Muskdecar Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Luxe én duurzaam! 🚗✨ De autoparfums van Muskdecar.com zijn echt geweldig! De geuren zijn chic, warm en blijven lang hangen zonder te overheersen. 🌸 Wat ik extra mooi vind: de flesjes zijn navu... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Slechte service, voor 12u besteld volgende dag in huis? Nee dat is het zeker niet! Ik probeer al 2 dagen contact op te nemen, en krijg geen gehoor. Ook inmiddels nog geen track en trace ontvange... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Snelle en nette service! Zowel het toezenden van de order als fysiek op locatie en gesprek met de eigenaar waren top. Zou wel bij een order van extra navullingen 1-2 nieuwe afsluitingen voor de hou... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Had 3 flesjes besteld waarvan 1 lek bleek te zijn. Heb dit ook aangegeven bij de klantenservice en heb inmiddels nieuwe toegestuurd gekregen en zelfs 1 extra ontvangen voor het ongemak van de vertra... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Accessoires pour voitures

Écrit par l'entreprise

Wij zijn de #1 in autoparfum. Wij bieden geuren aan die zijn geïnspireerd op bekende geuren. U ontvangt dit samen in een mooie giftbox met een gratis sample en ventilatieclip. De geuren gaan langdurig mee en zijn werkzaam tot wel 6 weken. Ook kunt u als enige in de markt een navulling bestellen bij ons. Dat is goedkoop en duurzaam 🌳

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Helaas mijn eerste bestelling niet…

Helaas mijn eerste bestelling niet ontvangen door een fout bij DHL. Via snel contact met de klantenservice werd mij een nieuwe bestelling toegezonden en deze heb ik ontvangen! Geuren zijn goed en een toevoeging voor in je auto!

5 sterren voor jullie 😎

25 octobre 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Ik moet eerlijk zijn de geur is minder…

Ik moet eerlijk zijn de geur is minder sterk dan ik had verwacht...dus wat mij betreft mag het sterker....als ik een andere geurtje (wat je bij tankstation haal) in de auto hangt ruik je het gelijk ...misschien niet zo lang. Verder hangt het flesje wel cool

30 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Kei slechte kwaliteit car parfum !!

Luchtjes binnen gekregen ruim je helemaal niets van

Dit ook aangegeven

Kreeg ik een bericht terug dat ze twee nieuwe sturen van de sterkste geuren die ze hebben

Duurde maar en duurde maar uit eindelijk een pakketje met daar maar een luchtje in

Afspraak was twee nieuwe!!

Echter weer bericht en krijg geen reactie meer terug

De luchtjes van musk de car raad ik niet aan !!!!

*Luchtjes ruik je amper tot helemaal niet !!
* afspraken maken en nakomen is lastigg schijnbaar
*weer te woord staan op berichten doen ze niet

Nu luchtjes besteld bij oduree

En deze ruik je allemaal en is ook een dikkere vloeistof 😉

30 septembre 2024

Réponse de Muskdecar

We betreuren het dat je na het ontvangen van gratis luchtjes niet tevreden bent. We wensen Oduree veel succes met zo een fijne klant 😃.

Noté 5 sur 5 étoiles

Eerste keer besteld, tijdens bezorging melding gekregen dat mijn pakket retour zou gaan omdat deze tijdens transport kapot is gegaan. Dit heb ik gemeld in de chat en een nieuwe is direct opgestuurd.

Producten zijn goed en ruiken lekker! Bedankt voor de goede service.

10 septembre 2024

Snelle en nette service!

Snelle en nette service!
Zou wel bij een order van extra navullingen 1-2 nieuwe afsluitingen voor de houders geleverd zien worden.
Maar voor de rest prima, ga in de toekomst hier zeker meer orders plaatsen.

24 juillet 2024

Mooie prijs

Mooie prijs, snel in huis en een heerlijk geur.
Ik ben zeer tevreden

25 juin 2024

Réponse de Muskdecar

Hi Harriet, bedankt voor je positieve review dat waarderen we enorm!

Noté 4 sur 5 étoiles

Heb mijn product niet binnen gekregen

Heb eerst mijn product niet binnen gekregen Maar na contact te hebben gehad met een werknemer van hun is het supper netjes opgelost en supper snel verzonden

23 juin 2024

Réponse de Muskdecar

Hi Leon, dat is niet zo mooi! We nemen even contact op via de e-mail om dit op te lossen.

ps. Mooi dat het is opgelost, geniet ervan en hopelijk zien we je terug :)

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus