Dankzij een eerder sportprogramma was ik 10 kg afgevallen en 12 cm middelomtrek afname, maar bleef vervolgens hangen rond de 1200 calorieen per dag. Ik dacht dat ik goed bezig was met sport... Voir plus
Lisez les avis des autres
Heel handige app. Met veel instructie video’s hoe je bepaalde zaken kan trainen en waar je op moet letten. Ook voeding en gebruik van de macro’s wordt duidelijk uitgelegd met daarboven op een aantal r... Voir plus
Heb coaching van Sanne raad haar aan omdat ze goed mee denkt met jou wensen, maar ook feedback geeft en af en toe ook streng wat je ook nodig zult hebben als het wat minder goed gaat. Ben nu al paar... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Coach particulier
- Magasins d'appareils de fitness
- Programme d'entraînement physique
- Boutique de produits de nutrition sportive
Écrit par l'entreprise
De plek waar mentale & fysieke groei samenkomt. Online coaching en een ijzersterke community met online cursussen, live trainingen & coaching, recepten, trainingsschema's en meer.
Coordonnées de contact
Sint hubertusstraat, 6531LB, Nijmegen, Pays-Bas
- mitchel@dailywins.nl
- myshreddedlifestyle.com
Aucun historique récent de demande d’avis
Gecoacht door Vienne
Gecoacht door Vienne, wat een topper! Ze motiveert je echt om het beste er uit te halen passend bij jouw doelen en leefstijl. Net dat laatste zetje dat ik nodig had en super trots op het eindresultaat.

Réponse de DailyWins
Zeer tevreden over het gebruik van de…
Zeer tevreden over het gebruik van de apps voor zowel training als maaltijden te loggen. Prijs kwaliteit heb je echt waar voor je geld bij MYSL.
Minpuntje vind ik wel zelfs nadat ik heb ingetekend voor de challenge je nog bestookt wordt met nieuwsbrieven om deel te nemen.

Shredded bij Mitchel
Afgelopen 3 maanden samen met mijn coach Mitchel het traject doorlopen om vet te verpulveren en dat ging erg goed. Begeleiding was super doordat hij snel reageerde en ook de training en voedingsbehoefte aanpaste naar omstandigheden!
Super blij dat ik dit traject ben aangegaan en met het resultaat!!
Als aanbeveling meegegeven om te kijken naar personen uit de buurt die hetzelfde traject hebben. Zo kan je elkaar extra stimuleren door samen te trainen en ervaringen uit te wisselen. Nu was het soms “eenzaam” waardoor veel discipline is vereist!!

Goed traject
Goed traject! Zeker als je soms een steuntje in de rug nodig hebt.
Ben 11 kilo afgevallen in de 3 maanden dat het traject duurde.
Mijn coach wat Krista en verliep allemaal top!

Traject 3 maanden MYSL
Wat een ervaring was dit traject van MYSL. Mijn coach van MYSL was Mitchel en ik heb echt een ontzettend goede ervaring gehad. Ik kan eerlijk zeggen 1 van mijn betere keuzes van de afgelopen jaren. Voordat ik met dit traject begon was ik erg onzeker en heel erg zoekende naar mijn weg om voetbal & fitness te combineren. Mitchel heeft met zijn voeding/training schema's mij hier enorm goed mee geholpen en ben uiteindelijk mede dankzij hem 13,8kg afgevallen. Kortom echt een top traject en 100% aan te raden. Mitchel ontzettend bedankt!

Réponse de DailyWins
Zeer tevreden hoe ik gecoacht bent en geholpen ben met alles !!
Zeer tevreden hoe ik gecoacht bent. Als ik met iets zat werd er super snel gereageerd dagelijks contact. Fijne tips ze helpen je graag. Echt een aanrader

Top coaching
Dit is al mijn 3e (waarom al de zoveelste gewoon omdat dit voor mij een extra stok achter de deur is) challenge, voor de 2e keer had ik Merijn, vorige keer had ik Viënne, maar ook nu gewoon weer top coaching. Kunt altijd terecht met vragen, tevens heb je ook de mogelijkheid om voedingsplan aansluitend aan je doel te koppelen. Ook dit is erg handig en komt soms tot andere inzichten mbt voedingskeuzes.
Keep up the good work MSL team.

Réponse de DailyWins
Thanks voor de support afgelopen weken…
Thanks voor de support afgelopen weken en het heeft mij echt dat zetje weer in de goede richting gegeven.
Heb de draad nu weer opgepakt om door te knallen en trots op het resultaat van afgelopen weken!

12 weekse challenge
Ik heb deze 12 weekse challenge als perfect ervaren met als coach Mitchel Keizer, waarom was het een perfecte ervaring ?
• Duidelijke communicatie
• Coach altijd te bereiken voor vragen
• Voedingsschema’s in overleg goed aan te passen naar zowel drukte op werk als naar wat lust je wel / niet
• Fijne check-ins elke 4 weken, en zelfs in tussen persoonlijk contact met me coach over hoe het gaat en of er nog iets verbeterd kan worden
•training schema’s elke keer een level up en nieuwe uitdagingen.
En ik denk het aller belangrijkste is dat je zelf gemotiveerd om een avontuur zoals dit te beginnen, en door een coach als Mitchel krijg je iemand die een stok achter de deur is en enorme energie boost geeft om het maximale resultaat te halen.
Ik zou iedereen dit aanraden, ook al heb je fitness ervaring en ervaring met voeding dit e is een ander niveau en je leert je zelf echt kennen en krijgt weer een frisse blik in de fitness en voedings wereld.
Wacht en twijfel niet en start vandaag nog dit avontuur en creëer in 12 weken een verbeterde of nieuwe versie van jouw !

Réponse de DailyWins
My second time with the MYSL team
This is my second time having Merijn as a coach, and again I had amazing results, lost weight, built muscle, the accountability and feed backs are paramount in this process and the MYSL team does an amazing job at that and keep you on the right track.
I'm on board now for 12 more weeks for more shredding and to keep on building this productive and positive lifestyle that being in shape provides you.
Really recommend MYSL for anyone who needs a more personal approach in fitness to hire their services, they'll not let you down, they have a lot of knowledge.

Réponse de DailyWins
Goede afhandeling van mijn bestelling…
Goede afhandeling van mijn bestelling en duidelijk gecommuniceerd over een aanpassing van de levering. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen!

Réponse de DailyWins
Een eye-opener om een trainings- en voedingsschema bij te houden!
Ik twijfelde van tevoren of ik het wel zou kunnen en of het me wel zou lukken. Of ik mij aan het eten kon houden en of ik de motivatie kon vinden om echt 3x per week te gaan sporten.
Eenmaal aan de slag vond ik de coaching erg fijn en heb ik goede tips gehad! Ik vond vooral de twee apps heeeel erg fijn! Aan de trainings app is alles goed! Je kan je geschiedenis bekijken en een video te zien krijgen van hoe je de oefeningen moet uitvoeren! Ik vind/vond sommige oefeningen spannend (bijv. Hip thrust of bench press), omdat ze nieuw zijn en onwennig. Maar je komt er op deze manier wel uit. Je "moet" de oefening wel doen om progressie te boeken en jezelf uit te dagen. En door het schema doe je dat dan ook! De food app is ook super handig en veel producten staan er al in waardoor je het makkelijk opzoekt en toevoegt. Ik vond het bijhouden van de voeding echt een eye opener!! Ik voel mij hierdoor energieker en vind het leuk om iedere keer weer te gaan sporten. Ik weet nu wat ik doe en moet gaan doen.
Ik zou anderen zeker aanbevelen om coaching te nemen bij Krista. Vooral om inzicht te krijgen in je voeding. Ook krijg je altijd snel reactie via de mail of app en is ze altijd bereid om je te helpen!

Réponse de DailyWins
Ik ben heel blij dat ik heb meegedaan…
Ik ben heel blij dat ik heb meegedaan aan de challenge van My Shredded Lifestyle.
Voordat ik hiermee begon dacht ik dat het heel moeilijk zou zijn om een gezonde leefstijl te krijgen. Ik dacht dat je helemaal niks lekkers meer zou mogen eten en dat je niet meer zou kunnen uitgaan.
Tijdens de challenge merkt ik dat je er echt niet continu mee bezig hoeft te zijn. Ik heb vooral geleerd dat het belangrijk is om een goede balans te houden. Als je volgens de berekende macronutriënten eet, kun je echt nog wel af en toe wat lekkers eten/drinken.
Inmiddels gaat het vanzelf en hoef ik er niet meer over na te denken omdat ik er de routine in heb gekregen!
Ik zou iedereen deze challenge aanraden! Ik vond de coaching top. Het helpt je inzicht te krijgen in een gezonde levensstijl, waarbij je eigenlijk alles kan eten wat je wilt, zolang je de balans er inhoudt. Ik ben binnen 3 maanden 5kg kwijt!

Réponse de DailyWins
Trust the process met Nino!
Momenteel zit mijn 12de week (van de New year challenge) er bijna op.
Ik weet nog zeer goed toen ik het aanbod bij Nino op Instagram zag passeren dat ik even twijfelde of ik het wel zou doen. De overtuigingskracht en zijn motiverende woorden gaven me dan toch dat laatste duwtje in de rug om er aan deel te nemen.
Met veel motivatie en inzet ben ik dan ook begonnen aan mijn challenge en vertrouwde volledig mijn coach. Intussen ben ik al zeer tevreden met de vooruitgang die ik heb geboekt dankzij de oefeningen schema's en voedingsschema's die ik kreeg van Nino. Trust the process was nog nooit zo accuraat!
Ik kan MyShreddedLifstyle en vooral Nino alleen maar bedanken voor dit avontuur!

Réponse de DailyWins
Coaching van Krista was top!
Mijn ervaring met Krista was erg prettig. Het contact was snel en direct en ik voelde dat je erg betrokken was. Ik heb veel kennis opgedaan uit de tips die Krista gaf. Ook werkte de coaching erg motiverend! Mijn fysieke progressie is misschien niet de aller succesvolste, maar mentaal voel ik me een stuk beter in mijn vel en heb ik veel minder last van mijn alles of niets mentaliteit. Ik heb een positievere en betere relatie met voeding gekregen. Ik kan veel meer genieten van lekker eten zonder dat ik me schuldig ga voelen en dat is voor mij al heel veel waard! Ik ben zelf 3 kilo afgevallen. Hiermee heb ik niet mijn gehele doel bereikt, maar ik ga verder op deze manier en dan komt het vanzelf wel ;)

Coach jesper!
Na jaren getwijfeld te hebben om een keer aan een coaching programma mee te doen. Had ik mijzelf er toe gezet om van dit jaar een succesvol jaar te maken! Dus nam ik deel aan the newyear challenge van myshreddedlifestyle! coach Jesper heeft mij 3 maanden begeleid, waarvoor ik hem heel erg dankbaar ben. Ik heb goede progressie geboekt, en ben zeker tevreden met het resultaat. Ik raad dit bedrijf en jesper in het bijzonder heel erg aan! Communicatie is top en ze zijn altijd bereid je op elk moment te helpen.

Coach Mitch!!
Bij mijn zoektocht naar hulp voor coaching ben ik uitgekomen bij MYSL. De resultaten die behaald werden zijn voor mij de reden geweest om ook aan de start te gaan voor een mooie transformatie. Ik ben hierbij gekoppeld aan coach Mitchel. Bij deze wil is deze gast in het zonnetje zetten, want mijn doel is zeker bereikt. Ik wilde droger worden.
Dankzij een goede voedingsschema en de juiste trainingsschema heb ik een mooie progressie geboekt. Ik heb in 12 weken tijd heel veel geleerd.
Kleine investering voor een grote resultaat!!
Bedankt Mitch voor de fijne samenwerking
Zeker een aanrader.

Erg Tevreden!
Ik ben nu 3 maanden bezig geweest om af te vallen samen met Jesper al coach van My Shredded Lifestyle. Dit bevalt me erg goed. Ik zie duidelijk resultaat en als ik er even door heen zit weet ik ook dat ik terug kan schakelen naar Jesper die me dan een extra duwtje in mijn rug kan geven! Dus ik ben duidelijk tevreden en ik ga ook zeker nog extra 3 maanden hiermee aan de slag!

Geweldige coaching en progressie
Meegedaan aan de New Years Challenge en moet zeggen dit is me enorm bevallen! Niet alleen had ik een houvast qua coach en voeding. Ik heb ook nog eens een progressie gemaakt waar ik enorm blij mee ben. Vandaar dat ik me weer meteen heb ingeschreven voor nog een keer 3 maanden!

Coach Christian Varweg
Afgelopen 3 maanden gecoacht door Christian, heb veel geleerd en resultaat geboekt.Heb 5 weken lichamelijke tegenslag gehad maar dat heeft hij mooi weten op te lossen,mooi persoonlijk sportschema ontvangen die veel ingevuld is met welke sport welke samen gemeen hebben namelijk wielrennnen.
Ik kijk terug op een mooie en leerzamen en wil iedereen van MYSL bedanken en in het bijzonder Christian.

L’expérience Trustpilot