Morgana Nederland & Ergosleep Avis 248

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Ruime keuze w.b. bed-ombouw, matrassen en instelbare bodems, die persoonlijk afgesteld kunnen worden. We zijn goed geholpen; er was ruime tijd en aandacht om tot een goede keuze te kunnen komen.

À propos de l'entreprise

1. Magasin de lits
  2. Magasin de literie
  3. Magasin de meubles de chambre à coucher
  4. Ébéniste
  5. Cuisiniste
  6. Magasin de linge de maison

Écrit par l'entreprise

Wij weten dat een goede en gezonde nachtrust een positief effect heeft op ieders leven. Daarom gaan we samen met jou op zoek naar de best persoonlijke slaapoplossing, afgestemd op jouw eigen lichaamsprofiel, om zo jouw nachtrust te optimaliseren en je in staat te stellen het maximale uit de dag te halen. Middels een slaaptest laten we je ervaren wat een goede en gezonde nachtrust daadwerkelijk kan betekenen voor jouw kwaliteit van leven. Dit is niet zomaar een verhaal, maar een wetenschappelijk onderbouwd feit. Samen met onze medewerkers willen ook wij het maximale uit onze dag halen. Niet alleen door onze goede en gezonde nachtrust, maar ook door een cultuur te creëren van continue groei en ontwikkeling in een positieve en tegelijkertijd eerlijke omgeving. Iedere dag willen we weer leren om nog beter te kunnen luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten en hoe deze te vertalen naar een optimaal nachtelijk herstel. Daarom hebben wij de beste slaapadviseurs van Nederland. Deze cultuur dragen we verder uit in onze service; de tijd en aandacht die we jouw als klant geven ook na aankoop van jouw product, zodat je niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen goed en gezond slaapt. De continue positieve feedbackstroom van onze klanten, de klanten die onze bestaande klanten voor ons aanwerven en de klanten die zich belangeloos beschikbaar stellen voor onze communicatie geven ons de energie om dit geheel iedere dag weer verder uit te bouwen. Zo maken we samen het verschil in het creëren van een positievere wereld.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 71 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Ergosleep Leiderdorp

Vandaag bij Ergosleep in Leiderdorp geweest. Daar werden op een zeer vriendelijke manier geholpen door Ronald. Zijn uitleg van alle door ons gewenste producten was duidelijk en hij kwam op ons zeer kundig over. Wat ons ook heel goed beviel was het maken van een rapport over onze slaaphouding en hoe hij uitlegde welke producten daar het beste bij past. Voor ons dit alles aanleiding over te gaan tot aanschaf van een compleet bed met alle toebehoren.

16 avril 2026

Beste mevrouw de Koning,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review. Wat fijn om te horen dat u zo vriendelijk en deskundig bent geholpen door Ronald. Goed om te lezen dat de uitleg duidelijk was en dat de SlaapDNA-meting u inzicht heeft gegeven in wat het beste bij uw slaaphouding past. Wij vinden het belangrijk dat u met vertrouwen een keuze kunt maken, dus het is mooi dat dit heeft geleid tot de aanschaf van een compleet bed met toebehoren. Wij wensen u alvast veel comfort en plezier toe met uw nieuwe bed. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder bij Ergosleep Leiderdorp.

Nieuw matras

Wij waren al een poos zoekende na een goed matras. Ik heb nog al veel rug en nek problemen en dan is goed liggen en slapen erg belangrijk. Na een zoektocht kwamen bij Morgana ( nu Ergosleep) in Utrecht terecht. We zijn daar uitstekend geholpen door Anne. Ik ben nog een paar keer terug geweest omdat ik pijn kreeg in mijn heupen. Opnieuw een test gedaan en matras aangepast. En we slapen nu heerlijk op een goed persoonlijk ingesteld matras! Dank jullie wel voor de fijne en professionele service!

28 juin 2025

Beste mevrouw Crielaard - Bovet,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review. Wat fijn om te horen dat u, ondanks uw rug- en nekklachten, samen met ons tot een matras bent gekomen dat echt bij u past. Het is goed om te lezen dat u de tijd heeft genomen om terug te komen en dat we het matras verder hebben kunnen aanpassen naar uw comfort. Ook zullen we uw complimenten zeker doorgeven aan Anne. Persoonlijke aandacht en nazorg vinden wij erg belangrijk, dus het is mooi dat u dit zo heeft ervaren bij Ergosleep Utrecht. Wij wensen u nog vele nachten van goed en comfortabel slapen toe. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Kwaliteit op maat

15 juillet 2025

Beste meneer VDB,

Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u de ruime keuze en de mogelijkheden voor maatwerk zo positief heeft ervaren. We vinden het belangrijk dat er voldoende tijd en aandacht is om samen tot de juiste keuze te komen, dus het is mooi dat dit voor u zo goed heeft uitgepakt. Wij wensen u veel plezier en comfort toe met uw nieuwe bed. Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij graag voor u klaar.

Top service

Super prettige service. We voelde ons vanaf het begin meteen heel welkom.

12 avril 2026

Beste meneer Vogels,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Wat fijn om te horen dat u onze service als zo prettig heeft ervaren en dat u zich direct welkom voelde. Daar doen we het voor. Wij wensen u veel plezier en comfort toe. Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij graag voor u klaar.

Heel fijn gehopen door Riekie

Heel fijn gehopen door Riekie, kundig advies en nam alle tijd voor je. Verdiepte je in je persoonlijke situatie.

9 avril 2026

Beste Carlijn,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u zo prettig bent geholpen door Riekie. Haar persoonlijke aanpak en deskundig advies zijn voor ons erg belangrijk, dus het is fijn dat u dit zo heeft ervaren. Wij wensen u veel plezier en comfort toe. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder.

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij gingen naar Ergosleep Breda om een…

Wij gingen naar Ergosleep Breda om een bed te bestellen. Wij werden zeer deskundig en vlot geholpen. Ergosleep heeft verassend veel mogelijkheden om een bed opmaat en naar je persoonlijke wensen te kiezen.

8 avril 2026

Beste mevrouw Gebraad,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u onze deskundigheid en vlotte service als prettig heeft ervaren. We vinden het belangrijk dat u alle mogelijkheden krijgt om een bed volledig af te stemmen op uw persoonlijke wensen, dus het is goed om te lezen dat dit u positief heeft verrast. Wij wensen u alvast veel plezier en comfort met uw nieuwe bed. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Noté 4 sur 5 étoiles

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen!!

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen!!

6 avril 2026

Beste meneer Geleijnse,

Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u vriendelijk en deskundig bent geholpen. Graag tot ziens!

Morgana Leiderdorp

Wederom heel goed geholpen
Goed advies en prima service !

4 avril 2026

Beste meneer/mevrouw Ganzevles,

Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat ons advies en de service wederom naar wens waren. Graag tot ziens!

Ergosleep boxspring

We hebben in dec 2024 onze Ergosleep boxspring ontvangen. Wat een heerlijk bed, uitgerust wakker worden, geen gleuf tussen de matrassen (we hebben wel een rits erbij gedaan) maar ze schuiven ook niet en ook geen kuil in t midden. We zijn supergoed geholpen met de metingen en het advies voor welke boxspring en matras erbij kan. Wij raden deze bedden aan aan iedereen die voor een goede nachtrust gaat.

19 décembre 2025

Beste mevrouw van Düren,

Bedankt voor uw uitgebreide en positieve review. Wat fijn om te horen dat u zo goed slaapt op uw Ergosleep boxspring en dat het advies en de service naar wens waren. We waarderen uw aanbeveling enorm!

Fijn en netjes geholpen

Fijn en netjes geholpen

2 avril 2026

Beste meneer Peters,

Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u netjes en goed bent geholpen. Graag tot ziens!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden ook over de service!

Enkele maanden geleden hebben wij onze nieuwe boxspringcombinatie ontvangen nadat we erg vriendelijk zijn geholpen in de winkel in Alexandrium (Rotterdam).
Vandaag heeft een medewerkster van de winkel ons gebeld met de vraag hoe de boxspringcombinatie ons bevalt. Het bevalt ons prima maar we hadden een klein minpuntje. De splittopper schuift een beetje van het bed af. De medewerkster heeft direct aangeboden om kosteloos een antislipmatje naar ons op te sturen. Het zal ons niet verbazen dat de medewerkster ons na verloop van tijd weer zal bellen of het probleem is verholpen. We zijn erg tevreden over de hulp in de winkel en de service nadat de boxspringcombinatie is geleverd!

25 mars 2026

Beste meneer Havelaar,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over zowel de hulp in onze winkel in Alexandrium als de service na levering van uw boxspringcombinatie. Wij vinden het erg belangrijk om onze klanten niet alleen tijdens de aankoop, maar ook daarna goed te blijven ondersteunen. Goed om te horen dat er direct een passende oplossing is geboden voor het schuiven van de splittopper. Wij hopen dat het antislipmatje het probleem volledig zal verhelpen en dat u optimaal kunt blijven genieten van uw nieuwe bed. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Hele fijne ontvangst door Miranda Corona

Hele fijne ontvangst, open vragen , geen gedwongen sfeer.

21 février 2026

Beste meneer/mevrouw Slory,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u zich welkom voelde en dat Monica u op een prettige en open manier heeft geholpen. Wij waarderen uw feedback zeer!

Noté 4 sur 5 étoiles

Ergosleep / Morgana een beste beddenwinkel.

Heb december 2025 een boxspring bij Morgana/ Ergosleep Arena Amsterdam gekocht. Het bed wat ik wilde zien bleek er niet te staan, maar verkoper Ruben wees mij op andere vergelijkbare bedden. Ruben liet ons de slaaptest doen, daarna gingen wij matrassen testen die voor ons geschikt moesten zijn. Ondanks de slaaptest, vonden wij de aanbevolen matrassen niet lekker liggen. Ruben sleepte onvermoeibaar matrassen aan om uit te proberen en wij kozen twee fijn liggende matrassen. Echter na twee weken op de nieuwe matras te hebben geslapen vond ik die toch te zacht. Na een prettig telefoongesprek met de klantenservice, had ik de afspraak om het matras om te kunnen ruilen voor een stevige variant. Wat een goede service!

