My Cool Kitchen Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

wat een goede service! echt een bedrijf naar mijn hart! Ik heb eerst telefonisch contact gehad om mijn vragen te stellen. Hierbij werd ik goed geholpen door een dame (Robin). Zij hielp mij door de sta... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Persoonlijke en zeer fijne partij: zowel live, telefonisch als op de mail sterke en open communicatie. Danny is een echte meedenker die goed luistert en met recht trots is op de mooiste toppro... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Een spoelbakrekje gekocht wat naar het verkeerde adres was gestuurd. Het rekje ging retour naar coolkitchen omdat PostNL het niet kon afleveren. Gebeld en gemaild met Danny en gelijk de volgende dag... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Onlangs de prachtige designerlamp 'Wall' van de 2 Eindhovense designers Jansen en De Bont aangeschaft via My Cool Kitchen. Aangezien de lamp in de nieuwe keuken geplaatst moest worden, had ik advies n... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles de cuisine

À propos de My Cool Kitchen

Écrit par l'entreprise

My Cool Kitchen is nummer 1 Steel Cucine -dealer van de Benelux .

We hebben een ruime selectie aan kwaliteitsmerken. Zoals Jansen & de Bont /Novy, Falmec en Selsiuz.

Showrooms in Zevenhuizen en per 2023 Waspik (NB)

Persoonlijk, betrokken klantgericht dat is ons motto. Heeft u vragen neem contact met ons op.
Want wij gaan altijd voor uw 3-sterren
⭐️ ⭐️ ⭐️ in uw keuken maar, voor
5-sterren ⭐️ ⭐️ ⭐️⭐️ ⭐️op Trustpilot!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Zeer goed geholpen door Danny.

Zeer goed geholpen door Danny.
Bestelde artikel had door omstandigheden langere levertijd maar zeer netjes op de hoogte gehouden. Product geweldig en klantenservice een 10+

29 novembre 2022

Zijn zeer tevreden

Zijn zeer tevreden. Prachtig onze shelf.
Service en vragen fijn afgehandeld. My Cool Kitchen verdient zeker 5 sterren.

4 novembre 2022

Dank je Ben, veel plezier met je mooie aankoop! 🎉

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn heel erg tevreden over de…

Wij zijn heel erg tevreden over de manier waarop we geholpen zijn.
Goed advies gehad van Danny.
We hebben een shelf en een pendant van Jansen en de Bont gekocht.
Hij heeft ons goed geadviseerd en belt ook terug in alle gevallen erg fijn dus.

11 octobre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Tijdige en snelle levering aankoop

Tijdige en snelle levering van juiste artikel. Geen tracking e dus geen aankondiging van tijdstip levering. Was toevallig thuis en keurig bij mij afgeleverd.

29 septembre 2022
Noté 2 sur 5 étoiles

Réponse de My Cool Kitchen

Beste Albert, bedankt voor je 2 sterren, zoals op de site staat aangegeven en ik je ook gemaild(wellicht in spambox) heb, worden de lampen van Jansen & de Bont op maat gemaakt en hebben ongeveer een levertijd van 3 weekjes. Wellicht wil je dan van je 2 sterren wel 5 sterren maken,😇 maar je mag ons ook altijd bellen hoor! Groeten Danny van My Cool Kitchen

Noté 5 sur 5 étoiles

Gisteren is ons nieuwe Steel fornuis…

Gisteren is ons nieuwe Steel fornuis door Vonk en Co afgeleverd. Wij zijn dik tevreden over de afhandeling van onze order.
Allereerst het traject voor de aankoop: de informatie tijdens de gesprekken met Danny was volledig en er was een plezierig maar vooral deskundig gesprek. Danny bleef bereikbaar voor vragen en dankzij de korte lijnen konden we daarom steeds snel schakelen.
Ook de aflevering via Vonk en Co was super! Fijne contacten en heldere afspraken. Ook Vonk en Co is een professioneel bedrijf en de aflevering verliep zeer voorspoedig.
Vandaag voor het eerst ons fornuis met teppanyaki kunnen uitproberen, wat een feest! Ik kan zeker voor recepten van Danny in de 24-kitchen site aanbevelen. Erg praktisch, leerzaam en het maakt koken vooral ook leuk!

7 mai 2022
Noté 2 sur 5 étoiles

Heb tot op heden nog niks mogen…

Heb tot op heden nog niks mogen ontvangen.

3 mai 2022

Réponse de My Cool Kitchen

Beste Astrid, bedankt voor je review.

Ik zie dat je een fanatieke trustpilot schrijfster bent! Super jammer dat je ons een 2 sterren review hebt gegeven. Maar ik snap dat je teleurgesteld bent dat je teppanyakiplaat er nog niet is.

Zoals ik je een paar weken geleden in de mail heb aangegeven is de plaat onderweg vanuit Italië en zal eerdaags bij je aankomen.

Wij zijn geen bol.com waar de volgende dag binnen is. Ik hoop dat we van 2 sterren toch nog 4 of 5 sterren kunnen maken net zo als de meeste andere reviews. Zeker als je lekker van die oerdegelijke en echt Italiaanse plaat hebt gegeten. :-)

alvast een buon appetito!

Bij vragen mag je ons altijd bellen of mailen.

groeten My Cool Kitchen

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus