MultiGift Relatiegeschenken Avis 14

4,3

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de produits promotionnels

Écrit par l'entreprise

Op MultiGift.nl vindt u een groot assortiment aan relatiegeschenken, giveaways en promotieartikelen Alle relatiegeschenken bedrukken wij snel en voordelig met uw logo of persoonlijke boodschap. Of u nu op zoek bent naar een luxe cadeau of een goedkoop promotieartikel. MultiGift heeft een relatiegeschenk voor elk bedrijf en ieder budget. Als ervaren online groothandel voor de B2B-markt zijn wij al meer dan 30 jaar een betrouwbare leverancier voor bedrijven, overheidsinstellingen en non-profitorganisaties. Al onze relatiegeschenken zijn zeer snel leverbaar, zowel bedrukt als onbedrukt. Wij verzorgen ook gepersonaliseerde geschenken en uiteraard ontbreken duurzame relatiegeschenken niet in ons assortiment. Kies uit duizenden originele geschenken voor iedere gelegenheid, van custom-made relatiegeschenken tot eindejaarsgeschenken. MultiGift levert het razendsnel. Dankzij onze persoonlijke service bent u verzekerd van kwaliteit en gemak.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Snel

Snel, prettig contact en goede kwaliteit mutsen. We zijn er heel blij mee!

1 mai 2026

Réponse de MultiGift Relatiegeschenken

Dat is goed om te horen! Nogmaals bedankt voor de order!

Noté 4 sur 5 étoiles

Eenvoudig bestellen en betalen

Eenvoudig bestellen en betalen. Afgesproken tijd geleverd

4 juin 2026

Réponse de MultiGift Relatiegeschenken

Hartelijk dank voor deze review. Op naar 5 sterren!

Prima

Goede snelle en duidelijke communicatie. Snelle levering.

5 juin 2026

Réponse de MultiGift Relatiegeschenken

Fijn om te horen, bedankt voor uw order nogmaals!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, goed product.

7 mai 2026

Réponse de MultiGift Relatiegeschenken

Goed om te horen dat het allemaal naar wens is! Nogmaals bedankt voor uw order!

Noté 4 sur 5 étoiles

Alles was prima in orde

Alles was prima in orde, conform onze overeenkomst.

13 avril 2026

Réponse de MultiGift Relatiegeschenken

Hartelijk bedankt voor uw review. We waarderen de feedback!

Heel tevreden.

Ik kon een artikel niet bestellen en vroeg informatie. En ik kreeg prompt een antwoord wanneer het weer in stock zou zijn. Bij de bevestiging diende de naam op de factuur gewijzigd te worden, hetgeen ook vlot gebeurde. Na een aantal bestellingen bij Mulfi-Gift kan ik niets dan lof geven over hun werkwijze.

10 avril 2026

Réponse de MultiGift Relatiegeschenken

Hartelijk dank voor deze mooie review! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen!

Leuke pennen besteld

Leuke pennen besteld bij Marc. Goed advies gekregen en een prachtig eindresultaat. Ben er erg blij mee!

4 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Niet bestellen

Pakket retour, maar (denk ik?) kwijtgeraakt in de post. Zeker zal ik het nooit weten. Doordat ik zelf niet tijdig in de gaten had dat het geld nog niet was teruggestort kunnen ze niks voor mij doen. Weg 100+ euro. Niet eens een tegemoetkoming. Ik raad iedereen daarom aan om je relatiegeschenken bij een ander bedrijf te bestellen waar goede service als belangrijk wordt gezien! Het gaat om grote bestellingen en veel geld. Hier wil je goed bij geholpen worden.

2 janvier 2024

Prima service en overleg

Flesjes met opdruk ( te laat) besteld. Aanvankelijk leek de gewenste leverdatum niet haalbaar. Via mail goed overleg met een medewerker. Hij heeft moeite gedaan en de flesjes waren op tijd binnen. Al met al levertijd van anderhalve week, ruim binnen de levertijd zoals beloofd op de site.

23 juin 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Waardeloos als je snel bestelling nodig hebt

Waardeloos als je snel bestelling nodig hebt. Voor een event poncho’s nodig gehad en ze beloven uit voorraad een dag later te leveren. Die belofte maken ze dus niet waar. Ze schuiven natuurlijk net als alle webshops af op de bezorgdiensten. Lekker makkelijk. Voor een snelle bestelling kun je beter elders terecht. Wij doen geen zaken meer met ze na deze bestelling. Op rekening is niet wat zakelijk wordt bedoeld met op rekening maar dat is bij deze firma vooruitbetaling.

4 septembre 2019

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus