Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestilte en parfume omkring 5.juni, og pengene blev hurtigt trukket fra min konto. Men pakken er endnu ikke kommet. Jeg har skrevet UTALLIGE mails til firmaet, forgæves! Jeg har også skrevet via fb o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte parfume hos Morecosmetics, her er hvad vi efterlyser hos en del virksomheder - God service, god leveringstid og gode priser. Jeg vil fremover kun bestille parfume og morecosmetics hos de... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har efterhånden benyttet morecosmetics en del gange, da produkterne generelt er meget billigere end mange andre webshops i Danmark. Jeg mistede dog en pakke hos Postnord for et halvt års tid... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de produits de beauté
  2. Fournisseur de cosmétiques et de parfums
  3. Magasin de cosmétiques
  4. Parfumerie

Écrit par l'entreprise

Hos Morecosmetics brænder vi for at give dig adgang til kvalitetsprodukter inden for hudpleje, hårpleje, make-up og parfume – altid til skarpe priser. Vi lægger stor vægt på god kundeservice, hurtig levering og en tryg købsoplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Morecosmetics – hvor kvalitet og kundetilfredshed er i centrum.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 36 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

3,7

Tous les avis

28 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 2 sur 5 étoiles

Synes leveringstiden var for lang

19 septembre 2018

Kære kunde

Det er selvfølgelig ikke okay at vente tiden den er for lang!
Du er meget velkommen til at skrive til Kundesupport@morecosmetics.dk, så finder vi en løsning til dig

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte en fredag eftermiddag

Jeg bestilte en fredag eftermiddag, og chok! Jeg kunne hente det jeg havde bestilt ALLEREDE dagen efter - en lørdsg formiddag på tanken!!! ENORM hurtig ekspedition. Helt uvirkeligt. Varen var pakket forsvarligt ind og jeg er meget tilfreds med, det som jeg har købt. Derfor 5 stjerner herfra.

16 septembre 2018

Hej Linda

Tusinde tak for din dejlige anmeldelse!
Det er rart og se vores kunder er tilfredse med vores service 😍

14 septembre 2018

Hej Nanna

Noté 5 sur 5 étoiles

Amazing price and fast shipping

Amazing price and fast shipping! A++++

Dear Flavia

Thank you so much for the lovely review!
Hope to see you again

Best regards

Nem og enkel bestilling

Nem og enkel bestilling. Ankom til tiden og var godt pakket ind.
Vil klart købe der igen.

Hej Louise

Tusinde tak for din dejlige anmeldelse! 😍
Håber vi ser dig igen hos Morecosmetics

Sådan en skøn hjemmeside

Sådan en skøn hjemmeside, fyldt med masser af gode produkter! Er helt vild! Kan varmt anbefales!

Hej Laura

Dejligt og høre du kunne lide vores hjemmeside!
Håber du kommer tilbage igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hos Morecosmetic finder du altid de…

Hos Morecosmetic finder du altid de førende mærker til en god og fordelagtig pris. Pigerne bag, sørger for kvivskarp vejledning og lynhurtig levering. Derudover kan du ofte finde konkurrencer og vilde tilbud - dette kan du få tilsendt via deres nyhedsbrev, så du ikke går glip af et godt kup 😍👌🏻

12 septembre 2018

Hej Olivia

Noté 5 sur 5 étoiles

Morecesmetics er det perfekte sted at…

Morecesmetics er det perfekte sted at finde produkter til hver en smag 😍
Elsker min Nordic lash vippeserum!
Tusind tak

12 septembre 2018

Hej Christina

Tusinde tak for din dejlige anmeldelse! 😍
Vi er utrolig glad for den opbakning Nordic Lash har fået, så det er os der takker!

Kan varmt anbefales!

Tak for handlen!
Dejligt med hurtig levering og super lækre tilbud!!

6 septembre 2018

Hej Thora

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og en god deal.Har…

Hurtig levering og en god deal.Har intet negativt at udsætte på noget.Kommer gerne tilbage

5 septembre 2018

Hej Melanie

Tusinde tak for din dejlige anmeldelse! 😍
Vi glæder os til at se dig igen!

glad kunde 👌🏼

Ekstrem hurtig levering og lækkert produkt 😍 absolut ikke sidste gang jeg handler her ❤️

4 septembre 2018

Hej Steffie

Super god service

Super god service - nem og overskuelig hjemmeside.
Bestilte torsdag eftermiddag og fik leveret fredag morgen kl. 4.
Helt klart en favorit leverandør af en bred vifte af kvalitetsprodukter til gode priser.

23 août 2018

Hej Lisbeth

Hurtig levering, ingen problemer

13 août 2018

Hej Perle

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget hurtig levering og god pris

Bestilte fredag morgen og havde mine varer lørdag morgen kl. 5.
Pakken blev sendt med DAO365.
Nemt og bekvemt!

11 août 2018

Hej Vivi

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Bestilte kl. 12:04 og varene blev leveret i min postkasse kl 04:10

7 août 2018

Hej Christina

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus