1. Magasin pour enfants
  2. Magasin de puériculture

Écrit par l'entreprise

Håndlavet og bæredygtigt skandinavisk design i luksusklassen og udført af nøje udvalgte materialer. Naturligt, økologisk & allergivenligt.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

21 avis

Demande des avis aux clients

Jeg fik leveret mine varer

Jeg fik leveret mine varer, væsentlig hurtigere end det fremgik på hjemmesiden.
gaven er ikke taget i brug endnu, men jeg er sikker på at den vil blive elsket.
kvaliteten er i top.

5 avril 2022

Lang levering og penge hævet en uge før vi fik varen

Det tog alt for lang tid fra vi bestilte varen til vi fik den og tilmed blev pengene hævet en uge før vi fik varen.
Bestilt 20. februar
Besked om afsendelse modtaget 26. februar
Penge hæves 28. februar
Vare modtaget 7. marts

8 mars 2022

Hej Helle
Jeg er godt nok ked af din anmeldelse. Jeg har meddelt på Facebook, Instagram og produktsiden at varen laves på bestilling, da det er håndlavet, og at der går op mod 10 hverdage før varen leveres. Jeg kan tælle mig frem til at du har modtaget varen på d. 11 dag, hvilket selfølgelig er beklageligt, men vi har jo ikke kontrol over fragtfirmaerne.
Jeg kan se at du skriver at du modtog besked om afsendelse d. 26 og at pengene blev trukket d. 28. Det er normal procedure at pengene trækkes når varen er sendt afsted og ikke når kunden har modtaget varen. Dette fremgår også af handelsebetingelserne.
Jeg kan derfor ikke se fejlen fra vores side.
Jeg beklager din oplevelse, og håber at du stadig er glad for varen.
Mvh Christina // Mumma.dk

Rigtig god service og fine vare

Trods der var lidt bøvl med forsendelse, var Mumma hurtige at komme i kontakt med og ydede en kanon service! Vil helt sikkert handle der igen og anbefale andre! 👍🏼

10 avril 2021

God og venlig service

God og venlig service. Jeg kan anbefale siden til andre :-)

8 février 2021

Hej Christoffer,

Tusind tak for din fine anmeldelse, det sætter jeg stor pris på! :-)

På vegne af Mumma

Fantastisk kvalitet og rigtig god…

Fantastisk kvalitet og rigtig god kundeservice. En stor anbefaling her fra!

1 février 2021

Hej Annika,

Du skal have tusind tak for de 5 stjerner og dine søde ord, de går lige i hjertet! ❤️

Babytæppe og nusseklud

Har bestilt et babytæppe, som er virkelig flot (lige så flot som på billede), farven matcher det viste på billedet og det er virkelig god kvalitet! MEGET tilfreds.

Jeg har også bestilt en nusseklud som desværre ikke kunne leveres pt pga leverandør problemer. Jeg sendte en mail torsdag eftermiddag og fredag morgen lå der allerede svar med forklaring OG alternativ løsning. Jeg er igen MEGET tilfreds med kundeservice! Bestemt ikke sidste gang at jeg handler her!

8 janvier 2021

Réponse de Mumma

Tusind tusind tak for den flotte anmeldelse! ❤️

Det betyder helt utroligt meget for mig, at du roser min service, det er nemlig min første prioritet, at lig netop du er glad og tilfreds som kunde hos mig - jeg bliver så glad når jeg hører, at det lykkes! 😍

Du må have en dejlig dag!

Fantastisk kundeservice og lækre produkter

Jeg kan varmt anbefale at handle hos Mumma.. De giver fantastisk kundeservice og produkterne er virkelig lækre. Jeg vil helt klart handle hos mumma igen ☺️

7 janvier 2021

Kære Rosalina

Ih, hvor bliver man glad af at læse så flotte ord! 😍
Tusind, tusind tak 🙏🏻

Jeg er lykkelig for, at jeg kunne være behjælpelig og du havde en god oplevelse ❤️

Du må have en dejlig dag,

På vegne af Mumma

Tak til Amanda for den gode håndværk

Tak til Amanda for den gode håndværk, nøje udvalgte bæredygtige materialer og fantastisk service. Jeg kan varmt anbefalde hendes produkter som kræser om nærværende produktion. Vi har fået en tumlige nest i uld som vi er meget glade for. Det er ikke sidste gang at vi handler hos mumma :)

14 décembre 2020

Kære Inga,
Af hjertet tak for så flot en anmeldelse. 😍
Jeg er meget rørt og stolt over det du skriver om Mumma - det er bare fantastisk! 🙏🏻