Jag letade på nätet efter en svart dokumentbox i full storlek med möjlighet att köpa till hängmappar och MoveTech var den enda leverantören som kunde leverera dessa produkter. Jag är amatörmusiker... Voir plus
Gummimattan jag köpte till mina gamla och ostadiga föräldrar fungerar perfekt i deras badrum och dusch. När mor ramlade räddade den tjocka mattan henne från en fraktur (som hon råkat ut för tidigare... Voir plus
Hej! Jag tycker att det var krångligt att betala till Svea Ekonomi. Jag klarade inte av deras appar mm, men efter flera försök att nå dem per tfn lyckades det idag och jag fick en faktura via E... Voir plus
Utmärkt hantering och den beställda plockvagnen motsvarade helt mina förväntningar, hållbar och ändamålsenlig! Trots sin storlek har den en fantastisk svängradie som gör den lätt hantera även inomhus... Voir plus
Här brinner vi för smart lagerinredning, robust arbetsplatsutrustning och hållbara lösningar för logistik och industri. Hos oss hittar du lösningar som gör jobbet enklare, effektivare och mer hållbart. Oavsett om du behöver en smart tippcontainer, omtänksam vagn eller en hel uppsättning snabba plastlådor.
Hos oss hittar du produkter för lager, industri och kontor med fokus på återanvändning, kvalité och hållbarhet. Hos oss hittar du både ny och begagnad utrustning som containrar, plastlådor, kontorsmöbler, lyftar, dragare, vagnar, hyllor, arbetsbord och arbetsplatsmattor.
Smarta lösningar för verkligheten: Våra lösningar är anpassade för tuffa arbetsmiljöer inom lager, industri och verkstad.
Snabba leveranser från vårt lager i Sverige: Vi lagerför våra bästsäljare så att du snabbt får hem det du behöver.
Personlig service för proffs: Vi hjälper dig hitta rätt förvaringslösning, lyftutrustning eller källsorteringssystem direkt i telefon eller via mail.
Hållbarhet på riktigt: Vi erbjuder begagnade produkter, hållbara nyköp och tips för att förlänga livslängden på din utrustning.
MoveTech är mer än en e-handel, vi är din rådgivare inom hållbar logistik och industriförbättring. Filtrera på miljömärkta produkter, köp cirkulärt eller hyr arbetsplatsutrustning när det passar.
Optimera din arbetsplats och spara både tid, pengar och klimatpåverkan.
WE MAKE WORK WORK
CV-gatan 34, 703 82, Örebro, Suède
A répondu à 75 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Bra kvalitet på produkterna, trevligt bemötande och snabb leverans.
Vänlig hälsning.
Alexander Anderzon

Réponse : MoveTech
Snabb leverans och höll exakt vad de lovade. Ringde t o m och frågade om det var OK då de hade samma produkt men inte den som var på bilden på nätet. Mycket seriöst och fick det jag önskade

Réponse : MoveTech
Produkterna vi fått och bemötandet på MoveTech var bra.
Leveransen kom 1 dag tidigare än överenskommet.
Lite problem då vi inte var på plats att ta emot.

Réponse : MoveTech
Jag letade efter en plastback i "rätt mått" på nätet och hittade Movetech. Beställningen var smidig, kortbetalning med Svea Checkout och leverans hem till dörren med DHL någon dag efter. Mycket nöjd!