16 mars 2026

Beste meneer/mevrouw Vogel,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review. Fijn om te lezen dat Ruben u zo goed heeft geholpen tijdens uw bezoek en dat u samen de juiste matrassen heeft kunnen vinden. Ook fijn om te horen dat onze klantenservice u heeft kunnen ondersteunen bij het omruilen van het matras naar een stevigere variant. Wij waarderen uw feedback zeer en hopen dat u nog jarenlang van uw nieuwe bed kunt genieten.

Noté 5 sur 5 étoiles

It was a nice experience

It was a nice experience! Stuff was super helpful and explained everything very well

22 mars 2026

Dear Sakura,

Thank you very much for your kind review. We’re glad to hear you had a nice experience and that our staff was able to assist you clearly and helpfully. We truly appreciate your feedback and hope to welcome you again in the future.

Kind regards,
Ergosleep Customer Service

Goede service, niet opdringerig

18 mars 2026

Beste Roos,

Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat u onze service als goed en niet opdringerig heeft ervaren. Daar streven wij naar. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bij Morgana Utrecht zijn wij uitstekend…

Bij Morgana Utrecht zijn wij uitstekend geholpen door Michel bij het kiezen van twee matrassen. Hij luisterde goed naar onze wensen en gaf deskundig en eerlijk advies. Dankzij hem hebben we matrassen gevonden die perfect bij ons passen. Zeker aan te raden!

17 mars 2026

Beste K sert Sert,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door Michel en dat hij met deskundig advies heeft geholpen de perfecte matrassen te vinden. Wij geven uw complimenten graag aan hem door. Veel plezier met uw nieuwe matrassen!

Heel goed

The overall experience was very good.

14 mars 2026

Beste meneer Mehrotra,

Dank u wel voor uw positieve feedback. Fijn om te horen dat uw ervaring zo goed was. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede ervaring en lekker bed.

Wij hebben ons bed sinds juni 2025 en slapen er nog steeds heerlijk op. Het comfort is echt top en we zijn er erg blij mee.

Er was een keer een probleem met één van de elektrische spiralen, maar dat is uitstekend opgelost door Morgana Ergosleep. Wat we vooral erg waardeerden, is dat zij zelf meerdere keren contact met ons hebben opgenomen om te zorgen dat alles goed werd afgehandeld. Omdat wij het druk hadden, was het heel prettig dat zij zo betrokken bleven totdat het volledig was opgelost.

Kortom: een fijn bed én een service die echt meedenkt met de klant. Zeker een aanrader.

13 mars 2026

Beste Jacqueline,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review. Het is geweldig om te horen dat u nog steeds heerlijk slaapt op uw bed en dat u tevreden bent over het comfort. Fijn ook dat ons team van Morgana Ergosleep u goed heeft ondersteund bij het oplossen van het probleem met de elektrische spiraal. We vinden het belangrijk om betrokken te blijven en ervoor te zorgen dat alles naar wens wordt afgehandeld. Bedankt voor uw aanbeveling, en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijk ontvangst bij binnenkomst. Niet opdringerig.

Vriendelijk ontvangst bij binnenkomst. Niet opdringerig.

Wij gingen ons oriënteren voor een nieuw bed.
Kwamen de winkel binnen in Utrecht en werden gelijk heel vriendelijk ontvangen. Bij binnenkomst zagen wij al gelijk een mooi bed staan. Wij hebben de aangeboden slaaptest positief ondergaan en hier goede uitleg over gehad met betrekking op het aanschaffen van bedbodems, matrassen en kussens.

Onder het genot van een bakkie koffie ons nieuwe bed aangeschaft. Kan niet wachten op de levering. (In overleg kan je de week van levering doorgeven).

14 février 2026

Beste mevrouw van Geijtenbeek,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u zich welkom voelde bij binnenkomst en dat onze uitleg over bedbodems, matrassen en kussens duidelijk en behulpzaam was. We zijn blij dat u uw nieuwe bed bij ons heeft aangeschaft en hopen dat u straks heerlijk zult slapen. We wensen u veel plezier met de levering en het gebruik van uw nieuwe bed.

Noté 5 sur 5 étoiles

Extreem goede ervaring gehad bij…

Extreem goede ervaring gehad bij ergosleep Leiderdorp. Heel erg klantgericht en vriendelijk bij het uitzoeken van een nieuw bed. Jacqueline nam alle tijd om ons te helpen een bed te vinden dat helemaal bij ons past. Nog nooit zulke professionele en goede service gehad. Heel erg bedankt, we zijn heel blij met ons bed.

15 novembre 2025

Beste Klant,

Hartelijk dank voor uw prachtige review. Wat fijn om te lezen dat u zo’n goede ervaring heeft gehad bij Ergosleep Leiderdorp en dat Jacqueline alle tijd heeft genomen om u te helpen het perfecte bed te vinden. Het is geweldig om te horen dat u onze service als professioneel en klantgericht heeft ervaren. Wij wensen u vele comfortabele nachten met uw nieuwe bed.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus