Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været med fra starten og er fortsat parat til at øge, for fonden fremstår yderst seriøs og gennemsigtig og med en solid strategi. Den senere tids udfordring med afkastet skræmmer derfor ikke e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er utroligt at udbytte er over 10% pr. år de sidste 3 år, og særligt med al den uro der var i 2025. Der var jeg også ude pga. Trump's Krigsministerium samt indkaldelse af Generaler. Men jeg var... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Solid indsats fra stifterne. Klarer sig indtil nu - altså gennem 3 1/2 år pt. - bedre end markedet ifølge deres egne beregninger (som fourudsættes at tage højde for investeringsomkostninger). Deres re... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Gennemsigtigt og super service. Jeg har været investeret et lille år og er blevet mødt af så god betjening af Johannes som har taget sig tid 2 gange til at svare på spørgsmål fra en relativt ny invest... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Société d'investissement

Écrit par l'entreprise

MW Compounders er en investeringsforening, som investerer i 20-30 globale compounder aktier. Forvaltningen sker af Johannes Møller og Dan Wejse, som begge har lang professionel erfaring med investering i aktier.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Imponerende resultater på kort tid

Har været med fra starten og er imponeret over udviklingen, som er sket i en svær tid. Det, der adskiller MWC fra mængden, er, at rådgiverne selv har “hænderne på kogepladen”, og så deres ærlige og forståelige analyser. Jeg kunne godt have tænkt mig, at “vi” havde beholdt Novo ind i Wegovy-æraen, men for professionelle investorer er det sikkert sjovere at finde potentiale hos mindre kendte firmaer. Alt i alt stor ros og ingen fortrydelse herfra.

16 août 2023

Hej Eva

Tak for de venlige ord.

Det er stor del af vores DNA at vi selv investerer langt hovedparten af vores formue i fonden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dan og Johannes virker til at være…

Dan og Johannes virker til at være meget kompetente. Meget informative og åbne omkring deres investeringer. Jeg har investeret i 30 år og har hidtil fravalgt investeringselskaber, men har alligevel ladet mig friste af MW. Jeg mener at over tid vil det vise sig at være en god beslutning.

6 juillet 2023

Hej Michael

Tak for de venlige ord og din tillid. Vi vil gøre vores bedste for at leve op til den.

God sommer.

Kvalitet fornægter sig ikke

Sobert arbejde med solide uddybninger af beslutningerne.

5 juillet 2023

Kære Dorte

Tak for din tillid. Den vil vi fortsat forsøge at leve op til.

Tillidsvækkende, kompetente…

Tillidsvækkende, kompetente, troværdige, ærlige og dygtige - disse fem ord, er det jeg tænker beskriver MW Compounders, og grundlæggerne Johannes Møller og Dan Wejse absolut bedst! Har investeret en del af min portefølje hos dem, i de seneste par år, og er ikke nervøs for at omlægge den samlede portefølje i deres favør!

24 mai 2023

Hej Torben

Mange tak for de særligt venlige ord. Og for din tillid. Vi vil fortsat gøre vores bedste for at leve op til den.

Kompetente og tillidsvækkende

Jeg oplever Johannes Møller og Dan Wejse som utroligt tillidsvækkende og kompetente (rigtigt jyder, på den gode måde). Deres gennemgange af porteføljen samt ændringer heri, udstråler at der er tænkt over hvad der skal købes og sælges. Kan stærkt anbefales.

26 avril 2023

Hej Carsten

Tak for de pæne ord og din tillid. Den er meget værdsat og vi vil gøre vores bedste for at leve op til den.

Johannes Møller

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget kompetent styring af fonden

Meget kompetent styring af fonden. Der er stor åbenhed omkring fondens investeringer og altid mulig for at kontakte de to porteføljemanagere som selv har investeret deres penge i fonden.

24 avril 2023

Hej Claus

Mange tak for de venlige ord og din tillid.

Vi forsøger at give den information til vores medinvestorer som vi gerne selv ville have, hvis rollerne var byttet om.

Troværdigt investeringsselskab

Jeg har er rigtig glad for at investere i MW Compounders. Særligt den meget fine analyse af aktierne, i et letforståeligt sprog.
Og meget troværdigt at I selv sætter alle jeres penge i projektet.

3 avril 2023

Hej Charlotte

Tak for de venlige ord og din tillid.

Det er en vigtig del af vores filosofi, at vi selv placerer vores egen aktieinvestering igennem fonden.

Noté 5 sur 5 étoiles

I meget trygge og kompetente hænder.

Jeg føler mig i meget trygge og kompetente hænder. Der er stor transparens og mulighed for at følge med. Selvom jeg ikke er den store investeringshaj, kan jeg følge med på videoer og nyhedsbreve.
Og til sidst og vigtigst der er positivt afkast og indtil videre bedre end markedet.

23 avril 2023

Hej Caroline

Tak for de venlige ord :-)

Hilsen Johannes, MW Compounders

Noté 5 sur 5 étoiles

Har været med siden jeg hørte om MV…

Har været med siden jeg hørte om MW første gang. Jeg kan lide MW fordi jeg får god information om hvad der investeres i og hvad der skiftes ud og hvordan det går med de forskellige selskaber. Samler sammen til min 3 position. 3%+pt + udbytte. MVH Michael Dige.

14 avril 2023

Hej Michael

Mange tak for de pæne ord. Vi er glade for at afkastet har været attraktivt indtil videre.

God weekend.

Dygtige formueforvaltere.

Et dygtigt makkerpar, som tager sig tid til deres kunder. Jeg kan varmt anbefale Johannes og Dan.
Vh. Johannes

16 août 2022

Hej Johannes

Tak for de pæne ord.

Hilsen Dan og Johannes

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig fin rådgivning og dygtige…

Rigtig fin rådgivning og dygtige investorer - jeg får mange gode ideer og ikke mindst god respons tilbage. De har lært mig at satse på kvalitets aktier og tænke langsigtet

15 août 2022

Hej Jørgen

Tak for de pæne ord.

Vi ønsker netop at være investorer i selskaber, har en så høj kvalitet, at man kan være langsigtet aktionær.

To virkelig dygtig drenge

To virkelig dygtig drenge
Godt produkt
Godt nyhedsbrev

26 janvier 2022

Hej Andreas

Tak for de positive ord. Vi forsøger at give den information til vores medinvestorer som vi selv ville ønske os - hvis rollerne var byttet om.

Med ønsket om en god dag.

Et par dygtige fyre!

13 janvier 2022

Réponse de MW Compounders

Tak for de pæne ord. Vi er glade for tilliden, som vi også i 2022 vil gøre vores bedste for at leve op til.

Noté 5 sur 5 étoiles

Højt informationsniveau og god gennemsigtighed

Jeg var desværre ikke med lige fra starten men kom med i starten af 2021!
Jeg blev meget positivt overrasket over den personlige behandling som jeg fik da jeg stillede skriftlige spørgsmål, og kort efter blev ringet op for en god mundtlig orientering! Det har givet mig en god tryghedsfornemmelse at føle, at jeg ikke bare betragtes som et medlemsnummer men at der drages en særlig omsorg for den enkelte medinvestor!

6 novembre 2021

Hej Charlotte

Mange tak for de positive ord. Vi sætter stor pris på din tillid.

Vi har lige fejret 1 års fødselsdag og glæder os over den gode start for MW Compounders.

En god investering

Jeg kom desværre ikke med fra starten, men blev med-invester i foråret og købte også meget langsigtet til min datter, og det har vi bestemt ikke fortrudt.
Tilpas information niveau og gennemsigtighed og jeg kan kun varmt anbefale MW Compounders.

14 juillet 2021

Hej Jette

Tak for den positive anbefaling :-)

Med ønsket om fortsat god sommer.

Johannes og Dan

Noté 5 sur 5 étoiles

Fokuseret investeringsforening med godt informationsniveau

Har været med fra start hos MW Compounders, og jeg kan kun varmt anbefale denne investeringsforening til andre. Klar investeringsstrategi, og høj grad af professionalisme, gennemsigtighed og information. Mit gæt er, at det her bliver min bedste investering, og tilmeld er det interessant at følge med undervejs.

23 juin 2021

Hej Arne

Tak for de positive ord og din tillid, som vi sætter stor pris på.

Med ønsket om en god sommer.

Dan og Johannes

Godt tilfreds...

Har været med fra starten, og er godt tilfreds. Er meget glad for det høje informations niveau, og ved evt. spørgsmål, svarer de meget hurtigt...

Synes deres holdning til antallet af aktier falder helt i min smag. Med 20-30 aktier, bliver overskueligheden alt andet lige lettere, end i de "traditionelle" investeringsforeninger.

1 juin 2021

Hej Allan

Tak for din anmeldelse og de pæne ord. Vi sætter pris på din tillid og vil fortsat gøre vores bedste for at leve op til den.

Johannes Møller

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus