Mostersskur Avis

1 705

4,9

Købte en lysestage og nogle små fade/skåle som lignede fisk - varerne blev leveret blot to dage senere. Perfekt og flot pakket ind. Giver 5 ud af 5 for godt og serviceminded behandling og hurtig lever... Voir plus

Fin oplevelse. Hurtig levering af bestilte varer. Den ene skulle byttes til en anden farve, hvilket uden problemer kunne gøres i deres fysiske butik. Plus herudover: for at mindske CO2-aftryk se... Voir plus

Mosters Skur er altid et besøg værd. Stort udvalg i smukt og smagfuldt brugskunst, køkkengrej, smykker og tøj. Jeg finder altid noget fint til enten gave eller lidt selvforkælelse.

De var så søde at kontakte mig, fordi de kunne se, det jeg havde bestilt, ikke passede sammen.

1. Décorateur d'intérieur

Her i Moster's Skur finder du et lækkert udvalg af forskellige ting til din bolig, store og små ting, til store og små penge. Du vil finde produkter i retro-, design-, fransk-, land- og nordisk stil fra velkendte danske producenter, samt lidt "loppefund". Du kan også kigge forbi vores Butik i Greve, hvis du er på disse kanter... - Da jeg selv elsker at gi' og få en god kundeoplevelse, vil du som kunde, hvad enten du besøger os på shoppen eller i butikken, opleve og modtage en rigtig god service. Derfor har jeg også valgt TrustPilot, så vi hele tiden kan blive bedre og lære at feed-backen. -Spørgsmål? Ring eller skriv gerne, vi er klar til at hjælpe:) Mange hilsner fra Moster Jannie - mostersskur.dk

2 k avis

(1 705)

121 avis reçus au cours des 12 derniers mois

En meget tilfreds kunde

Jeg var uheldig at modtage itu varer. Jeg reklamerede og fik den bedste service. Modtog nye varer allerede dagen efter. Talte med den sødeste pige i telefonen. Tror aldrig jeg har oplevet så god en behandling andre steder. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Mosters Skur :-)

13 décembre 2025

Super service som altid

Super service som altid. Og handler det gerne igen.
Det eneste jeg syntes er en smule træls er de rafle gaver jeg købte sidste gang var de samme som året før.

30 décembre 2025

Fremragende service

Fremragende service - endda var der personligt svar 2. juledag (!!!), vedr. muligheden for at få leveret varer inden nytår - og varerne var der én dag før, BUM!

26 décembre 2025

Raflegaver

Nå ja, sådan kan det jo gå, når man har lidt for travlt, og i sidste øjeblik – men damen ku’ måske godt ha’ sagt at der var julepynt i de der ”hemmelige” raflegaver jeg købte dagen før nytårsaften…

30 décembre 2025

Fin service - meget tilfreds👍

Fin service, hurtig levering og personlig hilsen sammen med varen. Første gang jeg handler der men bestemt ikke sidste gang. Glad for at kunne støtte en mindre virksomhed med absolutte kvalitetsvarer.

19 décembre 2025

Fantastisk service og hurtig levering

Fantastisk service og hurtig levering! Jeg havde bestilt et LED lys, som de ikke havde på lager, her blev jeg kontaktet dagen efter min bestilling og tilbudt en alternativ lignende vare til samme pris. Det kalder jeg god service 😊!

17 décembre 2025