À propos de l'entreprise

2. Façadier
  3. Carreleur
  4. Entreprise d'étanchéité

Écrit par l'entreprise

MW Murer Service er en Murerforretning siden 2022. Vi tilbyder alt indenfor: Murerarbejde - Facaderenovering- Fliser/Klinker - Ombygning - Tilbygning - Imprægnering

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 1 sur 5 étoiles

Hvor skal jeg starte og slutte

Hvor skal jeg starte og slutte, de var hyret ind i forbindelse med renovering af stue og badeværelse, aldrig set så ringe arbejde, virkede som om de aldrig havde prøvet det før, isolering lagde så ringe, man banket hul i facaden 2x2 m og skrider på weekend efter, uden nogle form for afdækning, når der er -10 grader udenfor, var en magt kamp at forklare nogle noget, intet siv ind.. da der skulle støbes gulv, måtte beton bilerne holde og vente på dem i en halv time, når man selv har lavet en aftale med dem, simpelthen så ringe hele vejen igennem, kan overhoved ikke anbefales

31 janvier 2026
Logo de Mwmurerservice

Réponse de Mwmurerservice

Hej Mathias
Tror du har skrevet om forkert firma. Vi er bosat i vildbjerg og har ikke lavet noget arbejde for nogen ved navn Mathias Lund nogensinde før, så vi ville sætte pris på du skrev din anmeldelse det korrekte sted mange tak vh Mikkel MW Murer Service ApS

Noté 1 sur 5 étoiles

Kan IKKE anbefales

Kan desværre ikke give 0 stjerner.

Mikkel har igennem det seneste par år været på gården hvor han har forsøgt at lave et stykke arbejde som vi kunne være tilfredse med - dette er desværre ikke lykkes for ham på trods af at han fik chancen for at lave det om.

Sporten kort står jeg pt dårligere stillet end før han kom med 2 badeværelser der bærer præg af dårlige løsninger.

Jeg har forgæves forsøgt at invitere til en dialog hvor vi kan finde en løsning der er bedre end at jeg skal betale en ny murer for at lave hans arbejde om.

15 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Reparation af sætnings skade på parcelhus.

Vi fik udført et mindre murværksarbejde på vores hus, og vi er godt tilfredse med resultatet. Arbejdet blev udført professionelt, til tiden og med stor omhu for detaljen. Kommunikationen var god hele vejen igennem, og håndværkeren var både imødekommende og løsningsorienteret, hvilket gjorde processen nem og tryg. Vi kan varmt anbefale dem til andre, der har brug for solidt og pålideligt murerarbejde.

28 octobre 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Godt arbejde

Godt arbejde.
Når MW Murerservice går igang, så sker der noget.
Lidt større fokus på detaljen, og der ville blive givet en stjerne mere.
Vi er rigtig glade for resultatet.

1 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Fik fuget husgavl og skorstene

Fik fuget husgavl og skorstene, kan kun sige det er et rigtig godt stykke de har lavet.
De er nogle go gutter med en god faglig stolthed.
Kontakter dem igen til næste projekt 100%.

22 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Om fugning og reparation af husmur.

Om fugning og reparation af husmur.
Jeg har netop fået fuget en side af mit hus om, samt fået repareret nogle fuger, og huset står nu fantastisk flot, uden spor af, at noget er repareret eller fuget om.
Mikkel og Anders leverer, ud over et rigtig godt og flot stykke håndværksmæssigt arbejde, også et solidt arbejde og alt til den aftalte tid. Måtte de aflyse,( fx p.g.a. regnvejr) var jeg altid orienteret i forvejen og fik ved samme lejlighed et nyt tidspunkt for hvornår arbejdet så ville ske.
Det er en fornøjelse at se Mikkel og Anders arbejde, og det er tydligt at deres faglige stolthed ikke kan gradbøjes. Virkelig godt gået i to!
Prismæssigt holdt aftalen hele vejen igennem, også selv om der var et par udfordringer på vejen.
Jeg kan varmt anbefale Mikkel og Anders, de gør det rigtig godt!

