DailyWins Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Dankzij een eerder sportprogramma was ik 10 kg afgevallen en 12 cm middelomtrek afname, maar bleef vervolgens hangen rond de 1200 calorieen per dag. Ik dacht dat ik goed bezig was met sport... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel handige app. Met veel instructie video’s hoe je bepaalde zaken kan trainen en waar je op moet letten. Ook voeding en gebruik van de macro’s wordt duidelijk uitgelegd met daarboven op een aantal r... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Heb coaching van Sanne raad haar aan omdat ze goed mee denkt met jou wensen, maar ook feedback geeft en af en toe ook streng wat je ook nodig zult hebben als het wat minder goed gaat. Ben nu al paar... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dit is al mijn 3e (waarom al de zoveelste gewoon omdat dit voor mij een extra stok achter de deur is) challenge, voor de 2e keer had ik Merijn, vorige keer had ik Viënne, maar ook nu gewoon weer top... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Coach particulier
  2. Magasins d'appareils de fitness
  3. Programme d'entraînement physique
  4. Boutique de produits de nutrition sportive

Écrit par l'entreprise

De plek waar mentale & fysieke groei samenkomt. Online coaching en een ijzersterke community met online cursussen, live trainingen & coaching, recepten, trainingsschema's en meer.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Coaching Sanne

Ben nu al paar maand bezig en door haar kennis over te brengen zie je zelf ook dingen anders in en dit helpt mij weer om goed gemotiveerd door te gaan.

7 février 2023

Merijn is a great coach

Merijn is a great coach. Through his program I have lost almost 8 kg within 12 weeks! One of things I've learned is that you can achieve your dream body without sacrificing your social life. No more boring meals, but a balanced approach!

18 janvier 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Top coaching van Mitchel!

Ik heb voor de 2de keer een 12-weken traject gevolgd met Mitchel als coach. Van de vorige keer wist ik wat ik nu ongeveer kon verwachten. Het heeft zeker aan mijn verwachtingen voldaan. Ik wilde aankomen en hier is mijn voedingsplan op aangepast! Als de progressie niet zoveel meer was werd er weer iets aangepast dat mijn gewicht weer toe ging nemen! Het contact gaat super snel! Als het even wat minder ging kreeg ik weer de motivatie om weer door te gaan en gewoon echt te knallen, met als resultaat dat ik 6kg ben aangekomen. Nogmaals heel erg bedankt!

16 janvier 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Super blij met coach Krista!

Na een jaar met veel blessures waardoor het trainen niet optimaal ging en ik mijn motivatie begon te verliezen, besloot ik om weer met een coach verder te gaan. Via Insta kwam ik uit bij Krista en ik was enorm onder de indruk van haar eigen transformatie en haar energie met sporten. Krista heeft voor mij een trainingsschema opgesteld waardoor ik eindelijk weer lekker kon trainen zonder last te hebben van mijn blessures. Daarnaast is ze altijd positief, energiek, daagt ze je uit om meer uit jezelf te halen en geeft ze goede tips voor voeding en training. Mijn motivatie is weer terug en ik ben weer veel sterker! Ik heb nog veel doelen die ik wil behalen en daarom ga ik komende periode weer samen met Krista kijken hoe ik die ook kan behalen. Ze is een topper en ik heb er super veel zin in om dit samen te gaan doen!

9 janvier 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Heel blij met de coaching van Viënne!

Heel blij met de coaching van Viënne! Voor mij was het coachingstraject echt als een ideale stok achter de deur en bood het houvast om bepaalde doelen na te streven. Ik deed voorheen maar van alles wat en behaalde geen resultaten zoals ik wilde.. Viënne heeft meegedacht met m'n doelen, rekeninghoudend met persoonlijke aspecten, wensen en levensstijl. Daarnaast was het superfijn dat ik bij haar terecht kon voor alle vragen. Weten en begrijpen waarom iets het beste is om te doen, maakt het voor mij gemakkelijk toe te passen. Ik heb gelijk een nieuwe coaching aangeschaft om door te pakken! Thanks for all (:

8 janvier 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Aankomen spiermassa hoe moet dit?

Ik wou aankomen in spiermassa en dat ging voor mij zelf nog best wel moeilijk. Wist niet echt hoeveel calorieën ik precies moest eten en wat ik vooral kon eten ook aan die calorieën te komen.
Uiteindelijk kwam ik bij Mitchel die mooien training schema’s maakten en een goed voeding schema het was eerst even zoeken hoeveel calorieën ik nodig had om goed te kunne gaan groeien, dus als ik een vraag had of als ik toch nog honger had kon ik hem berichten en reageerde die gelijk om het aan te passen. Na een aantal weken zaten we op de goeien hoeveelheid calorieën en begin me kracht en me gewicht goed toe te nemen. Ik zou mensen het zeker aan raden om naar dit bedrijf te gaan de communicatie is goed de apps van hun werken duidelijk en makkelijk en het belangrijkste is dat ze er echt voor gaan om jou doel te bereiken.

5 janvier 2023

Ik had coaching van Nino

Ik had coaching van Nino. Super tevreden over hem. Luistert naar je wensen en doelen. Veranderd met plezier aan waar nodig want mijn gym is beperkt qua toestellen dus moest er af en toe aangepast worden. Ook qua voeding heb ik veel bijgeleerd! Kortom nino is een topper! Ik doe de volgende challenge ook onder hem weer mee!

