3,2

Moyen

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Ikke flere dyre køb ifht smag og kvalitet i denne Holstebro butik

Nu har jeg personligt igen købt forskellige vine i denne butik. Udgangspunkt oplyste jeg gode referencer til såvel pris som smag. Det sidste besøg i marts 2026 gav en begrundelse for at nævne, at der er mere salgs snak af de venlige forklæde klædte herrer med deres snak om kvalitet end det gør salgs priserne berrettiget. Det eneste du kan være helt sikker på - underordnet niveau- er, at der betales for meget ifht flere parametre.

24 mars 2026
Logo de Movino

Réponse de Movino

Hej Jørgen

Jeg vil bare lige høre om du er sikker på at anmeldelsen er sendt til den rigtige butik?

Vi har nemlig en helt anden (og positiv) opfattelse af dit besøg i tirsdags, inden dit besøg ved vores gode nabo Brink.

Min bror og jeg snakkede endda om dit gode humør og lyst til at lade dig udfordre/inspirere.

Vi vejledte dig og skænkede dig et par smagsprøver på et par herlige vine. Vi havde en god snak om både vin og politik (i anledning af valgdag).

Den kasse rødvin du købte, fik du mulighed for at ombytte eller retunere, hvis de ikke faldt i "god jord".

Hvis anmeldelsen er til os, så må du gerne uddybe hvilke parametre du taler om, for at vi kan styrke og forbedre oplevelsen.

PS: Vi har aldrig forklæde på.

Venlig hilsen og god påske :-)
Oliver

I aften var vi til piemonte aften på…

I aften var vi til piemonte aften på Movino. Det var en gennemført aften. Udsøgte vine. Total lækker mad. Fantastisk betjening. Det var intet at sætte en finger på.
Så vi kommer næste gang også.
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ud af 5 til jer 😍

19 septembre 2025

Hold jer væk

Utroligt at være vidne til direktørens R*cistiske udtagelser, når man tilfældig går forbi køkkenet.

3 mars 2025

Dårlige værdier hos medejer

Medejer af denne restaurant udtrykker meget racistiske holdninger på sociale medier og det er ikke en forretning jeg har lyst til at støtte mere.

19 août 2024

Er du i Holstebro skal du forbi Movino

Er du i Holstebro skal du forbi Movino.

To brødre starter en vinbar, en vinforretning og en restaurant, i samme lokale. Det kan enhver gøre, kunne man tænke, men det kan man ikke. For der er ikke bare stedet, det er måden.

Måden de møder kunderne/gæsterne, måden de vælger vinen, måden de fortæller historien, måden de vælger retterne og måden de vælger råvarerne.

Dette er stedet hvor du med få ord fortæller hvad du kunne tænke dig og herefter kan sætte dig helt roligt tilbage i stolen og bare afvente serveringerne……vin og mad var himmelsk

31 août 2024

Ventetid.

Vi ventede 1 1/2 time på en simpel og lille pastaret, som dog var et kollegieværelse værdigt. Stole man ikke sad særlig godt på. Sød betjening, men uha.. alt alt for langsom.

4 avril 2024