6 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

renovering af trappe og kælder væg

renovering af trappe, samt renovering og vandskuring af vægge i kælder.
Holdt absolut det aftalte, både kvalitet og pris.
kan meget varmt anbefale dette firma. Mikkel og Anders er dygtige håndværkere.

15 mai 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

En håndværker som holder hvad han lover...

Vi skulle have nyt badeværelse og Mikkel fik opgaven og leverede til vores fulde tilfredshed. At fjerne et gammelt badeværelse (A-Z) var ikke uden udfordringer undervejs. Disse fik Mikkel også løst og trods dette, var arbejdet færdigt nogenlunde til aftalte tid. Vi vil helt sikkert bruge Mikkel igen til andre kommende opgaver herhjemme. MW Murer Service er en af de få håndværkere man kan stole på. Åben, ærlig og ligetil. Et godt råd til kommende kunder. Hav altid en kold Booster klar til Mikkel😉

12 octobre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Mikkel har i den grad leveret varen

Mikkel har i den grad leveret varen, og han er meget pålidelig og serviceminded. Mikkel kan klart anbefales👍Mit badeværelse ser helt nyt ud efter en omgang microcement - så flot arbejde 😁

10 juillet 2023

Fremragende arbejde

Hvis du søger en håndværker der snakker dig efter munden så skal du ikke vælge Mikkel 😊
Vi har lige fået pudset hele vores hus og aldrig har jeg da set en mand knokle så hårdt igennem som Mikkel, resultatet er fremragende og vi er glade og meget tilfredse.

12 juin 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Facade renovering og klinker kælder

Stod for at lave facade renovering med fiber puds og klinker i kælderen. Dette er nu udført af Mikkel.
Mikkel har lavet et fantastisk godt arbejde. Samtidig har vi fået et godt indtryk af Mikkel som person. Endvidere er han utrolig service minded.
Vi vil med 100 % sikkerhed bruge Mikkel til vores næste projekter.

2 juin 2023

Min varmeste anbefaling til Mikkel

Min varmeste anbefaling til Mikkel.

Mikkel er både rimelig, venlig og yderst imødekommende.

Vi fik skiftet de bløde / hårde fuger i vores badeværelse, samt ordnet en sokkel på huset. Mikkel gjorde meget ud af at fortælle om de "udfordringer" der kunne være med farveforskel, men tilbød straks at vi nok skulle finde en løsning såfremt resultatet ikke var godt - resultat var langt bedre end forventet!

De største anbefalinger til en ærlig håndværker, som lytter og udfører et godt arbejde.

2 mai 2023

Stor anbefaling herfra

Stor anbefaling herfra, til Mikkel MW mureservice.
Vi har flere gange brugt Mikkel på vores projekter, og vi vores ønsker og behov bliver hver gang indfriet.
Mikkel er fagmand, og ved hvad han laver.
Mikkel er god til at komme med ideer til projektet.
Vi ser frem til de nye projekter du skal lave for os.
Anders
Daglig leder
Green Totalentreprise ApS

8 février 2023

Professionel og dygtig

Jeg oplevede Mikkel som kanon professionel og faglig dygtig. Han reparerede vores garage til under pris på hans oprindelige tilbud og til tiden. Mikkel ryddede meget pænt op efter sig selv - udover det fuldførte arbejde, kunne man ikke se han havde været der.

Mikkel får de varmeste anbefalinger herfra.

2 février 2023

Flot arbejde udført af Mikkel MW murerservice

Mikkel har lavet er rigtig flot stykke arbejde på vores hus med udskiftning og fuger i murværket. Vi oplevede Mikkel som meget faglig dygtig og han rådgav os rigtig godt undervejs. Arbejdet blev udført til tiden og med god information undervejs. Mikkel efterlod et rigtig flot resultat som vi er meget tilfredse med. Vi giver vores bedste anbefalinger til MW murerservice. Mvh Morten Henriksen, Silkeborg

14 avril 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus