han håndterede min henvendelse hurtigt og professionelt. Det er tydeligt, at de tager deres kunder seriøst og går op i god service.
Jeg kommer helt sikkert til at handle der igen og giver min varmeste anbefaling videre!
Billigere og bedre end Matas!
Jeg har handlet hos Morecosmetics i mere et år, fordi de nemlig tilbyder gode priser (billigere end Matas alle gange jeg har sammenlignet) og hurtig levering. Jeg køber kun min makeup og parfumer her. For noget tid siden forbedrede det min oplevelse at hjemmesiden også blev optimeret. Tak for altid at give god service 🩷
Lige lille nok
Søgte på en ck efter 200 ml på nettet. Fandt den hos morecosmetic som den billigste. Modtog i dag 50 ml. 🤣 går tilbage til ordrebekræftelse mm og søger igen på nettet. Tilbud er væk . Lidt lorent

Gode priser - sløv levering
Gode priser, men lidt sløv levering, da varerne åbenbart bliver sendt fra Holland, selvom alt på hjemmesiden indikerer, at det er et dansk foretagende.

Réponse de Morecosmetics
Venligste kundeservice jeg længe har…
Venligste kundeservice jeg længe har oplevet!!

Réponse de Morecosmetics
Jeg havde nogle spørgsmål undervejs, som jeg sendte på mail. Jeg fik hver gang omgående og meget hjælpsomt svar. Min vare kom hurtigt. Jeg anbefaler Morecosmetics og det bliver ikke sidste gang, jeg handler hos dem.

God oplevelse
Jeg havde en rigtig god oplevelse med at handle hos Morecosmetics. Stort udvalg af produkter og nemt at komme i kontakt med en super venlig medarbejder i kundeservice.

Réponse de Morecosmetics
Jeg er utrolig glad for at bruge…
Jeg er utrolig glad for at bruge Morecosmetics og kan klart anbefale det!

Bedste oplevelse!
Bedste oplevelse!! Købte derinde fra for 3 uger siden og jeg skal bestemt købe igen! God service og hurtig levering!

Réponse de Morecosmetics
Bedste priser jeg længe har set
Morecosmetics har de bedste priser jeg længe har set, og ikke nok med det så kommer ens bestilinger virkelig hurtigt. Jeg er glad for at bruge morecosmetics fordi der er så mange penge at sparer.
Jeg er glad for at have fundet denne hjemmeside!
KH Laurits

Penge Sparet og gode produkter 🤩
Produkterne lever op til forventningerne, så det er helt klart et sted jeg vil handle mine parfumer frem over for jeg sparede knap 400 kroner på at handle her frem for andre forhandlere

MEGA stor ros
MEGA stor ros - hurtigt svar på spørgsmål - og min bestilling kom til tiden. De bedste anbefalinger fra mig!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.