Blendern är sååå snygg och enkel att använda att min 4 åriga dotter med lite assistans klara är av det och vilken glädje att kunna äta god smoothie och nyttig på alla våra små äventyr i stad och skog... Voir plus
Mycket lätt att beställa på Blenders sida, bästa shakern jag har använt 👍 Smidigt att ta med sig, jag köpte en extra för att jag är så super nöjd med mina Blenders , Jag hade lite problem med min... Voir plus
Elektriska blendern är fantastisk Mixar mina nötter så går bra att göra såser och nötmjölk. Energisoppa a la Levande Föda blir så bra när jag bara vill ha en portion och slippa ta fram mina sto... Voir plus
En fantastiskt bra espressomaskin, precis vad jag letat efter för att kunna göra en kopp kaffe oavsett var jag är. Alltid bra kvalitet på MyBlends produkter och otroligt snabb leverans.
MyBlend erbjuder innovativa och smidiga lösningar för människor som vill prioritera sitt välmående och sin hälsa. Sedan starten 2019 har vi skapat högkvalitativa mixers och tillbehör, designade för att göra hälsosamma val enklare i vardagen. Med över 40 000 nöjda kunder, främst i Sverige, men också runt om i EU, strävar vi efter att inspirera fler att leva balanserat och hälsosamt. Våra produkter är tillgängliga både via vår egen e-handel (getmyblend.com) och i fysiska hälsokostbutiker samt hos återförsäljare online.
Lennart Torstenssonsgatan 8, 412 56, Gothenburg, Suède
- hej@myblend.se
- myblend.se
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 25 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Les gens ont aussi consulté
Bästa köp
Bästa köp …köpte en till mig själv för 3 månader sedan..använder den varje dag!!
Beställde 3 st till så mina barn får varsin🙏🏻
Snabb leverans och bra instruktioner😁
Har en sen tidigare så jag använder den…
Har en sen tidigare så jag använder den regelbundet. Lätt att hantera och tvätta samt jag gillar att den finns i flera olika färger.
Den var verkligen så bra som den…
Den var verkligen så bra som den framstår i reklamen, lätt att diska och lagom stor för en portion! Kan verkligen rekommendera! Jag var så trött på min gamla stora blender som botten lossnade på jämt när man skulle separera behållaren från motorn och allt bara rann ut på diskbänken, den här var bara sååå smidig!
Smidigt och snabbt
Väldigt smidigt att beställa från hemsidan.
Snabb och gratis frakt så vad finns det att klaga på,,INGENTING!!
Rekomenderar verkligen,,produkten funkar ju kanon bra och så fick man en gratis gåva oxå ..Underbart!!
Snabbt och smidigt
Snabbt och smidigt. Muminserien är verkligen fin! 🤩 Längta att få prova den och hoppas transportören håller vad de lovar.
Snabb leverans medföljande recept
Lätt att beställa ifrån hemsidan. Snabb o smidig leverans till dörren. Recept som gav idéer o inspiration var bonus och en glad överraskning
Det var enkelt att hitta vad jag ville köpa, bra pris, smidigt att lägga order,
Enkel beställning
Enkel beställning, smidig att använda och snygg design!
Supersmidig mixer!
Snabb leverans, testade den direkt och den fungerar fantastiskt bra! och är riktigt snygg!
Snabb leverans till min lokal butik.
Snabb leverans till min lokal butik.
Har varit helnöjd men fått problem
Har varit jättenöjd, enda problemet fram till idag har varit att lyckas vida överdelen så att pilen kommer i rätt läge. Väldigt trögt.
Men idag, efter att ha bytt till bottenplattan och sen satt tillbaka botten för att diska blendern så gick det åt skogen. Fick kämpa för att skruva på den, och nu sitter den fast omöjligt att skruva av! Den fungerar men går inte ta isär igen, morr vad gör jag?

Réponse de MyBlend
Supersnabb leverans och jättefin…
Supersnabb leverans och jättefin blender! Toppen!
Den fungerar jättebra bra
Den fungerar jättebra bra, lite irriterande att man var tvungen att köpa adapter till laddaren själv.
Liten smidig och väldigt lätt att…
Liten smidig och väldigt lätt att rengöra 😊
fick min myblend igår tog mintgrön färg…
fick min myblend igår tog mintgrön färg den är super fin detta är verkligen mitt bästa köp
Mixern är kanonbra
Mixern är kanonbra! Vi köpte 2 mixers samt bottenlock. Vet dock inte om jag fick ett fredagsexemplar på den ena, för locket nyper enormt och är snudd på omöjligt att få loss. Om det är glaset eller botten vet jag inte.
En savoir plus sur les différents types d'avis.