3 janvier 2023

Best coach Christian varweg

3 maanden geleden mijn personal traininer ontmoet in de gym Christian varweg.
Al snel kwam Christian met het idee om mij verder op weg te helpen met het back in track Challenge. Hij stelde een goed plan op met een voeding schema daarnaast goede coaching en motivatie en was actief aanwezig tijdens mijn proces. Dit heb ik als erg motiverend en stimulerend ervaren waardoor ik grote resultaten heb kunnen behalen binnen 3 maanden tijd. Heel blij dat
Christian varweg op mijn pad is gekomen.
Zag wat ik Nodig had en hierop aan sloot. In het proces was het soms
Best pittig 🌶
Christian wist mij altijd weer te motiveren en stimuleren! Bedankt voor alles en dankbaar met behaalde resultaten! 🦋🍀🙏 Liefs Maral

2 janvier 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Jaren getwijfeld en toch gedaan

Jaren getwijfeld en toch gedaan. Samen met mijn coach Mitchel het traject aangegaan. Dit na een online meeting waar hij mijn vragen beantwoorden en mijn twijfel weg nam.

Hij was dagelijk bereikbaar en reageerde altijd snel en adequaat.

Zeker mijn tijd en geld waard geweest.

Heb zelfs het traject met 3 maanden verlengd

1 janvier 2023

MYSL

Ik had coaching van Vienne, super tevreden hierover. Duidelijke voeding en trainingsschema's. Dit was het duwtje in de rug die ik nodig had wat betreft motivatie en doorzettingsvermogen. Ik zou het zeker aanraden als je twijfelt het te doen!

1 janvier 2023

MYSL TOPCOACHING

Ik heb meegedaan aan de Back On Track Challenge met als doel nieuwe inzichten te krijgen in het trainen in de fitness en het omgaan met voeding. Ondanks dat fitness, sporten en voeding voor mij al vergevorderd gebruikt werden en niet nieuw zijn voor mij, moet ik zeggen dat met de coaching van Merijn en MYSL wil nog ZOOOOOVEEEEEL heb bijgeleerd! De totale aanpak van intake tot eindevaluatie werd nauwlettend opgevolgd en bijgestuurd waar nodig. Elke vraag kon steeds gesteld worden en werd snel beantwoord. Ik heb niets dan lovende woorden voor MYSL, een echte aanrader!!!

29 décembre 2022

Coach Megan

Ik heb met de 12-weken challenge meegedaan. Ondanks mijn drukke baan en weinig tijd om naar de sportschool te gaan, toch besloten mee te doen. Met slechts 2 x per week naar de sportschool te gaan en mijn voeding aangepakt te hebben toch 10 kilo kwijt in 12 weken. Door haar motivatie en begeleiding toch het resultaat behaald wat mij zelf afgelopen jaren niet gelukt is. Zij weet als geen ander om het beste uit iemand te halen.

29 décembre 2022

Na mijn zwangerschap..

Na mijn zwangerschap was mijn lichaam niet meer strak en had ik moeite om mijn laatste kilo’s te verliezen. Toen ik via instagram Nino tegen kwam met de challenge kreeg ik van hem direct de nodige en uitgebreide informatie. Ik had dan ook heel veel zin om er aan te beginnen en verloor ongeveer 5kilo! Nino is een hele goeie coach en staat al paraat voor al je vragen ik doe dan ook terug mee aan de back on track challenge!

27 décembre 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

Fijne ervaring

Sanne heeft me laten zien hoe het afvallen op een gezonde en verantwoorde manier kan. Fijne en duidelijke schema’s waar ik een nieuwe leefstijl door heb ontwikkeld! Zeker aan te raden!

27 décembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

De 5 sterren gaan naar mijn coach…

De 5 sterren gaan naar mijn coach Christian Varweg, sterren ken ik toe aan een persoon en nooit aan een bedrijf. Mensen maken een bedrijf, door zijn inzet en betrokkenheid ben ik erbij gegaan, altijd maar altijd te bereiken, wat een topper. Zijn persoonlijke aanpak werkt gewoon een eerlijke kerel met zijn hart op de juiste plaats. Hij coacht met passie. Christian de 5 sterren heb jij verdiend!

25 décembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Geslaagde coaching via Christian Varweg!

Ik heb met veel plezier 3 maanden coaching gevolgd bij Christian Varweg! Ik was een aardige leek op het gebied van sporten, maar met behulp van Christian en de apps van MYSL ben ik erg snel wegwijs geworden. Ik ben 10 kg aangekomen en merk na zelfs 3 maanden al een gigantisch verschil in mijn physique. De begeleiding is erg prettig, er wordt snel en enthousiast gereageerd op vragen, ook worden wensen vanuit mijn kant erg snel omgezet in een gepersonaliseerde schema. Zeker een aanrader!

24 décembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was door de Corona tijd 7/8kg…

Ik was door de Corona tijd 7/8kg aangekomen, en door omstandigheden vond ik het lastig om de draad weer op te pakken.

Doordat ik via het internet Vienne tegen kwam ben ik een voedingsplan traject aangegaan voor 8 weken.

Ik ben hierin 4kg afgevallen, en door de drukte met verhuizen heb ik helaas mijn doel niet kunnen behalen, maar weet ik zelf wel wat er voor nodig is om bij mijn doel te komen.

Ik heb er veel baat bij gehad ;)

10 décembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling geplaatst van straps

Bestelling geplaatst van powerlifting straps, alleen een orderbevestiging gehad direct na de betaling. Nu al meer dan een week aan het wachten op mijn straps…..

30 novembre 2022

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus