L'entreprise a répondu

I går havde vi en fantastik sejltur i Københavns Havn. “Vi” …var 5 modne kvinder, som skulle fejre en rund fødselsdag. Vi startede ved Enghave Brygge, hvor vi blev mødt med en storsmilende og im... Voir plus

L'entreprise a répondu

Kaptajn Eskild gjorde at vi fik den bedste tur nogensinde. Det var vildt fedt og så simpelt at styre. Fede minder med ens venner. Instrukserne var gode og Eskild sikrede vildt god kundeservice. #myboa... Voir plus

Vi havde en helt fantastisk oplevelse med Myboat.dk! Vi tog på kanalrundfart fra Enghave brygge, og det var virkelig en unik måde at opleve området fra vandet på. Båden var i super, og hele... Voir plus

Écrit par l'entreprise

Lej når du har lyst Hvad kræver det: Intet kørekort Ingen gebyrer, forudbetaling, forsikring, brændstof osv. - det ordner vi Flotte loungebåde som kan sejles af alle Bæredygtigt og handicapvenligt koncept Ingen vedligeholdelse Du booker nemt via vores hjemmeside Du kan starte med det samme - båden er klargjort til afgang

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

27 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Fed aften med Eskild

Kaptajn Eskild gjorde at vi fik den bedste tur nogensinde. Det var vildt fedt og så simpelt at styre. Fede minder med ens venner. Instrukserne var gode og Eskild sikrede vildt god kundeservice. #myboatmygoat

7 mai 2026

Stor tak til Thor

Stor tak til Thor! Han vejledte os i dag, da vi havde lejet båden for at fejre min venindes fødselsdag. Han var sød og imødekommende, utrolig tålmodig og gav gode klare instrukser i, hvordan man styrede båden. Desuden var han utrolig flink, og havde bl.a. købt gratis vand til os. Det er ikke sidste gang vi kommer. Kan ikke sige noget negativt om hverken båden, oplevelsen eller Thor’s gode service.

5 mai 2026

Réponse de Myboat

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse, Safa!
Det betyder virkelig meget for os at høre, at I havde en så god oplevelse – især på en særlig dag som en fødselsdag.

Vi er glade for, at Thor kunne give jer en tryg og hyggelig introduktion til båden, og vi giver selvfølgelig rosen videre til ham. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at skabe for alle vores gæster.

Vi håber at byde jer velkommen igen snart til endnu en tur på vandet
Team Myboat.dk

Super skøn tur med båden

Super skøn tur med båden! Instruktøren Thor gav en super fin og grundig introduktion og var super imødekommende og behjælpelig!☺️

4 mai 2026

Tusind tak for din skønne anmeldelse, Sama! 😊
Det glæder os rigtig meget at høre, at I havde en god tur på vandet.

Vi er også meget glade for, at Thor kunne give jer en grundig og tryg introduktion – vi giver helt sikkert din ros videre til ham!

Vi håber at se jer igen snart til endnu en dejlig sejltur

Klasse bådtur

Klasse bådtur. Dejligt selskab og i solen er det bare perfekt. Eskild sørgede for fantastisk service og at båden spillede så kæmpe anbefalingen herfra.

2 mai 2026

Tusind tak for den fede anmeldelse, Loke! 😎
Det lyder som den perfekte bådtur med godt selskab og sol – så bliver det næsten ikke bedre.

Vi er rigtig glade for at høre, at Eskild leverede fantastisk service og sørgede for, at alt spillede. Vi giver selvfølgelig rosen videre til ham!

Håber vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen snart 🚤

Rigtig fin tur

Rigtig fin tur.
10/10 til guiden Eskild. Han var meget hjælpsom og imødekommende. God service

2 mai 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Alberte! 😊
Det glæder os at høre, at du havde en rigtig fin tur.

Og hvor er det skønt, at Eskild gjorde et godt indtryk – vi giver helt sikkert din ros videre til ham!

Vi håber at se dig igen snart til en ny tur på vandet 🚤

I går havde vi en fantastik sejltur i…

I går havde vi en fantastik sejltur i Københavns Havn.

