Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Noté 5 sur 5 étoiles

Dayside zorgt voor een correcte levering en afhandeling van je bestelling. De compressie kousen zijn van zeer goede kwaliteit en in verschillende kleuren verkrijgbaar. De pasvorm is uitstekend en he... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de sous-vêtements
  2. Magasin de vêtements

Écrit par l'entreprise

We’re on a mission to help you feel your best, every single day. At Dayside, we create high-quality, eco-friendly compression socks that bring comfort and science-backed support to your daily life—so you can move freely and thrive wherever life takes you. Rooted in the belief that everyday wellness begins with how you feel in your body, we design products that make it easy to feel energized, supported, and comfortable in every step. We don’t just make socks—we design daily essentials that elevate your routine. Our compression socks blend thoughtful design with subtle style and lasting comfort, helping you move with ease and confidence from morning to night. Whether you're at work, in transit, or winding down, Dayside offers the perfect balance of support and simplicity.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 87 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

De sokken zitten geweldig

De sokken zitten geweldig. De stof is zacht en aangenaam. Ze passen goed. Het enige spijtige vind ik dat ze van China komen ipv lokaal te worden gemaakt.

16 avril 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Doe een bestelling en ja hoor krijg een…

Doe een bestelling en ja hoor krijg een track en trace van E-commerce retailor en de levering duurt een week. Dan weet je het wel weer, als je even goed op temu zou zoeken vind je ze waarschijnlijk voor een paar euro! Nu al spijt van de bestelling!! Terugsturen zal wel weer een crime zijn..

16 avril 2026

Hoi Laura,

Bedankt voor je feedback en voor je bestelling bij Dayside. We vinden het erg jammer om nu al een 2-ster beoordeling te ontvangen.

Onze levertijd bedraagt gemiddeld 4–6 dagen. Daarnaast willen we graag benadrukken dat onze sokken uniek door ons worden ontworpen en duurzaam worden geproduceerd door onze strict geselecteerde partner en dus niet afkomstig zijn van platforms zoals Temu.

Mocht je bestelling toch niet naar wens zijn, dan kun je deze altijd binnen 100 dagen eenvoudig retourneren naar ons retouradres in Nederland.

We helpen je natuurlijk graag verder. Neem gerust contact op via support@mydayside.com — ons Happiness Team staat voor je klaar.

Graag benadruk ik nogmaals dat je je geen enkele zorgen hoeft te maken, wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden :)

Fijn bedrijf!

Fijn bedrijf! De sokken werden snel geleverd en de communicatie hierover was goed. De sokken zelf zijn heel fijn, t.o.v. andere merken een hoger gehalte natuurlijke materialen waardoor de sokken meer ademen. Evengoed stevige ondersteuning en de pasvorm zorgt dat ze goed blijven zitten. Ben er erg blij mee!

11 avril 2026

Hi lidy,

Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en onze communicatie. Geweldig dat de sokken zo goed bevallen en dat je het verschil in materiaal en pasvorm merkt. Daar doen we het voor!

Veel draagplezier en hopelijk tot een volgende keer 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Dayside zorgt voor een correcte…

Dayside zorgt voor een correcte levering en afhandeling van je bestelling.
De pasvorm is uitstekend en het draagcomfort meer dan prettig.

15 avril 2026

Nu twee keer een 3 pack sokken besteld

Nu twee keer een 3 pack sokken besteld. Hele fijne sokken en met het filmpje wat ik gehad heb ook een stuk makkekijker aandoen.

De tweede levering miste er 1 sok. Na een mailtje en het sturen van wat ik wel ontvangen heb. Hebben ze het gelijk opgestuurd. Fijne service.

14 avril 2026

Hoi Petra,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review 💛

Super om te horen dat je zo tevreden bent over de sokken en dat het aantrekken met het filmpje makkelijker ging, dat is precies waar we het voor doen!

En ook bedankt dat je je ervaring deelt over de tweede levering. Fijn dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen, zo hoort het.

We waarderen het echt dat je de moeite hebt genomen om dit te schrijven en hopen je nog vaak blij te mogen maken met onze sokken.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne kousen en levering ook netjes ze…

Fijne kousen en levering ook netjes ze doen wat ze beloven

9 avril 2026

Hoi,

Dank je wel voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat zowel de sokken als de levering goed bevallen en dat we onze belofte waarmaken. Daar doen we het voor :)

We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen.

heerlijke sokken.

omdat het hele fijne sokken zijn en de pasvorm is perfect,hier krijgt iemand geen spijt van!

13 avril 2026

Hoi,

Dank je wel voor je fijne review! Wat leuk om te lezen dat juist de pasvorm zo goed bevalt. Dat maakt echt het verschil in dagelijks comfort, dus mooi dat je dat zo ervaart 😊

En extra fijn dat je het zo enthousiast deelt, daar worden wij oprecht blij van.

Noté 5 sur 5 étoiles

Geen gedoe met aantrekken en genoeg ondersteuning.

Het is geen probkeem om de compressiekousen van Dayside aan te trekken, dat is fijn. Ik heb artritis handen. De kousen geven voldoende ondersteuning, geen moeie benen na een wandeling met mijn hond. Er is ook keuze uit frisse kleuren.
Ik ben super blij met deze kousen.

7 avril 2026

Hoi Marianne,

Dank je wel voor het delen van je ervaring :)

Wat mooi om te horen dat het aantrekken voor jou goed te doen is, zeker als je daar normaal wat meer moeite mee hebt. Dat maakt het verschil in dagelijks gebruik echt een stuk prettiger.

Ook fijn dat je de ondersteuning zo ervaart en dat je zonder klachten kunt blijven bewegen, daar doen we het voor 😊

We wensen je nog veel comfortabele stappen toe.

Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldig sokken heel comfortabel met de…

Geweldig sokken heel comfortabel met de juiste compressie en zacht van materialen
Ik zou ze iedereen aanraden 🔝

8 avril 2026

Dag Jose,

Dank je wel voor je mooie woorden. Daar worden wij enorm blij van!!

Wat fijn om te horen dat je de combinatie van comfort en compressie zo goed ervaart. Daar hebben we veel aandacht aan besteed, dus extra leuk dat dit zo uitkomt.

En bedankt voor je aanbeveling, dat waarderen we echt 😊 Mocht er in de toekomst ook maar iets zijn, wij zijn er om je te helpen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Mensen trap er niet in

Mensen trap er niet in, ga lekker naar de HEMA !!
Ik moet toegeven de sokken zitten lekker, echter binnen een maand kan je ze weggooien. De kwaliteit is bedroevend.
3 paar voor € 67. M’n slechtste investering in een consumentenprodukt ooit.

6 avril 2026

Hi,

Bedankt voor je review.

Wat je beschrijft hoort natuurlijk niet te gebeuren, en dat vinden we echt vervelend om te horen. We hebben inmiddels contact met je opgenomen, omdat we dit graag netjes voor je willen oplossen.

We denken graag met je mee en zoeken samen naar een passende oplossing.

Noté 5 sur 5 étoiles

De sokken van Dayside zijn geweldig

De sokken van Dayside zijn geweldig. Sinds ik deze draag heb ik geen last meer van opgezette voeten en benen. Het is de aanschaf zeker waard.
Een vriendelijke groet Joke

16 mars 2026

Hi Joke,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je fijne feedback. Heel fijn dat de sokken je zo goed helpen!

Fijne kousen

Fijne kousen die comfortabel aanvoelen, makkelijk aan en uit te doen zijn en een prettige druk geven aan de benen. Ik wist niet precies welke maat ik het beste kon bestellen, maar werd vriendelijk, snel en goed geholpen door de klantenservice. Hopelijk is het binnenkort mogelijk zelf een voordeelbundel samen te stellen met kleuren die ik graag zou willen, dan is mijn volgende bestelling een feit.

5 avril 2026

Hi Elise,

Dank je wel voor je mooie review.
Fijn om te horen dat de sokken comfortabel zitten en dat je zo goed bent geholpen!

En dank je ook voor het meedenken over de bundels, dat nemen we zeker mee!

Noté 3 sur 5 étoiles

Niet duurzaam als geadverteerd

Geadverteerd als duurzame bamboe compressiekousen, maar het grootste gedeelte is evengoed polyester en nylon. Bovendien wordt het niet geleverd vanuit Nederland, maar gaan er twee internationale vluchten en lange levertijd overheen voor een paar sokken als pakket (wat door de brievenbus kan) geleverd worden. Tot zover de duurzaamheid... Pasvorm is ook minder. Retour sturen ging vlot binnen Nederland, maar daar ging wel veel traag mailverkeer overheen. Al bij al ruim een maand bezig geweest met compressiekousen die het 'm niet gingen worden.

9 mars 2026

Hi,

Bedankt voor je review en dat je de tijd hebt genomen om dit te delen.

Het spijt ons om te horen dat je ervaring niet naar verwachting was, dat is natuurlijk niet wat we willen. We begrijpen je punten rondom levertijd en communicatie, en dat dit zo gelopen is vinden we echt vervelend.

Mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten via onze klantenservice.

Noté 4 sur 5 étoiles

Sokken zitten heel fijn

Sokken zitten heel fijn. Nadat er iets mis bleek heb ik gemaild en kreeg ik meteen nieuwe sokken opgestuurd. Dat noem ik nog eens goede service.

1 avril 2026

Hoi Strijbos,

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de sokken en dat onze communicatie over de levering aan je verwachtingen voldeed. We waarderen het enorm dat je je ervaring deelt!

Noté 5 sur 5 étoiles

De sokken die na enkele keren dragen…

De sokken die na enkele keren dragen kapot gingen zijn gratis vervangen. Prima service

30 mars 2026

Hoi Guus,

Superbedankt voor je feedback! Fijn dat we de sokken voor je konden vervangen en dat je tevreden bent met onze service. We waarderen je steun enorm! 💛

Noté 5 sur 5 étoiles

Dit zijn de beste compressie/reiskousen/sportkousen die ik ooit heb geprobeerd.

De compressie kousen van Dayside zijn fantastisch!
Ik heb last van zweetvoeten en omdat de kousen van Dayside gemaakt zijn van bamboe heb ik daar dus helemaal geen last van want de stof neemt het vocht gemakkelijk op.
Als medisch pedicure zit ik bijna de hele dag en omdat mijn lichamelijke vochthuishouding niet meer zo goed is heb ik snel last van dikke enkels. Maar met deze kousen echt helemaal niet meer.
De sokken zitten heerlijk!

Het contact met Dayside ervaar ik als heel prettig! Niet te pusherig, een vlotte benadering. Daar hou ik van.

23 mars 2026

Hi Tjarda,

Dank je wel voor je mooie review!
Super fijn om te horen dat de sokken zo goed bevallen en echt verschil maken voor je.

En heel leuk dat je ons contact ook als prettig hebt ervaren!

Noté 5 sur 5 étoiles

De kousen van dayside zien er mooi uit,zo gezegd “ze smoelen goed”

De kousen van dayside zien er aantrekkelijk uit,zitten
lekker,maar belangrijk gaan redelijk makkelijk aan en ook weer makkelijk uit,voor de wat oudere gebruiker zeker een pré.

24 mars 2026

Réponse : Dayside

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie woorden. Geweldig dat de sokken niet alleen prettig zitten, maar ook makkelijk aan en uit gaan. Daar doen we het voor. Veel draagplezier gewenst

Noté 2 sur 5 étoiles

Tot mijn spijt vrees ik dat ik een…

Tot mijn spijt vrees ik dat ik een allergische reactie gedaan heb bij het dragen van de Dayside sokken. Ik had er anders hoge verwachtingen van. Nee dus:-(
Mijn huid vertoonde rode vlekken op meerdere plaatsen op mijn been. Wat zou de oorzaak kunnen zijn?

9 mars 2026

Hi Nicole,

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad, dat is natuurlijk niet wat we willen.

We nemen dit soort signalen serieus en kijken graag met je mee naar wat er precies is gebeurd en hoe we dit netjes kunnen oplossen.

Zou je contact met ons willen opnemen via support@mydayside.com? Dan helpen we je persoonlijk verder.

Zachte kousen

Zachte kousen, fijne pasvorm, goede maattabel op website, snelle levering

16 mars 2026

Hoi Marie,

We zijn blij om te horen dat de sokken zacht zitten, goed passen en dat de maattabel en levering aan je verwachtingen voldeden. We waarderen het enorm dat je je ervaring deelt! 💛

Happiness Team van Dayside

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele fijne compressie kousen.

Hele fijne compressie kousen.
Ze voelen zacht en comfortabel.
Goede pasvorm. Geven steun! Mooie kleur ook.

15 mars 2026

Hoi Willemien,

We zijn superblij om te horen dat je tevreden bent met de compressiekousen, dat ze zacht en comfortabel aanvoelen en dat de pasvorm en ondersteuning goed zijn. Leuk om te horen dat je de kleur ook mooi vindt. We waarderen je steun enorm!

Happiness Team van Dayside 💛

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus