Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

leveringshastighed ok, valg af pakkeshop knapt så godt. Nok den vanskeligt tilgængelig af slagsen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte fødselsdagstilbehør til min søns fødselsdag, og valgte muligheden for selv at afhente pakken på firmaets afhentningsadresse. Da jeg modtog beskeden om at pakken var klar til afhentning,... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Egentlig ikke noget at klage over! Udover, at ordrebekræftelse og betalings-id hedder flere forskellige ting, så man når at undre sig over, hvad man har indladt sig på. 😅 Derfor trækker jeg en ⭐️ f... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Sjovt udvalg med mange gode fund til prisen. Fik fyldt megen af pakkekalenderen. Og kan se, at jeg skal tilbage igen til diverse festlige lejligheder, børnefødselsdage og når Normal har udsolgt ;)

À propos de l'entreprise

1. Boutique de cadeaux
  2. Magasin de produits de beauté
  3. Magasin pour enfants
  4. Fournisseur de produits de nettoyage
  5. Magasin de design et de décor intérieur
  6. Magasin d'articles de loisirs

Écrit par l'entreprise

Hos Muuchas.dk finder du et stort udvalg af billige dagligvarer, rengøringsmidler, personlig pleje og børneprodukter - alt det, du bruger i hverdagen. Vi forhandler kendte mærker som GOSH og Schur, og vores sortiment opdateres løbende med spændende fund, gode tilbud og små overraskelser. Hos os handler du nemt, hurtigt og til priser, hvor alle kan være med.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 2 sur 5 étoiles

Det kunne kun blive til 2 stjerner

Det kunne kun blive til 2 stjerner. Varerne kom hurtigt, i hvert tilfælde de to ud af tre. Ingen repons på mail heller ikke efter rykker. Da vi er et firma, skal vi bruge en faktura og den har vi heller ikke set skyggen af, til trods for at der er rykket for den to gange. En ordreseddel kan ikke bruges i et regnskab. Måske der skulle ansættes til at læse mail og besvare dem :-(

23 octobre 2025

Fornuftige priser

Fornuftige priser, og et stort og blandet udvalg. Der var en lille fejl i leverancen, og det tog lidt tid med respons, men sagen blev løst på bedste vis med god og venlig service. 4 stjerner herfra - og jeg vil bestemt vende tilbage.

10 octobre 2025

Hej Elsebeth,

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord! 🌟

Vi beklager forsinkelsen i kommunikationen og takker for din tålmodighed. Det glæder os meget, at sagen blev løst tilfredsstillende, og at du har haft en god oplevelse med vores service.

Vi ser frem til forhåbentlig at byde dig velkommen igen snart!

Super fin oplevelse

Det er så nemt at handle hos jer, hurtig og præcis, så mange tak

14 septembre 2025

Hej Kent,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌟 Det glæder os meget at høre, at du har haft en nem og hurtig oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din feedback!

Det er os som takker.

Hej Mogens,

Mange tak for din anmeldelse! 🌟 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både leveringstiden og prisen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering af varer af god…

Hurtig levering af varer af god kvalitet og til en meget billig pris.

13 septembre 2025

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟
Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og prisen på dine varer, samt den hurtige levering. Vi sætter stor pris på din feedback!

Noté 5 sur 5 étoiles

Varer fint pakket og hurtig levering

9 septembre 2025

Hej Lone,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både pakningen og den hurtige levering.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus