Dankzij een eerder sportprogramma was ik 10 kg afgevallen en 12 cm middelomtrek afname, maar bleef vervolgens hangen rond de 1200 calorieen per dag. Ik dacht dat ik goed bezig was met sport... Voir plus
Lisez les avis des autres
Heel handige app. Met veel instructie video’s hoe je bepaalde zaken kan trainen en waar je op moet letten. Ook voeding en gebruik van de macro’s wordt duidelijk uitgelegd met daarboven op een aantal r... Voir plus
Heb coaching van Sanne raad haar aan omdat ze goed mee denkt met jou wensen, maar ook feedback geeft en af en toe ook streng wat je ook nodig zult hebben als het wat minder goed gaat. Ben nu al paar... Voir plus
Dit is al mijn 3e (waarom al de zoveelste gewoon omdat dit voor mij een extra stok achter de deur is) challenge, voor de 2e keer had ik Merijn, vorige keer had ik Viënne, maar ook nu gewoon weer top... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Coach particulier
- Magasins d'appareils de fitness
- Programme d'entraînement physique
- Boutique de produits de nutrition sportive
Écrit par l'entreprise
De plek waar mentale & fysieke groei samenkomt. Online coaching en een ijzersterke community met online cursussen, live trainingen & coaching, recepten, trainingsschema's en meer.
Coordonnées de contact
Sint hubertusstraat, 6531LB, Nijmegen, Pays-Bas
- mitchel@dailywins.nl
- myshreddedlifestyle.com
Aucun historique récent de demande d’avis
Ik heb de 3 maanden challenge bij…
Ik heb de 3 maanden challenge bij Krista gedaan. Ik twijfelde vooraf of ik het vol zou kunnen houden, maar het leek me een leuke uitdaging om te kijken hoe ver ik kon komen vanaf 0.
De coaching is erg goed. Het zijn duidelijke trainings- en voedingsplannen en duidelijke communicatie tussen de coach aan mij. Tegen het einde liep het voor mijzelf stroever ivm persoonlijke situatie maar daar was alle begrip voor.
Ik zou de coaching aan iedereen aanraden! Krista is een hele fijne coach die op een prettige manier communiceert met je. Ze heeft veel kennis van zaken. Ik ben een heel stuk strakker, fitter en vrolijker in het dagelijks leven en ik heb meer gezonde keuzes leren maken
Tevreden van de coaching
Tevreden van de coaching. Goede app en food app. Mocht je ook nog eens een echte persoonlijke mening/beoordeling krijgen over je evolutie gaf ik 5 sterren!
Ik heb my shredded lifestyle gevolgd…
Ik heb my shredded lifestyle gevolgd met de begeleiding van Jesper.
Fijne begeleiding en ben 5kg verloren terwijl ik me niet eens altijd overal aan kon houden door mijn afstuderen.
Zeker een aanrader dus!!!

Top!!
Al maanden erg fijn aan het trainen bij Megan! Staat altijd voor je klaar, of het nou gaat om eten, trainen of even een praatje over hoe het gaat. Mentaal en fysiek heel erg veranderd door de coaching en super blij daar mee! Zeker aan te raden!!

Réponse de DailyWins
I did the 3 month challenge and was…
I did the 3 month challenge and was super happy with the experience. The app was very easy to navigate. The support and check in's were great with Merijn. I would definitely recommend this programme.

Réponse de DailyWins
Super traject van 12 weken gehad onder…
Super traject van 12 weken gehad onder begeleiding van Jesper, enorm veel geleerd, duidelijke communicatie en echt goed vol te houden.
Onwijs blij met het resultaat, zeker een aanrader!

Coaching mitchel
Afgelopen 3 maanden begeleid door Mitchel
Lekkere duidelijke schema’s en makkelijk te volgen het voeding schema wordt ook echt gemaakt naar de wensen die je hebt qau wat je graag eet, zeker een aanrader

Ik ben 3 maanden begeleid door Vienne
Ik ben 3 maanden begeleid door Vienne. Vienne is een topcoach. Ze heeft altijd tijd voor je en staat klaar met adviezen als het even niet lekker loopt. Ik krijg snel antwoord op mijn vragen en heb hierdoor weer 3 maanden verlengd bij Vienne. Als ik problemen met het voedingsschema had werd dat snel aangepast, of kreeg suggesties wat ik kon veranderen qua voedingswaarde.

Geen persoonlijke coach / automatisme
Heb mij aangemeld voor een 3 maanden plan met mitchel als coach.
Hebben zeer mooie praatjes met alles op maat gemaakt en persoonlijke opvolging en am dat gedoe maar ik betwijfel het.
Binnen het uur had ik zogezegd al een op maat gemaakt voedingschema. Wat voor mii gewoon lijkt op een willekeurig lijstje met bepaalde voedingsschema's willekeurig uitgekozen.
Dan de eerste 2 weken waren voorbij kreeg ik een mailtje met opvolging hoe alles verliep en dergelijle gevraagd voor foto's enzoverder. Alles mooi gedaan dorect berochtje terug goeie progress doe zo voort.
Na een maand direct ander voedingsschema.
6 weken in kreeg ik opnieuw een mailtje voor de update en progressie foto's hier bewust niet meer op geantwoord om te kijken hoe motiverend ze zijn of hoeveel ze zullen opvolgen. En ik was diep diep teleurgesteld. Als je zelf niet meer antwoord zullen ze ook nooit initiatief nemen om te motiveren of vragen waarom je geen progressie raport stuurt. Dan na 8 weken was er opnieuw een verandering in het voedingschema en dat was.opniew helemaal anders en minder calories enzo. Wat mij wel verbaasde aangezien ik geen progressie fotos of rapporten doorstuurde.
Is dus gewoon allemaal automatisme met totaal niks persoonlijk aan. Kan voor het zelfde geld gewoon een bot zijn waarmee je aan het spreken bent.
De weken liepen voorbij en nooit iets meer gehoord van mijn.coach om te vragen of alles ok is of ik wel nog de schema's volg niets. Om de 2 weken kwam dezelfde mail binnen die automatisch verstuurd wordt.
Vind het beetje jammer want je betaalt toch redelijk wat geld. Mag een meer persoonlijker touch zijn of op zijn minst toch beetje meer opvolging. Ik heb het gevoel alsof ik constant door een bot behandeld werd als een ander nummertje in het lijstje van klanten.
Een coach voor mij is een persoon waarmee je nauw samenwerkt om een bepaald doel te bereiken. Was hier helaas niet het geval. Ligt dit dan aan de coach of hoe MYSL werkt? Geen idee
PS heb de scemas wep gevolgd en ze werken ook maar heeft dat dan te maken met de coaches? Of de voorgemaakte voedingsschema's?
Ik wil graag in gesprek gaan om meer gedetaileerd mijn mening over te bregen.

Réponse de DailyWins
Altijd bereikbaar en alles op maat…
Altijd bereikbaar en alles op maat gemaakt en aanpasbaar indien nodig

Coaching Krista
Drie maanden geleden nam ik coaching bij Krista voor 6 maanden. Ik wilde graag hulp en advies hebben voor het halen van mijn doelen, een stok achter de deur hebben en na 2 kindjes eindelijk eens voor mezelf kiezen. Het was heel fijn dat als ik twijfels had, Krista mij wist te motiveren en door te pakken. Ze is zeer professioneel en antwoord snel op mijn berichten. Ook zie ik nu in dat ik de 80-20 regel kan toepassen, zodat het ook lang vol te houden is.
Ik heb in 3 maanden tijd veel progressie gemaakt! Ik ben -7 kilo kwijt, terwijl ik geen moment honger ervaren heb en lekkere dingen heb kunnen eten. We hebben nog 3 maanden te gaan. Ik ben benieuwd wat ik nog ga bereiken!

Coaching bij Merijn
3 maanden geleden ben ik begonnen aan de Shredded Challenge met Merijn als coach. Vanaf begin af aan goed contact en duidelijke informatie. Ik wist niet helemaal wat ik moest verwachten qua voeding schema, maar de hoeveelheid variatie die je elke 2 weken opnieuw krijgt is fantastisch. En als je iets wou veranderen in je schema werd dat snel voor je geregeld. In de 3 maanden dat ik weg ging ben ik ook nog 1,5 week op vakantie geweest, ik heb Merijn tips gevraagd hoe ik het beste mijn schema vast kon houden, want precies eten wat er op stond was niet mogelijk. Ook hier krijg je duidelijke tips over hoe je dat het beste kan aanpakken.
Het resultaat liegt er ook niet om, Bijna 7 kilo eraf binnen de 3 maanden. Kortom een echte aanrader voor iedereen die er over na denkt om mee te doen!
Merijn, topcoach van MYSL
Ik heb de 12-weken-challenge van MYSL gedaan en ik ben zeer tevreden. Merijn is een topcoach die rekening houdt met je voorkeuren bij je voedingsschema en bij het trainingsschema wirdt rekening gehouden met de beschikbare materialen en dagen waarop je wilt trainen.
Ook bij de tweewekelijkse check-ins krijg je vaak dezelfde dag al een mail retour met motiverende woorden.
Ik ben zeer tevreden, zo tevreden dat ik een nieuwe 12-weken-challenge ben gestart om zo olv Merijn aan mijn nieuwe doelen te werken.
Een aanrader voor iedereen.

Super ervaring!
3 maanden geleden gestart met een challenge via MYSL. Hierbij had ik Krista als coach en ben super blij dat ik hiermee gestart ben! Zij heeft mij super goed geholpen om mijn doel te bereiken. Zo goed zelfs, dat ik er 3 maanden extra bij heb genomen om samen met Krista verder te werken aan mijn doelen!

Coaching bij Krista
Ik heb 3 maanden coaching bij Krista genomen, omdat ik een stok achter de deur nodig had om de draad weer op te pakken na corona/operatie/vakantie. Ik was het al een langere tijd aan het uitstellen en dit was het moment om het weer op te gaan pakken.
Ik heb de coaching zeker als prettig ervaren. Krista is heel erg fijn in communicatie. Vriendelijk, motiverend, helpend en duidelijk. En wat me ook inspireert is haar eigen wilskracht en doorzettingsvermogen. Dus blijf dat vooral posten op de socials. Dit werkt erg aanstekelijk 😊
Na 3 maanden coaching zit ik super lekker in mijn vel en ben ik blij en trots met hoe ik nu naar mijn eigen lichaam kijk. Dit motiveert om het vast en bij te houden in de toekomst.
Ik ben blij als ik in de spiegel kijk, en ook als ik voel (benen/buik/armen/billen/rug en schouder) dat alles wat strakker en gespierder voelt maakt me dat blij en trots. Dit stimuleert mij om zeker zo door te gaan. Nu ben ik ook net terug van vakantie maar direct daarna zelf weer begonnen met de draad oppakken. Ik zou de coaching aan iedereen aanraden! Ik denk dat iedereen zich er beter door zou voelen.

Réponse de DailyWins
Viënne heeft me na 2 helse jaren(werken…
Viënne heeft me na 2 helse jaren(werken in de zorg, zelf COVID gehad en een bouwproject erbovenop) geholpen terug de fun in zelfzorg te vinden.
Mealpreppen, workouts… het leek een hele karwei. Maar eens gestart, ging dit veel vlotter dan gedacht.
Ondanks de drukke periode van verjaardagen en alle uitgestelde feestjes die men op 3 maand kon inhalen, ben ik dankzij haar steun en motivatie bijna bij mijn doel -10kg.
Dankjewel om net dat duwtje in de rug te zijn wanneer ik de moed wat verloor.
Merci om mij alternatieven te bieden om dagen met feestjes door te komen.
De energie die ik van dit plan gekregen heb, heb ik zo lang niet meer gevoeld.
Ik heb eindelijk de drive mijn oude ik terug en bijna mijn figuur 😉
Een welgemeende dankjewel
P.s.: de complimenten van kennissen de laatste dagen helpen ook aan het zelfvertrouwen ☺️

Réponse de DailyWins
Ik ben erg tevreden met de hulp die ik…
Ik ben erg tevreden met de hulp die ik heb gehad van Krista als coach. Krista is empathisch, geduldig, flexibel en reageert altijd super snel op berichtjes/vragen. Ze gaat voor een persoonlijke aanpak en luistert echt naar je. Ik zou haar dan ook zeker aanraden als coach van myshreddedlifestyle!

Zeer tevreden
Zeer tevreden over de begeleiding van Mitchel. Hierdoor echt weer stappen kunnen maken. Zeer tevreden over het proces en resultaat.