Réponse : Musosoup
Musosoup helps emerging artists promote their music to a global audience. Using Musosoup artists can submit their music and get discovered by hundreds of bloggers, reviewers, playlisters, radio, industry and more. Musosoup has helped generate over 1.4 million pieces of coverage, and has curators from over 100 countries. Musosoup is built by industry professionals whose mission is to help artists fairly, more easily and more affordably promote their music, build a fan base, and get the attention they deserve, whilst helping music curators to continue doing what they love - discovering and promoting great artists and music. Our curators help to generate a range of promotional coverage, from reviews, interviews, features, playlisting, radio, influencers, and more. We listen to every submission, vetting the quality of music, guaranteeing that every artists that makes it onto our platform gets coverage. We have DIY musicians, and multi-platinum artists use Musosoup, so we truly believe in democratising music promotion and PR so anyone with a great song they want to show the world can get discovered. We love great music and are making it our mission to make sure grass-roots, independent music thrives.
Royaume-Uni
Répond généralement dans un délai d'une semaine

Réponse : Musosoup
Le concept a l'air super. La réalité beaucoup moins.
Pour lancer une campagne il faut d'abord se délester d'une cinquantaine d'euros. Puis repayer les influenceurs ou pseudo influenceur entre 1 et 30 euros.
La campagne dure 3 semaines. Des le premier jour avec l'exitation j'étais heureux, je recevais plein de demande de promo pour une moyenne de prix de 10 euros a chaque Foix. Sauf que la plupart sont des sites où des influenceurs qui n'ont pas de flux, pas de visibilité. C'est comme si ma grand mère pour 10 euros faisait ma promos.
Je suis pour le moment très déçu de la qualité des offres. Aucune offre vraiment sérieuse. J'oubliais a chaque Foix est proposé une intégration en playlist ou tag sur insta ou twitter gratuite. Mais là même problème, a quoi sert d'être intégré sur liste de lecture Spotify si personne ne l'écoute. Un conseil gardé vos thunes, faites vous plaisirs avec