Super nem at tage i brug, men det det ret irriterende at billedeformatet ikke kan tilpasser ordentligt i lodret. Beskæres i stedet for at vise kande i siderne. Abonnementets prisen er ret voldsom sær... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super let at installere. Nem at bruge. En rigtig godt investering for/til vores mor. Et lille ønske til videreudvikling kunne være at dag og datoen står med lidt større skrift, der hvor man gerne v... Voir plus
L'entreprise a répondu
Morememo er et fantastisk værktøj, meget simpelt og virkelig gennemtænkt. Hvad der gør Morememo endnu mere genialt er kundeservice. Man kan virkelig mærke hvor meget hjerte der er bag produktet. Da m... Voir plus
L'entreprise a répondu
MoreMemo fungerer rigtig godt og er til både glæde og gavn i forhold til struktur i hverdagen og en god kontakt til vores dejlige og noget glemsomme farmand på 86. Det er også rigtig godt, at jeg som... Voir plus
L'entreprise a répondu
MoreMemo bidrager til at skabe NÆRVÆR, OMSORG og TRYGHED for alle i familien. MoreMemo har en sag, ikke bare et produkt!
Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
MoreMemo er en rigtig god løsning for min svigermor der ikke længere bliver urolig over ikke at vide hvilken dag det er eller om hun skal noget i løbet af dagen.
Da der var problemer med MoreMemo fik vi rigtig god service og fik løst problemerne

Réponse de MoreMemo
Super nem at sætte op og let at lære min gamle demente mor at se på den og besvare videoopkald

Réponse de MoreMemo
Det meget svært at sætte op. Og ikke et telefonnummer at henvende sig til, det er besynderligt når produktet er til handicappede mennesker. Alle det siger vel alt.
Mvh
Claus
Hej igen
Jeg har nu været i kontakt med Morememo. Jeg har modtaget en udsøgt og fantastisk betjening.
Jeg må korrigerer min udtales, Morememo har ikke været årsag til min utilfredshed. Fejlen ligger hos og en tredje person.
mvh
Claus
I skal også lige have et par stjerne mere.

Réponse de MoreMemo
I min familie har vi haft stor glæde af MoreMemo. Hver gang vi har oplevet problemer med brugen, har vi fået en fantastisk hjælp der altid er givet hurtigt og effektivt.
En super service.

Réponse de MoreMemo
Vores mor på 89 år var ikke digital. Ved en tilfældighed hørte vi om MoreMemo og besluttede at købe en. Vi boede ikke tæt på hende, så den var til stor glæde for os alle. Hun var så stolt, når hun sad der foran skærmen. Smilede hele tiden, ligesom hun nød billeder af gode oplevelser, vi havde haft sammen, børn, børnebørn og oldebørn. Aftaler blev lagt ind, så de ikke blev glemt. Da hun blev dårlig, var det muligt for at følge med på distancen og også tale med hjemmeplejen, når de kom.
En fantastisk opfindelse, virkelig god service fra firmaet. Vi er superglade for den gode oplevelse, vi havde via MoreMemoen. Vores allerbedste anbefalinger herfra.

Réponse de MoreMemo
Vi har købt en MoreMemo til min mand, der er dement og bor på plejehjem. Vi har alle stor glæde af den. Min mand nyder billederne i fulde drag - de skaber også mulighed for dialog med personale og gæster hos ham. Det er en dejlig måde at tale sammen på, samtalen bliver betydelig bedre når vi ser hinanden. Dejligt at flere har mulighed for at lægge billeder på til stor glæde for alle.

Réponse de MoreMemo
Nemt og hurtig. Super hjælp, fik hjælp inden køb på mail og pr. Telefon. Har efter køb også modtage gode og hjælpsomme mails.
En perfekt løsning til familiens behov med en mor med alzheimer og vaskulær demens. Kan varmt anbefale at MoreMemo

Réponse de MoreMemo
Professionel vejledning og mega simple og gode hjælpe guides, selv uden IT skills kan de forståes.
Mega god kundeservice.

Réponse de MoreMemo
Positivt indslag for svigerfar med demens, som ikke selv mener han skal bruge den - men alligevel blir nysgerrig og glad, når der dukker billeder op på skærmen. Rimeligt intuitivt og nemt at uploade billeder, dog lidt tekniske problemer med at få dem centreret og sådan (så svigermor måtte ind og rette den). God ide at man kan skrive en lille tekst til.
Vi har kun kort tids erfaring med denne og derfor ikke prøvet alle funktioner. Må være ekstra god at have, nu hvor familier ikke kan ses ret meget pga corona.

Réponse de MoreMemo
Min far har Alzheimers og bor alene. Der er ingen perfekt løsning på hans udfordringer, men morememo har gjort hverdagen lidt lettere for både ham og mig. Han har ikke styr på sine aftaler, og kan overhoved ikke holde styr på klokken. Det hjælper morememo ham med. Jeg ligger alle hans aftaler ind, sætter alarmen til, og det lykkedes så til de fleste tider. Vi havde lidt start vanskeligheder med den første morememo, derfor kun fire stjerner. Men sikke en service jeg oplevede fra firmaet. De er meget forstående og hjælpsomme.
Morememo er en fantastisk opfindelse, som jeg helt klart vil anbefale.

Réponse de MoreMemo
Det har meget stor og uvurderlig betydning for vores hverdag, at Slagelse kommune har lånt os en MoreMemo i et forsøgsprojekt. I stedet for mobil og iPad kalender,som min mand ikke kan bruge pga.parkinson og demens, så kan jeg nu sætte alle aftaler om træning, lægebesøg. Varmtvandsgymnastik, handicap kørsel og besøg af sygeplejerske og pårørende med mere, ind i kalenderen via min egen mobil. Vupti står dagens aftaler på memoen og uret på forsiden har gammeldags tal, og min mand kan finde ud af at se klokken og aftaler for en dag ad gangen.Desuden bliver han rigtig glad for at se de forskellige hyggelige billeder af børn og børnebørn på memoen. Det hele er på skærmen,og min mand skal ikke gøre noget. Det er svært nok, når finmotorikken ikke virker.
Så Slagelse kommune køb dette digitale værktøj til os pårørende, som også har brug for digital aflastning i en svær hverdag. Nu skal jeg ikke Skive ALT til min mand med en kuglepen i en papirkalender. Jeg styrer det direkte fra min mobil.En kæmpe lettelse og glæde for os begge.
Det dur. Min mand kan kun se og skal intet gøre.Og kan ikke selv ændre noget. Det har uvurderlig betydning.
Den Er en gave for os begge.
Mange hilsner fra Hanne Jensen-Hansen

Réponse de MoreMemo
Nemt for pårørende at opsætte, og derefter komme i kontakt med pårørende som ikke mere kan bruge telefon og de kan se en også. Men bør introduseres inden denmens har bidt sig for fast, onkring adgangskode har jeg også haft lidt bøvl

Réponse de MoreMemo
Min mor lider af alzheimers og MoreMemo har hjulpet hende og mig helt ufatteligt meget. Og man kunne ikke bedre om en bedre service fra MoreMemo teamet!
Kun gode anbefalinger herfra. Den er det værd!

Réponse de MoreMemo
Vores første oplevelser med Morememo har været positive. Hurtig service og svar på spørgsmål, gode løbende vejledninger på mail, som let forklarer hvordan man hjælpe sig selv og "brugeren". Det kan anbefales at få den introduceret tidligt i forløbet hos demente, så det ikke er en ny ting der skal læres at kende.

Réponse de MoreMemo
Super vejledning og service. Kan varmt anbefales

Réponse de MoreMemo
I weekenden forærede vi mine forældre en MoreMemo. Vi bor på Sjælland og mine forældre i Jylland, så vi ser dem ikke dagligt. De kunne straks se stor værdi af den. Deres børnebørn sendte aktuelt foto til dem, som altid smelter bedsteforældres hjerter og giver god livsværdi. I forbindelse med tur i lokalområdet - gav det god effekt, at aftalen stod på skærmen, og at de straks kunne se fotos fra den tur vi var på, hvor de genså gamle steder fra arbejds- og fritidsliv. For mine forældre er det godt, at betjeningen af MoreMemo er simpel. De kan ikke gøre noget galt. Tak for et super produkt - der kan gøre afstanden lidt mindre i hverdagen.

Réponse de MoreMemo
Jeg har købt morememo til min svigermor, som har kæmpe glæde af sin “biograf”, som hun kalder den. Ikke mindst i denne coronatid, hvor min svigermor har været meget isoleret og indlagt flere gange pgra sygdom. Vi har løbende lagt nye billeder op og sendt hilsner. Morememo har været med til at skabe liv og bevare positivismen hos min svigermor. Morememo er desuden nem at arbejde med og hele familien kan uploade billeder ligemeget hvor i verden de befinder sig. Kan varmt anbefale Morememo❤️

Réponse de MoreMemo
Morememo tablet, er en genial ide til demente, men det kan også være en udfordring.
Inden for 1 1/2 døgn havde min mor fået ødelagt tablet, ved at skille den fra hinanden. Så man skal overveje hvor den skal placeret hos den demente, men Morememo teamet fik den lave og hun får den igen.
Stort tak til Morememo Peter og Daniel.

Réponse de MoreMemo
Vi har lige fået leveret en MoreMemo.
Der var hurtig levering.
Den er simpel både at sætte op og at bruge. Det kan alle finde ud af.
Jeg havde et enkelt spørgsmål og der var hjælp med det samme fra supporten.
Det virker som kram.

Réponse de MoreMemo
Har købt MoreMemo til begge "hold" bedste forældre/mormor - og det har vagt stor begejstring hos alle. Specielt muligheden for let at sende billeder til MoreMemo rammen er særdeles anvendelig og noget der virkelig bliver sat pris på.
Det var video funktionen der gjorde udslaget for hvorfor vi købte MoreMemo. Vi har overvejet andre løsninger som Skype og Facetime - men endte med vurdere at selv disse løsninger ville være for stor en udfordringen for vores ældre forældre. MoreMemo løsningen er til gengæld enkel og ligetil.
Service fra MoreMemo har været super god og meget hurtig - både ved levering og ikke mindst ved spørgsmål ang produktet.
Kan varmt anbefale såvel produkt som service fra MoreMemo's side.