Jonathan hos Motty ligger på topp 1 når det gjelder finansiering 👍🇳🇴 Han har meget gode løsninger og jobber på den beste måten jeg har opplevd💖 utrolig hyggelig og løsningsorientert . Bedre man... Voir plus
poraz kolejny korzystam z usług Motty...i powiem jedno pełna profeska i szybkość...nie ma szybszego doradcy niż Motty...załatwiona sprawa refinasowania w ciągu paru godzin...polecam.... A teraz czas... Voir plus
Upåklagelig oppfølging og formålstjenlig saksbehandling. Noen ganger må man be om hjelp. Motty har vært dyktige, vennlige og hjelpsomme. Gratulerer med gode rutiner og gode samarbeids metoder. Og,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Very professional, supportive, and always willing to answer any questions. They provided excellent financial advice and helped me find the best solution for my needs. I am very satisfied with the serv... Voir plus
- Institution financière
- Agence de crédit
- Établissement de crédit
- Courtier en prêts hypothécaires
- Société financière non banquière
Écrit par l'entreprise
Motty har drevet med formidling av lån og refinansiering til privatpersoner helt siden 1985. Vi hjelper deg med alt du trenger penger til!
Nygaardsgata 36-38, 1607, Fredrikstad, Norvège
- 69 36 06 66
- kundeservice@motty.no
- motty.no
Aucun historique récent de demande d’avis
Super kundeservice
Super kundeservice. Oppfølging hele veien, samt muligheten til å kontakte kundebehandler ved spørsmål.
Min kundebehandler fant den beste løsningen for min økonomiske situasjon.

Réponse de Motty AS
Jeg fikk fantastisk god hjelp av Lars…
Jeg fikk fantastisk god hjelp av Lars hele tide. Følte meg svært godt ivaretatt hele veien. En superfin oppfølging hele veien.
Aneth R

Réponse de Motty AS
Raske tilbakemeldinger og ikke noe prat…
Raske tilbakemeldinger og ikke noe prat om unødvendige saker 😀

Réponse de Motty AS
Jeg fikk hurtig svar på min lånesøknad
Jeg fikk hurtig svar på min lånesøknad, og jeg synes det er viktig slik at jeg kunne gå videre med en gang med mitt tannlege-prosjekt som er svært dyrt.

Réponse de Motty AS
Lettelse og takknemlighet for svært god…
Lettelse og takknemlighet til Motty AS ved Rimsha Akram for svært god og rask pengerelatert hjelp i en krevende økonomisk situasjon.

Labai malonei bendraujanti
Labai malonei bendraujanti, viską aiskei paiiškino ,supažindino su visom salygom, labai gerai ir greitai atliktas darbas. Ačiū labai.

Réponse de Motty AS
Hyggelig person å prate med og hun…
Hyggelig person å prate med og hun løste refinansieringen perfekt.

Réponse de Motty AS
God hjelp til større lommebok.
Dette var Topp.Renta blei lavere og lommeboka større.Fikk over 3000 kroner mindre i måntlige utgifter.Tusen takk for hjelpen 😺👍

Fantastisk kundebehandling
Fantastisk kundebehandling. Veiledende og hjelpsom
kundebehandler.

Réponse de Motty AS
Very efektyve fix everything…
Very efektyve fix everything consulatant very nice and kind i am very happy use motty

Szybkość
Szybkość, konkretne pytania i odpowiedzi, transparentnosc, bez najmniejszych problemów

Réponse de Motty AS
Motty-teamet er utrolig flinke til å…
Motty-teamet er utrolig flinke til å hjelpe med en finansierings-søknad, til det beste for meg som søker.
Motty-teamet klarer også på en smidig og uforpliktende måte å finne løsninger som jeg som kunde blir kjæmpefornøyd med.
Jeg anbefaler Motty-teamet på det sterkeste, og vil gi dem terningkast 7 av 6 mulige!

Veldig pålitelig og ukomplisert
Veldig pålitelig og ukomplisert. Raskt utbetaling.

Réponse de Motty AS
Veldig fint at Lars ringte meg angående…
Veldig fint at Lars ringte meg angående å samle min gjeld hos Norwegian Bank. Dette ble en god deal for meg. Veldig hyggelig samtale(er). Var veldig tydelig på hva som kunne forventes og utfallet av saken.

Hyggelig kundebehandler
Hyggelig kundebehandler. God forklaring på søknadsprosessen. Veldig raskt behandling og forklaring på svar fra forskjellige svar fra alternative banker.

Réponse de Motty AS
Gode til å informere og følge opp
Gode til å informere og følge opp. Alltid hyggelig.