Moride.dk Avis

TrustScore 3 sur 5

2,8

The warranty is just on paper. When it comes to actually honouring it, they back off. Bike blight with a defective battery locking mechanism. They refuse to replace the lock putting all the blame on... Voir plus

Købte Moride X fatbike. Det er en lækker og komfortabel cykel, som virker robust. Dog svinger hastigheden noget omkring de 25 km/t ved acceleration eller kørsel ned af bakke (22-32), hvilket kan vir... Voir plus

Fusk og fup Jeg købte el løbehjul i april 2024. Batteriet bliver ikke længere ladet op og løbehjulet kan derfor ikke køre. Jeg har forsøgt at reklamere på den mailadresse man bliver oplyst på dere... Voir plus

Vi købte en XIAOMI fatbike zb20 og fik leveret som aftalt. Den var meget nem at samle og kun småting der skulle justeres eller køres til. I øvrigt mega sjov at cykle på. Vi har efterfølgende haft... Voir plus

1. Magasin de vélos
  2. Vente en gros de vélos
  3. Magasin d'électronique

Écrit par l'entreprise

Verdens mest avancerede eBikes og El-Løbehjul | Køb din nu hos Moride.dk | Hurtig levering | Dansk garanti | Kvalitetstestet i Danmark

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hæver penge, ingen vare (stol ikke på dem, selvom den er e mærket ..)

Bestilte 5 juli og har endnu ikke modtaget min ordre, dog har de taget sig den frihed og hævet pengene. Har skrevet med dem og fået at vide hver gang "pakken kommer næste uge".

Tilføjet 24/8/23
Jeg tog kontakt til E-mærkets juridiske afdeling, og fik hjælp til at få mine penge refunderet. Moride har nu mistet deres e mærke.

4 juillet 2023
Logo de Moride.dk

Réponse de Moride.dk

Hej Helle,

Der må være sket en fejl eller misforståelse. Det er selvfølgelig aldrig vores hensigt.

Kontakt os hurtigst muligt, så tager vi hånd om det!

Helle har fået penge retur og fået produktet leveret. Win win!

Mvh.
Moride.dk

Ok god oplevelse

17 juin 2023
Logo de Moride.dk

Réponse de Moride.dk

Tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på :-)

Bedste hilsner
Moride - Mobility of the future

God el løbehjul men kan ikke køre 30 km i timen

Jeg har næsten lige fået mit el løbehjul her fra og den er ret god og jeg elsker dens rækkevidde. Jeg bruger el løbehjulet fra skole til hjem og det er cirka 11 km. Men hvorfor jeg vælger at give den 4 stjerne er fordi at der står den kan køre 30 km i timen men det er ikke helt rigtig dens maks hastighed er 25km og jeg har aldrig kørt hurtigere. Men elsker stadig løbehjulet( den kan ikke køre 30 km i timen men 25). Update har lige fået af vide hvordan man ændre den så den kan køre 30 og man gøre det på appen du får med og jeg vil også bare sig at man skal passe meget på at bremse alt for hårdt. Jeg bremse hårdt og mit el løbehjuls bagdæk var helt slidt og det hoppede også mega meget men har fået et nyt bagdæk

8 juin 2023

Jeg har købt et El-løbehjul derfra

Jeg har købt et El-løbehjul derfra, og jeg må sige det overrasker.
Der stod på hjemmesiden at det blev leveret inden for 5-7 hverdage, og det blev leveret efter 5 dage. Også selvom det var med postnord;)

12 mai 2023

Fra bestilling til levering har det…

Fra bestilling til levering har det været en yderst smertefri og ligetil oplevelse.
De svarer på chat eller telefon meget hurtigt og ingen spørgsmål er for dumme.
Cyklen blev leveret uden problemer og i smuk stand.

30 novembre 2022

Jeg fik min cykel igår og ventede kun 1…

Jeg fik min cykel igår og ventede kun 1 uge ca. wow ! Jeg ELSKER den ! Det er jo helt vildt. Jeg har ikke cyklet i flere år pga knæskader og 9 operationer, men nu kan jeg igen cykle. Både børnene og jeg nyder det. Tak for jeres gode service. I er til at regne med. Ikke sidste gang jeg handler hos jer.

7 décembre 2022

Top service

Top service. Alle e-mails besvaret inden for kort tid. Leveringsdato blev overholdt.
Og cyklen er fuldstændig som forventet.

21 octobre 2022