2,3

Bas

Games24x7

my 11circle for last 1 month. I mostly lost huge sums Yesterday when I reported an anomaly & said I will take legal refuge for my money, they blocked my account without my consent. They even dint give access to my money by blocking withdrawal. Please stay away from it, it will financially drain you. I lost my hard earned money from this app. I repent the loss. Wish I never had been allured the advertisement.

They also blocked the money which I invested by denying access to my account. Broad daylight fraud.

Regards ????

10 septembre 2025

Totally Fraud

Totally Fraud. Don't play this nonsense fantasy game. All fake, they are just attracting the hard earned money of us. Take a oath today stop playing this nonsense stupud game.

7 mai 2025

They blocked my account as well

They blocked my account as well, unable to withdraw my money. Tickets automatically marked as resolved soon after its raised, standard email reply for my emails that I sent them. Not fair play app.

4 mai 2025

There is no customer support system

There is no customer support system. My account was blocked since 4 April. There is no way to get help. Please I request to all not to play with this app. There are bogus customer support staff. They are demanding money to unlock account.

9 avril 2025

Fraud App, My Circle

When my captain of my team neraly 400 points I could not loss. So as Rohit Sharma in a match against Australia where he scored 90 odd runs, when he was 24 my rank was around 80, Contest 10000 Rs charged with Rs 39.00 , Suddenly my ranking was shown 617. How this can happen. I Know bacause of this review my Account will be blocked. How Govt allows this type of App

25 juin 2024

Rummy circle and My 11 circle are total…

Rummy circle and My 11 circle are total fraud apps, please stay away from them otherwise you will lose all your money. Don't get trapped due to their ratings. Rating is done by paying money, so these people can rob us. please stay away

11 juin 2023

I have an account at my 11circle for…

I have an account at my 11circle for last 1 month. I mostly lost huge sums
Regards

8 mai 2024

My11circle and Rummycircle fraud

Do not use fraudCircle

Games24x7, My11circle, and Rummycircle are completely doing fraud in the market with there promoters as well as with there partners and Users.

They are not getting pay to anyone

You must not use my11circle and Rummycircle app

3 avril 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit