Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Eneste minus er hvordan varerne var pakket. Virkelig behov for forbedring. Flydende sæbe var ikke pakket tæt nok, væsker siver ud af flasker og smurt i chokolader og slik. Kasser var ret stor, man k... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Altid gode tilbud og hurtig levering 👌🏼 5 stjerner hvis fragten var lidt billigere eller grænsen for fri fragt lidt lavere 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin måde at hjælpe miljøet. Motatos er ikke nødvendigvis billig, men der er et meget spændende skiftende sortiment, det er nem at handle. Og så kan man selv bestemme hvordan man vil have det tilsendt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Der er masser af spændende og et kæmpe udvalg af varer i alle varegrupper til rimelige penge.Det kan godt virke lidt uoverskueligt, hvis man leder efter noget bestemt. Du skal have god tid til at få... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de livraison des courses
  2. Supermarché

Écrit par l'entreprise

Motatos blev grundlagt i 2012 af tre hjerter i brand, dengang under navnet Matsmart. Ulf, Erik og Kalle kunne se, hvordan god, spiselig mad blev smidt ud, og de besluttede sig for at gøre noget ved det. Derfor åbnede de en butik i en kælder og lancerede en hjemmeside ved hjælp af et onlineværktøj til 40 dollar. De brugte dage og nætter på at pakke kasser, og den lille virksomhed voksede og blev en bevægelse, der fik tilbudsjægere og klimahelte fra nær og fjern til at arbejde i den gode sags tjeneste. I dag kalder de sig Motatos. Hvilket i sig selv fungerer som en slags produktpræsentation. Og domænet var ledigt og kostede ikke så meget. Ligesom vores produkter.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 98 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 2 sur 5 étoiles

Eneste minus er hvordan varerne var…

Eneste minus er hvordan varerne var pakket. Virkelig behov for forbedring.
Flydende sæbe var ikke pakket tæt nok, væsker siver ud af flasker og smurt i chokolader og slik. Kasser var ret stor, man kan lige så godt putte noget papir imellem non food især Flydende for at adskille de spiselige produkter der er i pakken. Chokolade måtte smides ud.

14 avril 2026

Tak for din feedback 💛

Det er vi virkelig kede af at høre – det er selvfølgelig ikke i orden, at flydende produkter lækker og ødelægger andre varer 😔 Det skal pakkes bedre, så madvarer ikke bliver påvirket.
Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice med dit ordrenummer, så vi kan kigge på sagen og hjælpe dig 💬📦

Noté 2 sur 5 étoiles

Grå chokolade, harske nødder, halvklam oplevelse

Grå chokolade, triste produkter.. og de er faktisk ikke væsenligt billigere end i almindelige supermarkeder. Hvem skummer fløden for salg af storskrald? Jeg håber seriøst I giver et ordentligt bidrag til u-hjælp

15 avril 2026

Hej 💛

Tak for din ærlige feedback 🙏

Det er vi kede af at høre – produkter skal selvfølgelig leve op til forventningerne. Vi forstår også din pointe omkring priserne. Husk, at vi har prisgaranti, så hvis du finder en vare billigere et andet sted, matcher vi prisen 📦✨
Din feedback tager vi med videre, så vi kan blive bedre 🍒

Fantastisk koncept.

Fantastisk koncept.
Med vores priser i Danmark er det skønt at kunne bestille fra Sverige 🙏.
Min pakke var en anelse tung, så buddet var så hjælpsom med at bære det ind

10 avril 2026

Réponse : Motatos Danmark

Tusind tak for din skønne feedback 💛😊

Det glæder os virkelig, at du er glad for konceptet – og dejligt at høre, at leveringen også gik godt, og at buddet var hjælpsomt 🙌📦

Tak fordi du handler hos os

Noté 5 sur 5 étoiles

Mange vare og de fleste til rigtig gode…

Mange vare og de fleste til rigtig gode priser. Hurtig levering 🚚

10 avril 2026

Tusind tak for din feedback 💛😊

Det glæder os at høre, at du er glad for udvalget, priserne og den hurtige levering 🚚📦

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg har ikke modtaget min pakke

Jeg har ikke modtaget min pakke, Bring kan ikke lavere til den rigtige adresse som jeg har skrevet på pakken.

8 avril 2026

Réponse : Motatos Danmark

Det er vi kede af at høre 😔📦 Det er selvfølgelig ikke meningen, at pakken ikke bliver leveret til den korrekte adresse.

Kontakt meget gerne vores kundeservice med dit ordrenummer, så vi kan undersøge sagen og hjælpe dig videre 💛✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt at finde rundt på hjemme siden

Nemt at finde rundt på hjemme siden. Hurtig lev. godt informeret om ordre bekræftelse afsendelse mm

2 avril 2026

Tusind tak for din feedback 💛😊
Det glæder os at høre, at du synes, det er nemt at finde rundt på hjemmesiden, og at du har haft en god oplevelse med både levering og information undervejs 🙌📦

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus