Hoe kan het zijn dat als je op je site zet “voor 15:00 besteld de volgende dag in huis” dar als je na 15:00 besteld het een week duurt en nergens reactie op krijgt wanneer het pakketje verzonden/bezor... Voir plus
L'entreprise a répondu
De gebruikte foto’s zijn bedrieglijk! Ik heb iets besteld in sweaterstof en er werd iets geleverd dat grof gebreid was. Toen ik dit meldde mocht ik het niet terugsturen omdat er dan vermeld werd da... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jouw favoriete Fashion Webshop & Boutique!
Antwerpenlaan 18, 5628 XE, Eindhoven, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
Op zondag een bestelling geplaatst. Automatische mail ontvangen dat ze achter de schermen het pakketje aan het klaarmaken zijn. Op de website staat "morgen al in huis". Vervolgens niets meer gehoord. Een paar keer gemaild, op WhatsApp een bericht gestuurd en ze geprobeerd te bellen, maar ik krijg geen reactie.
Ik heb speciaal de bikini besteld hier vanwege de snelle levering, maar we zijn nu al 3 dagen verder ...

Réponse de Musthavestore
Ik heb op 4 juli een bikini besteld bij MustHaveStore en zou hem de volgende dag in huis hebben. Op 7 juli pas geleverd gekregen en heb het pakket niet in ontvangst kunnen nemen. Pakket is automatisch retour gestuurd. Ik heb dit ook netjes gemeld. Tot op heden heb ik mijn geld nog steeds niet terug, geen bikini gekregen. Tientallen berichten gestuurd maar niemand reageert. Belachelijk. Zo fijn zijn als het gewoon netjes werd afgehandeld. Bestel hier niet!

Réponse de Musthavestore
Mijn dochter heeft hard gespaard voor haar bikini, maar na hem een middag te hebben gedragen waren de elastieken die door het topje geweven zitten al kapot. Hier een foto van gemaakt en gemaild, maar dan krijg je als reactie er was niks mis mee toen we hem hebben verstuurd en we geven geen garantie op naden, ritsen etc. We weten niet hoe jullie ermee zijn om gegaan. Al met al waardeloze service !!!!

Réponse de Musthavestore
Op de site staat binnen 1 dag thuis, en dat is echt zo. Super snelle levering en een top klantenservice!!

Réponse de Musthavestore
De blouse die ik heb gekocht bij jullie was bij andere webshops euro's duurder, tot wel 10 euro. Achteraf betalen met Klarna ook zeer handig. En een super snelle levering.

Réponse de Musthavestore
Nog steeds mijn pakketje niet binnen van 3 april !
Krijg geen track en tracé code van jullie
Hier kreeg ik eerst antwoord is geleverd nu opeens na dagen lang mailen
Vast bij DHL jaja.... ik wil mijn geld terug maar daar doen jullie heel moeilijk om.
Maar blijf doorgaan want die is oneerlijk.
Want jullie liegen als maar kan.
En dan niet reageren op mails niet op Facebook niet op WhatsApp niet
Makkelijk zo verkopen of niet..
Geld in je zak steken en niks verzenden.

Réponse de Musthavestore
Pakketje kwam erg snel en was super schattig ingepakt. De sieraden zijn ook echt super mooi en ik heb er al meerdere keren mee gedoucht en er is tot nu toe niks verkleurd. Ik ga zeker vaker bestellen.

jurkje besteld
knoopje te hoog waardoor het niet als jurkje te dragen is.
een one size jurkje ik draag xs-s en ben 1m 67.
mag niet retour ivm afgeprijsd stond in kleine lettertjes.
maar hun verkopen iets wat niet is zoals het plaatje.
zeer slechte service.
ik bestel hier nooit meer

Réponse de Musthavestore
Niet te vreden met de klantenservice van dit bedrijf. Een gilet gekocht die in de sale was waarvan de kleur niet overeenkwam met de foto’s (een niet deugdelijk product dus) na mailcontact met het verzoek te ruilen, omdat het product niet overeenkomt ik kreeg als reactie dat deze niet meer geruild mag worden. Na een reactie terug hebben zijn mijn mails letterlijk genegeerd. Wettelijk mogen winkels dit niet doen en zijn zij verplicht om 14 dagen bedenktijd te geven.
Ik koop hier dus nooit meer en ik zou dit als ik jullie was ook niet doen.

Réponse de Musthavestore
Echt een vervelend retour beleid, veel dingen mogen niet retour. 2 bikini's besteld, niet goed maar moet ze wel houden. Kleine lettertjes allemaal, erg irritant!

Réponse de Musthavestore
M'n 1e bestelling en ook zeker niet de laatste, Super leuke lieve en vrolijke meiden. Reageren snel. Kleding van goed kwaliteit en betaalbaar. Ze stralen uit waar het bedrijf voor staat😊

Réponse de Musthavestore
Geld nooit teruggekregen. Service bijzonder slecht.

Réponse de Musthavestore
Hele snelle levering, dag nadien had ik m'n pakketje al! Alles is top

Réponse de Musthavestore
Toen ik dit meldde mocht ik het niet terugsturen omdat er dan vermeld werd dat het artikel in de sale was.
Er werd vermeld dat dit was doordat een filter gebruikt is. Dat is pas bedrieglijk!

Réponse de Musthavestore
Een jasje besteld en de levering was vlot. Echter bleek ik een mindere kwaliteit te hebben ontvangen dan op de website afgebeeld stond.
Dit netjes per app aangegeven.
Ik kreeg een standaard reactie terug en mocht het jasje op eigen kosten retourneren.
Na retourneren a 5,95 euro moest ik ook nog eens de verzendkosten betalen. Dit betekend dat ik 10 euro kwijt ben terwijl ik niets gehouden heb.
Wederom contact gezocht dat ik het niet terecht vind dat ik ook nog deze kosten moet betalen en dat het wettelijk gezien ook niet mag indien je de volledige bestelling retourneert.
Helaas heb ik tot op heden geen reactie ontvangen terwijl ik al meerdere malen contact gezocht heb. Dit bedrijf negeert je compleet als klant zijnde zodra je aangeeft het niet eens te zijn. Inmiddels klarna ook hiervan op de hoogte gesteld.

Réponse de Musthavestore
Jazeker 5 sterren! Super snelle afhandeling en de klantenservice ook helemaal top! Dezelfde dag een reactie per mail en een reactie waar je ook daadwerkelijk iets mee kunt!

Réponse de Musthavestore
De trui die ik heb gekocht en wilde terug sturen is later in de uitverkoop gezet voor het zelfde bedrag als dat hij normaal was. Nu staat er dat hij normaal 50 euro was (klopt niet). Nu heb ik de trui terug gestuurd en niet mijn geld terug ontvangen

Réponse de Musthavestore
Producten waren goed en de prijs zeker. Goedkoper dan elders voor hetzelfde product! Top

Réponse de Musthavestore
De bestelling is prima ontvangen mooie artikelen