“Vi” …var 5 modne kvinder, som skulle fejre en rund fødselsdag.
Vi startede ved Enghave Brygge, hvor vi blev mødt med en storsmilende og imødekommende fyr - Eskild.
Eskild instruerede os på charmerende og kyndig vis, så vi var meget trygge, da vi begav os på en skøn tur ad Havneløbet forbi det smukke, hvide byggeri ved Havneholmen, hvor der ivrigt blev vinket fra altanerne.
Glade kom vi retur, hvor Eskild tog imod os og galant hjalp os i land. Tak for en skøn oplevelse

30 avril 2026

Tusind tak for din fantastiske og levende anmeldelse, Anna! 😊
Det lyder som en helt vidunderlig måde at fejre en rund fødselsdag på – med sol, smil og en tur gennem vores smukke havn.

Vi er rigtig glade for at høre, at Eskild gav jer en tryg og charmerende introduktion, og at I fik en skøn oplevelse på vandet. Vi giver selvfølgelig din fine ros videre til ham!

Det vil glæde os at byde jer velkommen igen en anden gang 🚤

Vi havde den mest fantastiske dag

Vi havde den mest fantastiske dag på båden. Solen var med os, vi fik en fantastisk start på båden af den sødeste og mest cool Eskil (håber det er sådan det staves🫶🏼🙈). Og det gjorde vi kunne fejre min søsters fødselsdag me det brag. Det var en fantastisk hyggelig time, vi kunne godt bruge en mere. We will be back 😁☀️
Tak til myboat, og tak til Eskil, der bare var så fantastisk, forstående og mega god til, at sætte os ind i hele oplevelsen. Kæmpe shoutout til den awesome E 😁🙌🏻☀️tak 🫶🏼

17 avril 2026

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Cecilia! ☀️😁
Det lyder som en helt perfekt dag på vandet – og sikke en måde at fejre din søsters fødselsdag på!

Vi er virkelig glade for at høre, at Eskild (ja, det staves sådan 😉) gav jer en god og tryg start på oplevelsen – vi giver helt sikkert dit kæmpe shoutout videre til ham!

I er mere end velkomne tilbage – og næste gang må det jo blive en ekstra time 😉🚤
Tak fordi I sejlede med os! 🫶🏼

En dag på vandet

Fedt koncept, glimrende oplevelse der fungerer både som private oplevelser med familien, som til firmaarrangementer.

Stor applaus herfra - prøv det ☀️👍🏻

23 juin 2025

Fem stjerner for en super hyggelig oplevelse

Vi havde en virkelig god oplevelse fra start til slut. Personalet var super venlige og tog sig god tid til at forklare alt grundigt, så vi følte os trygge allerede inden vi sejlede afsted. Det var tydeligt, at de havde styr på tingene, og det gav en rigtig god start på turen.

Båden var flot, ren og i rigtig god stand, og der var faktisk mere plads, end vi havde regnet med, hvilket gjorde turen endnu mere behagelig. Det hele fungerede bare, og det var en virkelig hyggelig måde at tilbringe tid sammen på.

Det er helt klart noget, jeg vil gøre igen, og jeg kan varmt anbefale det både til en hyggelig aften med vennerne eller en afslappende dagstur med familien i godt vejr. Alt i alt en rigtig god oplevelse – 5 stjerner herfra!

14 août 2025

Vi havde en helt fantastisk oplevelse…

Vi havde en helt fantastisk oplevelse med Myboat.dk!

Vi tog på kanalrundfart fra Enghave brygge, og det var virkelig en unik måde at opleve området fra vandet på. Båden var i super, og hele turen var både afslappende og sjov.

Det bedste var friheden til selv at sejle og nyde omgivelserne i vores eget tempo – det gav en helt særlig stemning, som man ikke får på en klassisk rundfart.

Alt fungerede perfekt fra booking til aflevering, og servicen var i top. Vi følte os trygge hele vejen igennem.

Vi kan varmt anbefale Myboat.dk til alle, der vil have en uforglemmelig oplevelse på vandet i København!

22 mars 2026

En stor tak til Leif og MyBoat for at skabe de perfekte rammer om en uforglemmelig fødselsdag.
Fra start til slut oplevede vi en service og professionalisme i absolut topklasse, og hele selskabet var begejstret for konceptet med de rinde både. - De bidrog til en nærværende og hyggelig stemning, hvor alle følge sig inkluderet omkring bordet.
Leif og Myboat får vores varmeste anbefalinger - vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse på vandet. :-)

27 septembre 2025

Comfortable and easy to drive

The boat is much nicer than boats from other Copenhagen companies. The seats are luxurious and comfortable but the best part is how easy and smooth the driving is. As a driver you can still be engaged in all the conversations on the boat and it is much easier to manipulate the boat than with other types of boats. The service was very good!

6 septembre 2025